sevgiliniz size surekli cevresinde ki insanlarin sizi ona yaki$tirmadigini soylerse

Evet cevresindekilerin ve kendisinin kendini yaki$ikli buldugunu soyler...
Ben guzel degilmi$im, daha iyilerini bulamilirmi$, oyle diyorlarmi$.
Seven, a$ik olan insan bunlari alsa soylemez diye du$unuyorum, bu nasil sevgiyse.

diğer yandan elalemle oturup senin dedikodunu mu yapıyor
bu ne biçim sevgidir
biri benim yanımda sevdiğimi kötüleyecek öyle mi

Cok seviyor olsan bile ayrilirmiydin?

kesinlikle ayrılırdım

sevgili ya hu bu
çocuklarının babası değil ya

ne uğraşacağım onun patavatsızlıklarıyla egosuyla
salarım gitsin adam olsun dönsün
gidiyosa da gitsin

sevgi dediğin tek kişiye endeksli bişey değil

bi daha aşık olursun
daha iyi birine, daha hak eden birine aşık olursun

insan yeri geliyo evladını nazlamıyo
elin adamının triplerini çekeceğim işim yok

Ne kadar büyük bir cesaretle çevresindeki insanlar sevdiği kıza çirkin diyebiliyor ve oda size gelip bunu anlatıyor.Şu anda etkilenmiyorsa bir süre sonra etkilenir.Bunu söylüyorsa gitsin kendine güzel bir kız bulsun derim

nasıl sessiz kalıyorsunki.o zaman kendine yakışan birini bul deyip bırak gitsene.peşinden gelip de özür dilerse ne ala, yok o da olmazsa bırak gitsin

Beni hak etmiyor zaten beni, ba$kasi olsa coktan vururdu tekmeyi.
Zorlan sonunu getirmek istiyor sanki, amaci oysa ba$ariyor...uzakla$iyorum ondan.

Cesaret mi, kendini bilmezlik mi, cahillik mi anlamadim...
Yani seviyorum, seviyorum diyen birinin gelip bunlari soylemesi cok sacma

demek ki o kendini sana yakıştırmıyor ve arkadaşları aracılığıyla sana mesaj vermeye kalkıyor, kimse bulunmayan hint kumaşı değildir. kendine eziyet çektirme bence

Kesinlikle haklısın. Sessiz olmamaya çalış canım ayrıl gitsin. Biraz üzülürsün belki ama böyle sürekli üzülmekten iyidir.

Seven bir insan, daha önemlisi sevdiğine değer veren, böyle şeyler söylemez. Ne demek bana göre güzel değilsin?
Ezdirme kendini canım ben olsam çoktaaaaaaaaaan tekmeyi vurmuştum, durduğun kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…