Sevgiliniz sizi kapanmanız için zorlasa ?

Birde şuna değinmek istedim nedense bazı kapalı bayanları görüyorum sonra bidaha bakıyorum açık miii kapalı mi anlam veremiyorum.
Bir eşarp ve altta daracık kot
Sonra kendime bakıyorum daha usturupluyum sanki diyorum
Acaba onlarda mi zorla kapatilanlar ki

feci derecede kafayı yiycem.
ben diyoreum saçlarımı boyayacağım değişiklik istiyorum filan o diyor kapan.hiçbilmiyorum açıkçası ciddi miyiz onuda bilmiyorum belkide ciddi değiliz bu tarz şeyleri dert eden adamlardan hoşlanmıyorum en azından ben rahat insanım ailem bile baskı yapmazken elin adamını bu tarz seylere alet edemem.
yani evet cok seviyordum ama böyle kolay soğuyortum ben.

bunu dini konular için istediğini sanmıyorum
amaç sadece baskı
bana göre kimse böyle bir fedakarlık yapmaya değmez
ben olsam birbrimize uygun değiliz diyerekten ayrılırdım

kapalı olduğum halde zorlama karşısında açılırım belki saçma ayrıl gitsin sen kapanırsan bende kapanırım de

Saçmalik.. Git kendine kapalı birini bul derim
ahahaa bak buna gülerim işte.
hayatta diyemem öyle birşey.zaten sert biri açıkçası benim gibi laylaylom bir insna bile karşısında dut yemiş bülbüle dönüyor bunu dersem bilemiyorum :/

onlardan olmak hiç istmeiyorum ki asıl günah o bence ne yaptıgı belirsiz.

yok canım zorla kapatılan değil,bu iş nefs işi,herkes nefsi ölçüsünde o çizgıye kadar yapar,

yok canım zorla kapatılan değil,bu iş nefs işi,herkes nefsi ölçüsünde o çizgıye kadar yapar,

Altta daracık kot başında bi eşarp bu nasıl nefs ki ya acil ya kapan diyesim geliyor valla

çok heyecanlandık bak şimdi

kararsızım bilmiyorum zaten tek sorun bu değil herşeye baskı buda tuz biber gibi birde ağır abi tavırları baydı artık şu erkeklerin bir ortası yok ya mıymıntılar buluyor beni yada böyle maçolar.

Asla ama asla yapmayın öyle bir şey. Ben yaptım bu hatayı, şimdi geri dönmenin yolunu arıyorum. Içten gelmediği sürece bir değeri yok daha da mutsuz olmanıza sebep olur ilerde. Sevgiliniz bu konuda diretirse hayatınızda tutmayın derim.

ne oluyor ya ? sakin.
komik filan diyen kim.
sadece sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissettim gülüp ağlıyorum tuaf tuaf.
kendimi imansız gibi hissettirdi zaten

sen böyle deyince kk da ki bazı konularda ki bazı hatunlar aklıma geldi,aynı sevgilin gibi onlar da kendimizi imansız hissetmemize neden olabiliyor bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…