- Konu Sahibi Loveislife
-
Ayni zaman da seviyorum cunku ama boyle de nereye kadar devam eder bilmiyorum...
Iyi du$unup oyle ayrilmak istiyorum, daha sonra pi$manlik ya$amamak icin
Merhaba arkada$lar, ben yeni uye oldum..
Sormak istedigim konu $u...sevgilim (sozlum), surekli bana arkada$larinin ve cevresinde ki insanlarin beni ona yaki$tirmadiklarini soyluyor, guzel degilmi$im ona gore ve bende bi$ey demiyorum ama cok uzuluyorum(
Kendi egosunun tatmin ediyor böyle diyerek. Bunun gibileri anlamıyorum ama bunlara katlanan kızları da anlamıyorum.Elin oğlunun sana hakaretini çekmek zorundamısın? Ayrılın bitsin, evli değilsiniz bişey değilsiniz.
Seni bana yakıştırmıyorlar dediklerinde öyle dut yemiş bülbül gibi susarsanız bu adam size daha çok şey söyler haberiniz olsun.
Eğer sözlünüz milletin ağzının payını vermeyip, size 'o' cümleyi kurabiliyorsa sevgisinden kesinlikle şüphe ederim.
Milletin söylediğini değilde kendi düşüncesini başkalarının üstüne yığarak söylüyor.
İlk telaffuz ettiğinde yol gösterseydiniz (bence) çok yerinde bir hareket olurdu...
Sizi ezmesine Asla Müsade etmeyin.
Saygılar...
benm çevremdekilerde beni sana hiç yakıstırmadılar ama ben cevamı herzaman verdim benm gözümde güzel sizi ilgilendirmez diye peki ya sen ne dedin aşkım bunu diyenlere ? diebilirsin.
O zaman sen düşünmeye devam et arkadaşım.
Evet her gün sen çirkinsin lafını duymadığın için pişman olabilirsin belki.
Senin yerinde olsam ''Pardon ya Brad elini sallasan sana Angelina zaten'' derdim.Sonra da sepet havası.Hiç üzemem kendimi
bir kisi soyluyorsa ciddiye almada herkes soyluyorsa gerceklik payi olabilir:))
O halde çevresinden rica etsin, ona yakışan birini bulsunlar kendisine.
Bunu söylerken neyin kafasını yaşıyor sözlün?
Bu ne fütursuzluk?
En büyük hakaretlerden biri .
Erkek arkadaşının bunu sana taşıması mı yoksa birileri seni ona yakıştırmadığında dut yemiş bülbül gibi susması mı daha büyük hakaret bilemedim !
Ve sen buna rağmen bu adamla birliktesin ...
Ben olsam, yanına yakışanı bul o zaman ! der ve yanındaysam uzaklaşır, telefondaysam suratına kapar bir daha açmazdım.
banda çok söylediler,hatta onun akrabaları bile.de ilginç olan sana söylemesi.salak egosu tavan yapmış.bi daha derse tersle,
yol ver gitsin
Sevgiline sen de aynı şekilde mi düşünüyorsun diye sordun mu?
Sevgilin Brad Pitt mi ki yakıştıramıyorlar seni yanına? Bir insan iki sevgiliyi birbirine yakıştırmayabilir, bu o kişinin kendi görüşü. Bunu söyleyen insanlar ya sadece patavatsızlar ya da çekemedikleri bir şey var. Belki birilerinin sevgilinde gözü bile olabilir. Sevgilinin aklına girip onun gözünde çirkin görünmeni istiyorlardır.
Ama asıl önemli olan sevgilinin nasıl davrandığı? O da buna mı inanıyor? Eğer öyleyse özgüvenini, kendine saygını ayaklar altına almaya değer mi bir düşün.
İleride evlensen bu insanla her gün kendini çirkin ve yetersiz mi hissedeceksin? Ya da sevgilin çok yakışıklı olduğunu düşünüp ben sana fazlayım mı diyecek?
İyi düşün, böyle saçma sözlerle gününü, ömrünü mahvetmeye değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?