- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi meldalinka
-
daha güzel açıklanamazdı..
Kızlar merhaba, benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili. 2 senelik evliliğe doğru giden bir birlikteliğim var, şuan nişanlıyız hatta, benim sıkıntım erkek arkadaşım birlikte olurken bizi kameraya çekmeyi istediğini söyledi, önce çok şaşırdım ve utandım neden böyle bir şey istiyor diye, ona göre özel bir anımızı saklamakta bir sorun yokmuş ayrıca benim çok dar görüşlü olduğumu düşünüyor ama ben hala kararsızım siz olsanız ne yapardınız?
Kızlar merhaba, benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili. 2 senelik evliliğe doğru giden bir birlikteliğim var, şuan nişanlıyız hatta, benim sıkıntım erkek arkadaşım birlikte olurken bizi kameraya çekmeyi istediğini söyledi, önce çok şaşırdım ve utandım neden böyle bir şey istiyor diye, ona göre özel bir anımızı saklamakta bir sorun yokmuş ayrıca benim çok dar görüşlü olduğumu düşünüyor ama ben hala kararsızım siz olsanız ne yapardınız?
Evlilik öncesi ilişkilere şiddetle karşıyım sizi çok seviyorsa evlenene kadar beklesin...siz kamerayla çekilmesini istemediniz ama yarın öbür gün gizli kamerayla çekip şantaj amaçlı kullanmayacağı ne malum kimseye güvenmeyin geçen haftalarda bir arkadaşımız da bir konu açmıştı... erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra çocuk fotolarını yayınlarım felan demiş başı dertteydi yani en son ne oldu bilmiyorum... bu devirde güvenilecek kimse kalmadı ...
bacım yarışmaya hangi siteden katılıyorsun?
yeni üyelik ilk konu hızlı giriş
Merhaba, ben de kamera olayına karşıyım sadece diğer arkadaşların yorumlarını merak ettim acaba ben mi aşırı tepki gösteriyorum diye, ancak ben evlilik öncesi ilişkinin olması taraftarıyım, çünkü evlenmeden önce karşılıklı paylaşımlar önemlidir ki zaten günümüzde iş güç olayları yüzünden yeterince geç kalıyoruz evliliğe, 30 yaşını geçmiş ve kimseyle birlikte olmamış insanlar var ne yazık ki. Diğer fikirlere tabi ki saygı duyuyorum ama enim düşüncem bu yönde...
tabi canımm nisanlın uyurken telefonunu annesi yada abisi kız kardeşi kurcalayabilir.. arkadaslarınız kurcalar ortak.. görseler sen mahfolursun.Arkadaşlar hepiniz şantaj yapabilir demişsiniz ,ama her türlü şey gelebilir o videonun başına .
Atıyorum bir bk. yiyip çektikler kendilerini kamerayabir hırsızda geldi çaldı ,eeee n'olacak sonrası .
Düşünmek bile istemiyorum .
Manyak manyak işler yahu .Bana çok ters
Arkadaşlar hepiniz şantaj yapabilir demişsiniz ,ama her türlü şey gelebilir o videonun başına .
Atıyorum bir bk. yiyip çektikler kendilerini kamerayabir hırsızda geldi çaldı ,eeee n'olacak sonrası .
Düşünmek bile istemiyorum .
Manyak manyak işler yahu .Bana çok ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?