E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar zaten farkedılmıyr kı benım de yasadıklarım var eskı bır sevgılıme hep asılanlar olur sanıyordum mesajlar gelıyordu cocuga işte sızın oradayım ekmek kola aldım geleyım mı falan dıye yuhj dıyordum nsasıl msj atabılıyor, benımkı de bana gosterıyordu bana msj attı bak dıye,
ben de kıza kızıyordum ama nıce nıce yıllar sonra aklımda tum olanları bırlestırdım bır de baktı m kı adam benı yıllar yılı boynuzlamıs ben de tırnaklarımı cıkarmısım beklıyorum sanıyordum kendımı ama halbukı benden cıkan tırnak degıl boynuzmus kaydirigubbakcemile3 berbat bısey yaa, hıc anlamıyor ınsan olayın ıcındeyken alkisalkisalkis saf gbı laelaelaelaelae
Aslında ben de yukardaki yazılarımda bunu demek istemiştim ama uzatmayayım daha fazla dedim......
ben en başında peşinen söylemişimdir zaten flört etmeye karar verdiğimde ben çok kıskanç ve bayan arkadasa toleransı olmayan biriyim ya tüm bayanları büyük küçük tanıdık falan ayırt etmeden silersin resmi ve gerekiyorsa konuşursun yada hiç başını ağrıtmıyım diye..
sonuç olarak evliyiz ve bayan kalmadı çevresinde...
bayanın konuşmalarına dikkat ederdim mutlaka bir lastikli kelimesi olacaktır ne demek istedi diye sorarım yada bayana bir laf sokarım sevgilime söyleyincede yalanlarım:)))) çok şeytani oldu ama çok tepem atarsa yaparım heralde..
Allaha şükür hiç bayan sorunumuz yok.
Ayyyynı ben :))
Bende öyle dedim ...Nişanlıyız ve çevresinde hiç kız arkadaşı yok...hatta bazen erkek arkadaşlarından bile soyutluyorum ...hoşuma gitmiyo bazıları çünkü,sevmediğim cıvık kaşı gözü oynayan insanlar...
Ben anladim canim senin ne demek istedigini ama herkez kendini, esini , ailesini , bilir o yuzden hic endisem yok yerimseniben ....birde benim esim boga erkegidirki sadakat onlarin en buyuk ozeligidir :sm_cool:
onu ilk gunkunden daha cok seviyorum ayni sekil o da beni, zaman gectikce insanlar usanmak yerine onsuz hicbirseyden zevk almamaya basliyor, bir filim bile izlesek, dizi bile islesek birbirimize anlatmak isteriz:asigim:... hele hele yas ilerledikce birbirinizden baska hic kimseden fayda gelmiyecegini anliyorsunuz!!..gun arasinda 100 sefer arasam neden arayip duruyorsun kelimesini asla duymadim ,yada benim telefonum niye karistiriyorsun, cuzdanima bakma, msn sifresi gizleme gibi olaylarinada hic rastlamadim....Allah c.cli hic kimsenin agzinin tadini yuvasini bozmasin insallah:Saruboceq:
Ben anladim canim senin ne demek istedigini ama herkez kendini, esini , ailesini , bilir o yuzden hic endisem yok yerimseniben ....birde benim esim boga erkegidirki sadakat onlarin en buyuk ozeligidir :sm_cool:
onu ilk gunkunden daha cok seviyorum ayni sekil o da beni, zaman gectikce insanlar usanmak yerine onsuz hicbirseyden zevk almamaya basliyor, bir filim bile izlesek, dizi bile islesek birbirimize anlatmak isteriz:asigim:... hele hele yas ilerledikce birbirinizden baska hic kimseden fayda gelmiyecegini anliyorsunuz!!..gun arasinda 100 sefer arasam neden arayip duruyorsun kelimesini asla duymadim ,yada benim telefonum niye karistiriyorsun, cuzdanima bakma, msn sifresi gizleme gibi olaylarinada hic rastlamadim....Allah c.cli hic kimsenin agzinin tadini yuvasini bozmasin insallah:Saruboceq:
meraba ben yeni üyeimbi anımı paylaşmak istiyorum şuanki sevgilimin eski sewgilisiyle çok aynı ortama giriyodum we hep konuşuyolardı,sewgilime onla konuşmaması gerektiğini söledim konuşmadı ama kız arada gelip konusuodu we en sonunda gttim kızı uyardım bidaa etrafnda görmicem seni diye,oda bana o hala bni sewiyo dedi we dayanamadım kızın suratına çarptım bitane we ağlattım kızı ama daha sonra bu konuda sevgilimn bana çok kzdı we uzun bi süre soğukluk grdi aramıza ama sonra tekrar barıştık ama yani kaba kuvvet hiç iyi değil anlamış oldum benneyaptımki
Bende çalışan bi bayanım ve işim gereği daha çok erkeklerin çoğunlukta bayanların daha az olduğu bi ortamdayım bence insan birbirine güvenmeli karşılıklı olarak iş ortamında zaten bi süre sonra aile gibi oluyosun yani eğer süphe çekicek bi hareketini gördüyseniz sevgilinizin o ayrı ama bence bu gibi şeyleri sorun etmemek gerekiyor.
