Sevgiliniz sizi kapanmanız için zorlasa ?

of bir görseniz tokat yeme ihtimalimin oldugunu söylesem.? şaka yapmıyorum bu konuda ciddiyim.
Allah onu beni sınasın diyemi başıma sardı bilmiyorum.

tokat yeme ihtimalin olmadan hallet o zaman.ille de yüzüne söylemeye gerek yok.

bu öküzü çok mu aradın peki?

tokat yeme ihtimalin olmadan hallet o zaman.ille de yüzüne söylemeye gerek yok.

bu öküzü çok mu aradın peki?

sorma zaten Allah sınamak için yollamış bunu benim başıma

Sizene siz niye tasalandiniz ki şimdi

Tasalanmadım sadece kimsenin ne yaptığı,ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.Başı kapalı olduğu için sizden daha az hakka sahip değil kimse.İsterse başını kapatır daracık elbiseler giyer.İsterse kapatır bol elbiseler giyer.
Bu forumda bahsettiğiniz gibi insanlar olabilir yazarken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.Kendi içinizde ne düşünürsünüz bilemem o sizin fikriniz sonuçta.

of bir görseniz tokat yeme ihtimalimin oldugunu söylesem.? şaka yapmıyorum bu konuda ciddiyim.
Allah onu beni sınasın diyemi başıma sardı bilmiyorum.

E madem anormal biriymiş ne diye bukadar ilişkinizi ilerlettiniz ?
Düzelir diyemi düşündünüz !
O kim ki ne munasebet tokat atmak,ayrıca illa yüzyüze görüşmen gerekmiyor,
Medeni insanlar gibi açın telofonunuzu ilişkimizi yürütemiyeceğinizi ona karşı birşey hissetmediğinizi söyleyin
Bitti.

Ben eşime teklif ettim hatta kapanmak istiyorum diye sen bilirsin dedi
bazen şüphelendim istemiyor galiba kapalı olmamı diye
ağzını yokladım açılsam mı diye sert ve net cevapla hayır dedi
eğer ki sende istiyorsan kapan ama istemiyorsan kapanma
açık ve net şekilde konuş zorlarsa ondan soğuyacağını söyle

Evet benim fikrim saygı duy. Istegim yerde dile getiririm evet başını kapatıp bütün vücut hatlarını belli edenlerden rahatsız oluyorum var mı itiraziniz ?

düzeleceğpine dair inancım oldukca fazlasydı.
birde nasıl desem ergenliğin verdiği bir basitlikle dış görünüş etkilenmesi dyielim ...

Evet benim fikrim saygı duy. Istegim yerde dile getiririm evet başını kapatıp bütün vücut hatlarını belli edenlerden rahatsız oluyorum var mı itiraziniz ?

Peki,gözümde açık kadınlardan,başı kapalı kadınlardan rahatsız olanlardan bir farkınız yok o zaman.
Bu da benim fikrim iyi günler

Şimdi dayanamayıp yazacağım. Kapalı olan popo hatlarını belli eden kıyafet giyemez. Giyerse herkes ona poposuyla güler. Akıl var mantık var. Kapalı olmak demek kimse bana bakmasın sokakta deyip kendini kötü gözden saklamak değil mi?

Atalar boşuna dememiş bizim hanım bizden kaçar başını kapar.... diye. Kapalıysan vücut hatların belli olamayacak. O kadar.

Peki,gözümde açık kadınlardan,başı kapalı kadınlardan rahatsız olanlardan bir farkınız yok o zaman.
Bu da benim fikrim iyi günler

Ahh çok icerledim. Hemen gözündeki ben imajini degistirmem lazım. Neyse sanada iyi günler

Bu şekilde kapanan çok arkadaşım var genelde namaz kılan ibadetini yapan ama bir vesile arayan kişiler oluyor sanki sevgilisi vesile olmuş gibi çoğu da evleniyo zaten , bana ise şirk koşmak gibi geliyor ne blim hoca değilim tabi ama Allah emretmiş yapmamışsın kulu için kapanmışsın gibi geliyor.

Peki siz gördüklerinizi uyarın o zaman.
Ben kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez diyorum.Kimseye de gülmüyorum herkes önce kendine bakmalı diyenlerdenim.

Aa lütfen başı kapaliysa sknti yok heryerde dile getirme mazallah burda biri vardır öyle kimse duymasın.

Bizi ilgilendirmezmis nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…