Bana ne ya ben biye uyarıyım akıl var mantık var. Bu çıkarımı da yapsın bir zahmet.Peki siz gördükleriniz uyarın o zaman.
Ben kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez diyorum.Kimseye de gülmüyorum herkes önce kendine bakmalı diyenlerdenim.
çok sinir oluyorum böylelerineböyler birşey yaşayan var mı ?
yani kendimi diznsiz gibi hissettirdiki öyle biri değilim namaz kılarım kuran bilirims adece genele göre açık giyiniyorum.
ya da kapalı olan bayanlar varsa hiç biri tarafından zorlandınız mı ?
düzeleceğpine dair inancım oldukca fazlasydı.
birde nasıl desem ergenliğin verdiği bir basitlikle dış görünüş etkilenmesi dyielim ...
arkadaş biraz sertte.
zaten ya mıymıntılar bulur yada böyleleri
ayrılırım ayrılmasına zaten en baştan beri düşüncem bu da nasıl olacak o nasıl söyleyeceğim onu dert ediyorum sadece.zaten deli gibi aşık olsam hiç ayrılık düşünmesem smile filan koymam gerçekten soğudumda ne yapacağıma karar veremiyorum yani nasıl söyleyeceğim.Pek rest çekilecek bir tip değil.
Senin problemin kapanıp kapanmamaktan çok,
bu hödükten tırsıyor olman..
Bir insan sevgilisine birşey söylerken nasıl söyleyecegim yaaaa diye tırım tırım korkar mı?
Bana ne ya ben biye uyarıyım akıl var mantık var. Bu çıkarımı da yapsın bir zahmet.
Ona hödük demek az kalır...
Ona hödük demek az kalır...
Tasalanmadım sadece kimsenin ne yaptığı,ne giydiği kimseyi ilgilendirmez.Başı kapalı olduğu için sizden daha az hakka sahip değil kimse.İsterse başını kapatır daracık elbiseler giyer.İsterse kapatır bol elbiseler giyer.
Bu forumda bahsettiğiniz gibi insanlar olabilir yazarken biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.Kendi içinizde ne düşünürsünüz bilemem o sizin fikriniz sonuça.
ahahahahaBi biz kapatamadık şu adamları
Aşırı dekolte yi ben şu yüzden tasvip etmiyorum. Mesela eşimin yanında biri bana laf attı. Eşim laf etse kavga çıksa ya eşime bişey olsa ya eşim karşı tarafa bişey yapsa sıkıntı. Yada eşim bişey demedi. Oda büyük sorun. Bu yüzden dekolte mini vs dikkat ediyorum açıkçası. Eşimin soylemesine bile gerek yok.Bu allahla kul arasında denir ya karışılmaz. Ama benimkide istemez mesela dekolte giyeyim aşırı mini giyeyim. Kurallarımız var. Ben buna uyuyorum onu da haklı buluyorum etraf kötü. Ama kapan demek asla
Sen söylemeden konu kapanmazsa tabiien son söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?