sevgiliniz sizi birlikte olurken kameraya çekmek istese ne yapardınız?

sakınn kabul etme bu devırde babana bıle guvenmıceksın bugun sewgılındır yarın ayrılırsınız ınternette ızlersın kendını.yaaa bıde soruyosun arkadasım saf mısın sen yaaaa ne bıcım fantezıdır bunlar anlamadım

Nişanlın izleyip izleyip yalnızken .... başka şeyler yapacak herhalde dikkat et kafasına koyduysa kamerayı gizleyebilir telefonuna dikkat et özellikle.

özel anların köküne kıran girdi dimi?!
bu öze değil "mahrem" dir.
budan sonra böyle.Ha kabul etmiyosan da dar görüşlü ve örümcek beyinlinin tekisin!
Valla nişanlın da az köylü kurnazı değilmiş.
Akşam akşam hiç güleceğim yoktu.

Biz şimdi burda "a evet çok özel(!) an bence hemen kamerayı kurun" desek yapcak gibi de bir halin var.
Çünkü tereddüt yaşıyorsun.
Arkadaşlar olabilecekleri yazmışlar.Tedbirli olmanı söylemişler.Dikkate al derim.
Yoksa kk oylaması yapmaya bile değmez.Cevap çok net zira.

özel anı saklamak mı??? oldu olacak profesyonel fotoğrafçı tutun düğün, doğum vsvs gibi....

ben o anları zihnimde saklıyorum zaten bişii olmaz deyin...

Erkek arkadaşıma anlattımda sonra süslesin siteleri adam çığır açmış dedi nişanlılarmış dedim nişanlı olsa ne olur adam sapıkmış öyle anımı olurmuş dedi.
Ya biz sevgilimle 2 yıldır beraberiz öpme konusunu bile konuşmayız mesajla adam nasıl anıdan bahsediyor
Allah akıl fikir versin .

Arkadaşım senin bunu sorman dahi çok saçma.Benim tecavüze uğradığım kişi tarafından şantaj edildiğim şu dünyada sen nişanlının mı şantaj yapmayacağını söylüyorsun?

Bırak nişanlıyı,kocan bile olsa güvenmiyceksin.Mahrem bu yaa ne demek kameraya cekmek insanda az ar namus olur böyle birseyi teklif ettigi anda niyetini belli etmiş,hiç kusura bakmada ben iyi bir son göremiyorum

Nişanlın için hiç iyi şeyler düşünemedim. İstemediğin halde ısrarcı bir tavrı var dar görüşlü olmakla suçlamış seni...
Bence tedirgin olmalısın zira kafasına koyduysa gizli kameraya kaydedebilir...

böle bir şeye sakın müsade etmeyin erkek bu her şey yapabilir zaten bunu benden isteyen erkekten soğurdum ben böle dar görüşlü diyorsa boşverin böle olun onun istediğini yapmak zorunda değilsiniz sanki onlar bizim herşeyimizi yapıyorlar neler var hayatta buna musamma gösterilmez

iyi açıdan bakayım dedim ..:) nişanlının kendine has fantazileri ??? olabilir ama söyle ona:) hevesini evlendikten sonraya saklasın bir zahmet..

sakın.....

gelin ata binmiş ya nasip....

neler duyuyoruz, ayrıldıktan sonra tehditler, şantajlar....aklını başına topla...

söyle ona o da aklını başına toplasın..

Play.. Pause.. Artık her istediğimde olucaksın yoksa sitelere yüklerim..

Sonuç bu :)

böyle iğrenç düşünceler sahip nasıl olabiliyorlar anlayamıyorum. Adı üstünde özelinizi yaşıyorsunuz birlikte... sen niye kameraya çekmek isteyesin ki bu anı?

Nişanlın kötü niyetli olmayabilir, belki de görüntüleri kimse ile paylaşmayı düşünmüyor, kendi zevki için böyle bir şey istiyor olabilir.
AMA
bu görüntüleri kaydettiğiniz telefon veya kameranın bir gün çalınmayacağının veya başka birinin eline kısa süreliğine bile olsa geçmeyeceğinin bir garantisi yok. Kötü niyetli bir insanın eline geçtiği durumda, internette bir anda "meşhur" olmanız işten bile değil.

Yapacaksanız bile, kaydettikten ve izledikten hemen sonra silin. Ve silindiğinden kesinlikle emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…