sevgiliniz sizi birlikte olurken kameraya çekmek istese ne yapardınız?

Evlilik öncesi ilişkilere şiddetle karşıyım sizi çok seviyorsa evlenene kadar beklesin...siz kamerayla çekilmesini istemediniz ama yarın öbür gün gizli kamerayla çekip şantaj amaçlı kullanmayacağı ne malum kimseye güvenmeyin geçen haftalarda bir arkadaşımız da bir konu açmıştı... erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra çocuk fotolarını yayınlarım felan demiş başı dertteydi yani en son ne oldu bilmiyorum... bu devirde güvenilecek kimse kalmadı ...

bunu soran arkadaşta ya akıl geriliği var ya da bizimle alay ediyor. ne demek o öyle ya. ayrıca bende evlilik öncesi ilişkiye karşıyım tüm bunları şimdi yaşayabiliyorsun evliliğin yada ''gerdek'' denilen o gecenin ne anlamı kalacak

Bırakın sevgilinizi,kocanızın bile böyle bir istekte bulunması normal değil.

Sakın yapmayın böyle birşey.

Hergün gazetelerde boy boy şantaj yapılan kadınlarımızın haberlerini okuduğumuz bir dönemdeyiz.

Kimisinin fantezi dünyası daha geniş veya daha farklı oluyor, o nedenle yargılamıyorum ben erkek arkadaşınızı. böyle bir hayali varsa, bunu sorması normal olabilir.

ama bence bu fanteziyi gerçekleştirmek normal olmaz. bence hiç kalkışmayın öyle bir işe, dünyanın bin bir türlü hali var...

hadi diyelim çektiniz görüntüyü, izledikten sonra hemen silin. asla saklamayın derim ben, sizin kamera veya telefonda olsa bile.

Merhaba, ben de kamera olayına karşıyım sadece diğer arkadaşların yorumlarını merak ettim acaba ben mi aşırı tepki gösteriyorum diye, ancak ben evlilik öncesi ilişkinin olması taraftarıyım, çünkü evlenmeden önce karşılıklı paylaşımlar önemlidir ki zaten günümüzde iş güç olayları yüzünden yeterince geç kalıyoruz evliliğe, 30 yaşını geçmiş ve kimseyle birlikte olmamış insanlar var ne yazık ki. Diğer fikirlere tabi ki saygı duyuyorum ama enim düşüncem bu yönde...

hergün iyimi olcaksınız siz ?
kötü olcagınızı da düşünün ? ve olduktan sonrasını çektiği görüntülerle size santaj yapar tehdit eder hertürlü şey
ve nişanlıymışsınız çok ahlaksızca buldum bu teklifi k bakmayın

Aman aman aklın varsa sakınn yapma böyle birsey neler neler görüyoruz bak dünyanın binbir türlü hali varr normal degil bu düsünceleri ne bilemem ama gayet anormal bi durum :26:

Ne munasebet ?
Nişanlanmıs olabılırısnız hatta evlenmıs olabılırsınız elın oglu yanı !
Yarın bıgun napacagını nerden bıleceksınız kı
Kesınlıkleee ızın vermeyın kesınlıkle

Beni dar görüşümle,küçücük dünyamla başbaşa bırak diyerek tekmeyi atardım totosuna....Yani bitirirdim..............

Arkadaşlar hepiniz şantaj yapabilir demişsiniz ,ama her türlü şey gelebilir o videonun başına .

Atıyorum bir bk. yiyip çektikler kendilerini kameraya bir hırsızda geldi çaldı ,eeee n'olacak sonrası .
Düşünmek bile istemiyorum .

Manyak manyak işler yahu .Bana çok ters

Burada bir üye vardı eskiden...
O da vaktiyle sevgilisiyle birlikte olurken kameraya çekmeye peki demiş.
Zaman gelmiş ayrılmışlar...
Eski sevgili bela olmuş başına ve son:
O videoyu eve yollamış, evet yanlış okumadın kızın evine...
Kız bin pişmandı.
Başka örnekler de var elbette, Gamze Özçelik olsun Gülben Ergen olsun bunlar hep video işine normal baktıkları için böyle saça sapan şeyler yaşadı.
Biraz feyz almamız lazım, kendimiz yaşamasak bile yaşayanlardan... Mağdurlardan...

Düşüncenize saygı gösteririm...kendinize göre haklı olabilirsiniz ama ben evlilik öncesi ilişkilere karşıyım benim kafa yapım bu ister dar görüşlü deyiniz ister cahil deyiniz ama şunu iyi bilin evlilik öncesi ilişkilerde yıpranan taraf hep bayanlardır bunu kafanızdan çıkarmayın...

tabi canımm nisanlın uyurken telefonunu annesi yada abisi kız kardeşi kurcalayabilir.. arkadaslarınız kurcalar ortak.. görseler sen mahfolursun.

Birkaçgün önce bir bayan yazmıştı eski nişanlısı yada sevgilisi resimlerini çekmiş daha önce kız şimdi başkasıyla evlilik yolundayken hayatını mahvetmekle tehdit ediyor ve kız çaresizlikten ne yapacağını şaşırmış, babam derdi kızım bu devirde babana bile güvenme sana en iyi nasihat bu diye.

Paris Hilton'un cep telefonu çalınmıştı yanılmıyorsam ve hırsız açık resimlerini piyasaya sürmüştü.

Bunun dışında olurda ayrılırsanız you tube da izlersin kendini canım sorman bile hata diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…