- 20 Mart 2008
- 142.027
- 214.089
- 1.423
- 60
başka çarem yok zaten . sadece çok fazla sert birisi.
of bir görseniz tokat yeme ihtimalimin oldugunu söylesem.? şaka yapmıyorum bu konuda ciddiyim.
Allah onu beni sınasın diyemi başıma sardı bilmiyorum.
of bir görseniz tokat yeme ihtimalimin oldugunu söylesem.? şaka yapmıyorum bu konuda ciddiyim.
o büyük benden 24Sert olsa ne yazar,seni zorla kapatacak değil ya bu kişide..
Kaç yaşında arkadaşında..
tokat yeme ihtimalin olmadan hallet o zaman.ille de yüzüne söylemeye gerek yok.
bu öküzü çok mu aradın peki?
o büyük benden 24
Sizene siz niye tasalandiniz ki şimdi
sorma zaten Allah sınamak için yollamış bunu benim başıma
Tasalanmadım sadece kimsenin ne yaptığı,ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.Başı kapalı olduğu için sizden daha az hakka sahip değil kimse.İsterse başını kapatır daracık elbiseler giyer.İsterse kapatır bol elbiseler giyer.
Bu forumda bahsettiğiniz gibi insanlar olabilir yazarken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.Kendi içinizde ne düşünürsünüz bilemem o sizin fikriniz sonuçta.
düzeleceğpine dair inancım oldukca fazlasydı.E madem anormal biriymiş ne diye bukadar ilişkinizi ilerlettiniz ?
Düzelir diyemi düşündünüz !
O kim ki ne munasebet tokat atmak,ayrıca illa yüzyüze görüşmen gerekmiyor,
Medeni insanlar gibi açın telofonunuzu ilişkimizi yürütemiyeceğinizi ona karşı birşey hissetmediğinizi söyleyin
Bitti.
Evet benim fikrim saygı duy. Istegim yerde dile getiririm evet başını kapatıp bütün vücut hatlarını belli edenlerden rahatsız oluyorum var mı itiraziniz ?
Şimdi dayanamayıp yazacağım. Kapalı olan popo hatlarını belli eden kıyafet giyemez. Giyerse herkes ona poposuyla güler. Akıl var mantık var. Kapalı olmak demek kimse bana bakmasın sokakta deyip kendini kötü gözden saklamak değil mi?Tasalanmadım sadece kimsenin ne yaptığı,ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.Başı kapalı olduğu için sizden daha az hakka sahip değil kimse.İsterse başını kapatır daracık elbiseler giyer.İsterse kapatır bol elbiseler giyer.
Bu forumda bahsettiğiniz gibi insanlar olabilir yazarken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.Kendi içinizde ne düşünürsünüz bilemem o sizin fikriniz sonuçta.
Peki,gözümde açık kadınlardan,başı kapalı kadınlardan rahatsız olanlardan bir farkınız yok o zaman.
Bu da benim fikrim iyi günler
Şimdi dayanamayıp yazacağım. Kapalı olan popo hatlarını belli eden kıyafet giyemez. Giyerse herkes ona poposuyla güler. Akıl var mantık var. Kapalı olmak demek kimse bana bakmasın sokakta deyip kendini kötü gözden saklamak değil mi?
Atalar boşuna dememiş bizim hanım bizden kaçar başını kapar.... diye. Kapalıysan vücut hatların belli olamayacak. O kadar.
Şimdi dayanamayıp yazacağım. Kapalı olan popo hatlarını belli eden kıyafet giyemez. Giyerse herkes ona poposuyla güler. Akıl var mantık var. Kapalı olmak demek kimse bana bakmasın sokakta deyip kendini kötü gözden saklamak değil mi?
Atalar boşuna dememiş bizim hanım bizden kaçar başını kapar.... diye. Kapalıysan vücut hatların belli olamayacak. O kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?