Yani eğer iş arkadaşıysa pek yapabileceğiniz bişey yok nasıl engelleyebilirsinizki bunu??
bir gun basima gelen bir olayi anlatayim size aklima gelmisken, uzun zaman olmadi bir kac ay onceydi ... gorumceme gitmistim ordada gorumcemin komsusu olan bir kadin vardi ama kadini cok iyi biliyorum hic haz etmedigim bir tarzi var kadinin ,
neyse beraber oturduk cay iciyoruz esim geldi o arada balkondan geldigini gorduk hepimizde
kadin " ay Ali abi geldi" dedi ve kostu kapi acacak! orda ben varim gorumcem var sanki o kadina dusmus gibi kapi acmak , o an o elektirik hic hosuma gitmedi ama hic bozuntuya vermedim o kapiya gitdi ama bende kaltim gitdim onun kapi acmaya gitdigini anlamamis gibi:jeyyar: , neyse esim salona gecti kadin " ay bir cay vereyim ali abiye " yaw ali abiyin cayi senimi gerdi diyecegim :roflol: tabi demedim , o arada ben icmiyordum zatne benimkini veririm dedim esime cayi goturdum ve isaret edim sen git ben geliyorum diye , oda 10 dk sonra cikti gitdi ben birazdaha durdum ve bende gitdim (dusundunmu oratada fesat hic birsey yok gorunuste ama) ben ciktikdan sonra kadin "sizin gelinde cok tehlikeli ha esi nasil korumaya aldi" demis gorumceme , hadi icin fesat degil benim yaptiklarimi nasil anladin degilmi ama :roflol: geri zeka kadincin olmadan seytan carpmaya calisiyor sozde kötükedihüso:roflol:
Sevgılınız mesela bır bayanla iş arkadası aynı zamanda kanki, arada iş oldugu ıcın cok kötulememenız gerekıyor ama bırlıkte samımı olmak ıstemıyorsunuz ya da ondan sogusun kötu yanını görsün ıstıyorsunuz
veya baska bır yerden samimiler ama bayanı hiiiiç sevmedınız cok samilerklava:
o bayanı sevgılınızden uzaklastırmak ıcın neler yaparsınız taktıklerınız nelerdır?
(Örn: bıdı bıdı yapıp sevgılınıze bayanı kötülemek, bayana kötü davranıp kacırtmak, sevgılıye bayan yanında cok ıyı davranmak/soguk davranmak .. vsvs ?? )
biz kadınlar istediğimiz kadar yırtınalım.. yapacak olan erkek yapar.. Allah yardımcımız olursa sevdiği kuluysak bi şekilde farkederiz yakalarız anlarız.. ama adam iyi oyuncuysa degil 2 kişiyi 10tanesini ayakta götürürde ruhumuz duymaz yalan mı.. güven istedigin kadar içinde varsa yapar.. kadın içinde aynı şey geçerli... adam işe vaktinde gidiyo işten vaktinde çıkıyo ögle arasında eve geliyo.. ama iş yerinde kadınla cilveleşmeler sohbetler.. ufak yakınlıllar.. çay molalarında birlikte olmalar.. sonra sen istedigin kadar git iş yerine kadına istedigin kadar bak kötü kötü, istedigin kadar laf sok. istedigin kadar uyar sevgilini konuşmayacaksın diye.. yaniii erkeğinde kadınında içinde olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?