en son söyleyeceğim
feci derecede kafayı yiycem.geçen bir komşu kızı kapandı, annem diyor ki, kesin sevgilisi vardır o istemiştir, kız da baya aklı başında biri, dedim anne yok o yapmaz öyle, kendi istemiştir.
kız 6 aya kalmadan evlendi iyi mi :)
annem haklı çıktı.
çok kişi bunu yapıyor ya, benim çevremde sevgiliyken veya evlendikten sonra bu baskıları yaşayıp kapanan çok fazla kişi var.
ben bu duruma maruz kalmadım. eşim kıyafetlerime yorum yapar, ben de onun kıyafetlerine yorum yaparım. mesela bikini giymemi istemez ama bu konuyu evlenmeden önce konuşmuştuk. şahsen benim mantığıma uymasaydı istediği bu değişimler kabul etmezdim. bu konuyu o kadar konuşulamaz ve tartışılamaz bir konu olarak görmüyorum ben. karşılıklı isteklere saygı duyuluyorsa, karşılıklı birbirine karışma durumu varsa, kişi eşinin kıyafetine de yorum yapabilir bence. ama yok ben sana karışayım, ama sen benim hiç bir şeyime karışma durumu olmaz elbette.
tesettüre girme meselesi ise biraz kişisel. ben mesela bir zorunlulukla yaparsam bunu bir yerde patlar, yapamam yani. ama yapan da var.
eee,
siz kendiniz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ne oluyor ya ? sakin.Çok komik herhalde değilmi!
ahahaa bak buna gülerim işte.Saçmalik.. Git kendine kapalı birini bul derim
ne oluyor ya ? sakin.
komik filan diyen kim.
sadece sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissettim gülüp ağlıyorum tuaf tuaf.
kendimi imansız gibi hissettirdi zaten
onlardan olmak hiç istmeiyorum ki asıl günah o bence ne yaptıgı belirsiz.Birde şuna değinmek istedim nedense bazı kapalı bayanları görüyorum sonra bidaha bakıyorum açık miii kapalı mi anlam veremiyorum.
Bir eşarp ve altta daracık kot
Sonra kendime bakıyorum daha usturupluyum sanki diyorum
Acaba onlarda mi zorla kapatilanlar ki
Çok komik herhalde değilmi!
yok canım zorla kapatılan değil,bu iş nefs işi,herkes nefsi ölçüsünde o çizgıye kadar yapar,Birde şuna değinmek istedim nedense bazı kapalı bayanları görüyorum sonra bidaha bakıyorum açık miii kapalı mi anlam veremiyorum.
Bir eşarp ve altta daracık kot
Sonra kendime bakıyorum daha usturupluyum sanki diyorum
Acaba onlarda mi zorla kapatilanlar ki
En son söyleyip kapanışı yapacak abla konu sahibesi
yok canım zorla kapatılan değil,bu iş nefs işi,herkes nefsi ölçüsünde o çizgıye kadar yapar,
çok heyecanlandık bak şimdi
Asla ama asla yapmayın öyle bir şey. Ben yaptım bu hatayı, şimdi geri dönmenin yolunu arıyorum. Içten gelmediği sürece bir değeri yok daha da mutsuz olmanıza sebep olur ilerde. Sevgiliniz bu konuda diretirse hayatınızda tutmayın derim.böyler birşey yaşayan var mı ?
yani kendimi diznsiz gibi hissettirdiki öyle biri değilim namaz kılarım kuran bilirims adece genele göre açık giyiniyorum.
ya da kapalı olan bayanlar varsa hiç biri tarafından zorlandınız mı ?
O zaman tavrınızı net olarak ortaya koyun
ne oluyor ya ? sakin.
komik filan diyen kim.
sadece sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissettim gülüp ağlıyorum tuaf tuaf.
kendimi imansız gibi hissettirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?