Sevgiliniz sizi kapanmanız için zorlasa ?

çok sinir oluyorum böylelerine
beğenmeye gelince açığını makyajlısını mini eteklisini beğeniyorlar
ama evlenmeye gelince kapalısını istiyorlar
herhalde kenid bozuk düşüncelerinden kaynaklanıyor bu davranış kendileri dışarda başı açık kadınları başka türlü gördükleri için başkasının farklı şekilde düşünebilceğini algılayamıyorlar ki eşlerini da kapatmak istiyorlar

madem kendine başı kapalı bir sevgili edinseydi
( benim de başım kapalı bu arada kendi isteğimle )

İçindemde kapanma niyeti yoksa ASLA kapanmazdım..
Evlendiğinizde zorla kapanmanızı isteyecektir yani kaçışınız yok iyi düşünün derim.

O degil de kapali olup daracık giyinen veya full abartili makyajla dolasanlar kendileriyle buyuk bir celiski icindeler.esin kapan derken nasil bir kapali istediginin sınırını da ciziyor mu bari? Cunku bir kapali olarak acik birinden daha cok dikkat cekmek de mumkun yani. Kas yapayim derken göz cikarmasin

düzeleceğpine dair inancım oldukca fazlasydı.
birde nasıl desem ergenliğin verdiği bir basitlikle dış görünüş etkilenmesi dyielim ...

O zaman şimdi gene ergenliğin verdiği o çılgınlıkla yan yana gelme olurmu !!
Telefon aç bitti de en azından bir tokat yemekten kurtulursun.

Senin problemin kapanıp kapanmamaktan çok,
bu hödükten tırsıyor olman..
Bir insan sevgilisine birşey söylerken nasıl söyleyecegim yaaaa diye tırım tırım korkar mı?

Senin problemin kapanıp kapanmamaktan çok,
bu hödükten tırsıyor olman..
Bir insan sevgilisine birşey söylerken nasıl söyleyecegim yaaaa diye tırım tırım korkar mı?

Ona hödük demek az kalır...

Bana ne ya ben biye uyarıyım akıl var mantık var. Bu çıkarımı da yapsın bir zahmet.

Çıkarımı yapmadığı için öyle giyindiği açık değil mi ?

Bakın benim eleştirdiğim nokta şu : Bir kadın başını kapatıyorsa o kadın her şeyden fedakarlık etmeli gibi zihniyeti.Yok dar giymesin,erkeklerle fazla muhabbet etmesin,sokakta gülmesin,sakız çiğnemesin vs.vs.
Niye yahu o kadının açık bir kadından ne farkı var ? Tamam belki başını kapatması bir yolda olduğunu gösterir ama belki zorla kapanıyor ? Belki bol giyinmekten hoşlanmıyor.Niyeti kapalı olmaktır ama daha tam başaramamıştır uzar gider bu liste...

Neyse olay dine dökülecek birazdan,dini tartışmaları da sevmem.Sizin düşünceniz saygı duyarım ama kadınların böyle şeyler söylemesi bana garip geliyor,sonuçta biz kadınlar değil miyiz ''giydiklerimize karışmayın'' diyen ?

İyi günler tekrar.

Değil sevgili, kocam bile karar veremez. Açılıp kapanmama. Çok beğenmiyor ise gitsin kafasına göre birini bulsun. Ama çok tanıdığım insan var evlenme aşamasında sevgilisi nişanlısı istedi diye kocası istedi diye kapanan. Hatta biri var böyle evlenince kapanan kocası öyle istiyor diye öğrendim ki kocası ortam olunca içki içer miş. Ne alaka dedim. O kocasına karışmazmış. Ama kadın ailesine gidecekse kocası izin vermeli. Zaten öyle bekar arkadaslarla toplanmak ne mümkün. Peki adamlar. Maça gider is çıkışı hafta sonu arkadaşlar ile gezer. Canı ister ailesine gider gitmekle kalmaz sende onunla gitmek zorundasın. Vs vs. Evlenince yüzü meydana çıkan adamlarla hayat zor kadınlar yuvaları yıkılmasın diye alttan alıyor. Ama evlenmeden çekmeyin şu tipleri.

öyle birşey yok kusura bakma,
o kafa kapandıysa dar giyme arzusundan bir zahmet feragat edecek.
Örtünmenin amacı sakınmaktır.
vücudunu sakınmayıp, başını göstermedikten sonra ne anladın sen o kapanmaktan.

Bi biz kapatamadık şu adamları
ahahahaha ay güldürdün şu kafayla.

kendisi şort giyiyor yazın hep o kıllıbacakalrını görmekten sıkıldım giymemi deseydim .
şaka bir yana mini etekli kız görünce bakarlar bana gelince yok giyemezsin.

Kesinlikle kapanmazdım ne sevgilim istiyor diye ne o ne şu ne bu. Bu hem benim şahsi görüşümdür hemde niye karşımdaki istiyor diye birşeyler yapmak zorundayım ki. Lise zamanımda çok vardı öyle arkadaşlarım kapanırlardı sevgilileri istiyor diye sonra 3 gün sonra açılırları neden çünkü ayrılmışlar. Sevgiliniz biraz sert bir insan sanırım. Ona güzel bir şekilde izah etseniz dicem ama.. Herkes kararlarında özgürdür, siz bir bireysiniz kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz hem sizi o halinizle gördü sevdi sonuçta. Bence kıskançlıktan olabilir bu istegi, konu sayfalarını pek okumadım ama aklıma gelen şey şu ailesini tanıyor musunuz belkide aile kaynaklıdır bu istegi. Annei kapalı kız istiyordur falan. Yok daha neler demeyin oluyor cidden böyle şeyler hayatta. Umarım tez vakitte rahata kavuşursunuz ne diyim ama o sevgiliyle zor biraz.

bizim dinimizde zorlama yoktur..bende kendi isteğimle kapandım ..baskı olsaydı asla kapanmazdım..sevgilin kim ki ne ki seni dinsizlikle suçluyor açıp kalbinemi baktı..ay çok sinir oluyorum böle tiplere..zorla güzellik olmaz canım sen zaten elinden geleni yapıyorsun..

Bu allahla kul arasında denir ya karışılmaz. Ama benimkide istemez mesela dekolte giyeyim aşırı mini giyeyim. Kurallarımız var. Ben buna uyuyorum onu da haklı buluyorum etraf kötü. Ama kapan demek asla
Aşırı dekolte yi ben şu yüzden tasvip etmiyorum. Mesela eşimin yanında biri bana laf attı. Eşim laf etse kavga çıksa ya eşime bişey olsa ya eşim karşı tarafa bişey yapsa sıkıntı. Yada eşim bişey demedi. Oda büyük sorun. Bu yüzden dekolte mini vs dikkat ediyorum açıkçası. Eşimin soylemesine bile gerek yok.

Evlenmeden önce açıktım ama eşim ben senı ailem gibi görmek ıstıyorum dedi butun ailesi kapalı.
Bende zaten bu fıkre uzak olmadığım için kabul ettim . O kadar memnunum kı Allah'ım banada nasıp etti diye.
Eğer zorlama varsa kesınlıkle kapanma. Yapamazsın çunku kolay bırsey degıl .İçinde kesınlıkle olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…