sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Eğer sözlünüz milletin ağzının payını vermeyip, size 'o' cümleyi kurabiliyorsa sevgisinden kesinlikle şüphe ederim.
Milletin söylediğini değilde kendi düşüncesini başkalarının üstüne yığarak söylüyor.
İlk telaffuz ettiğinde yol gösterseydiniz (bence) çok yerinde bir hareket olurdu...
Sizi ezmesine Asla Müsade etmeyin.
Saygılar...

Ayni zaman da seviyorum cunku ama boyle de nereye kadar devam eder bilmiyorum...
Iyi du$unup oyle ayrilmak istiyorum, daha sonra pi$manlik ya$amamak icin

O zaman sen düşünmeye devam et arkadaşım.

Evet her gün sen çirkinsin lafını duymadığın için pişman olabilirsin belki.

benm çevremdekilerde beni sana hiç yakıstırmadılar ama ben cevamı herzaman verdim benm gözümde güzel sizi ilgilendirmez diye peki ya sen ne dedin aşkım bunu diyenlere ? diebilirsin.

Benim gibi yani, dogru...
Degilim tabi, o ceker mi... O ayri bi konu.
Hata bende zaten, ben sustukca o da soyluyor.
Yakin da ayrilik gorunuyor da, iyi bi agzinin payini verip ayrilmak lazim.

Ayni zamanda cokta aglayip sizliyor ben anlamadim bunun sevgisinden.
Bilemicem kendisinin du$uncesi mi, yoksa gercekten insanlar mi soyluyor....cunku isimlerini de veriyor, $u $oyle dedi diye.
Evet, kendisi de belki anlardi...
:)) te$ekkurler yorumun icin

benm çevremdekilerde beni sana hiç yakıstırmadılar ama ben cevamı herzaman verdim benm gözümde güzel sizi ilgilendirmez diye peki ya sen ne dedin aşkım bunu diyenlere ? diebilirsin.

Vallah bi defa yakin bir arkada$inin, beni ona gore guzel bulmadigini soylemi$ bula bula onu mu buldun demi$, buda guya demi$ ki sen bu kiz hakinda kotu bi$ey duydun mu diye....ne yani bunu soyledi diye ben kendimi iyi mi hissetmem gerekiyor.
Onemli olan, bana hic yansitmamasi gerekirdi

En büyük hakaretlerden biri .
Erkek arkadaşının bunu sana taşıması mı yoksa birileri seni ona yakıştırmadığında dut yemiş bülbül gibi susması mı daha büyük hakaret bilemedim !
Ve sen buna rağmen bu adamla birliktesin ...
Ben olsam, yanına yakışanı bul o zaman ! der ve yanındaysam uzaklaşır, telefondaysam suratına kapar bir daha açmazdım.

Sevgiline sen de aynı şekilde mi düşünüyorsun diye sordun mu?

Sevgilin Brad Pitt mi ki yakıştıramıyorlar seni yanına? Bir insan iki sevgiliyi birbirine yakıştırmayabilir, bu o kişinin kendi görüşü. Bunu söyleyen insanlar ya sadece patavatsızlar ya da çekemedikleri bir şey var. Belki birilerinin sevgilinde gözü bile olabilir. Sevgilinin aklına girip onun gözünde çirkin görünmeni istiyorlardır.

Ama asıl önemli olan sevgilinin nasıl davrandığı? O da buna mı inanıyor? Eğer öyleyse özgüvenini, kendine saygını ayaklar altına almaya değer mi bir düşün.

İleride evlensen bu insanla her gün kendini çirkin ve yetersiz mi hissedeceksin? Ya da sevgilin çok yakışıklı olduğunu düşünüp ben sana fazlayım mı diyecek?

İyi düşün, böyle saçma sözlerle gününü, ömrünü mahvetmeye değer mi?

Senin yerinde olsam ''Pardon ya Brad elini sallasan sana Angelina zaten'' derdim.Sonra da sepet havası.Hiç üzemem kendimi

banda çok söylediler,hatta onun akrabaları bile.de ilginç olan sana söylemesi.salak egosu tavan yapmış.bi daha derse tersle,
yol ver gitsin

Cok kirici.
Her ikiside ama bana soylemesi cok yanli$.
Evet.
:)), oyle bi$ey yapmak istiyorum, neyin ne oldugunu anlasin.

banda çok söylediler,hatta onun akrabaları bile.de ilginç olan sana söylemesi.salak egosu tavan yapmış.bi daha derse tersle,
yol ver gitsin

Senin ki mi soyluyordu? Yoksa insanlardan mi duydun?....
Yani, anlamiyorum neden bana bunlari soyledigine... Du$unmuyormu, bu kiz sogur benden, birakip gider

Yok oyle bir$ey sormadim.
Degil cnm, normal bi erkek.
Yani begenmemi$ olabilirler, ama bunu soylemek yanlis ve hadi onlar soyluyor, bu niye gelip soyluyor, onu anlami$ degilim.
Bilemicem onu, ama bi arkada$i var diyormu$ ki $u kizla olsaydi daha iyi olurdu fln ve o kiza surekli sozlumu ovuyormu$. Buda gelip bunlari bana soyluyor okuz.
Resimlerde iyi cikmadigimi soyler, sen kendini guzel mi saniyorsun der, gozlerin cok buyuk korkuyorum diyor, bunlar soylenilecek $eyler mi.
Oyle hissetmeye ba$ladim zaten (
Evet iyi du$unup oyle karar vermek istiyorum, boyle kendimi yiyip bitiriyorum... Olan bana oldu, oz guvenim kalmadi, mutlu hissetmiyorum.

etrafındakiler senin sevgilin olacak adamın kıçını bir güzel kaldırmış
adam da gayet düşünmeden kalpsizce sana hak etmedin laflar etmiş
etrafındakilere söylesin de ona yakışacak afeti bulmak için bir güzellik yarışması düzenlesinler
bir de ona açık olmasını söyle
bana yakışmıyorsun derken ne demek istiyor
ayrıca ben olsam bir daha bu adamla bakkala bile gitmem
seven sevdiğini incitmekten korkar
kendini bu adama ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…