Sevgilinizin diğer bayanlardan uzak tutmak için; Neler yaparsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla bacim elimizin altindan adamlari birileri kaptimi işimiz gucumuz ne olur bilemiyorum kafamçokkarıştı ,

onlarin namusunun bekciligini yapamaya biliriz ama kendi huzurumuzu korumak icinde gozumuzu kapamamaliyiz bence !....,

Valla benim bunca yillik evliligimde en yakin arkadasimmi kocama asilmadi , esimin akrabasimi gozumun onunce yapmadigini birakmadi, kendi iscim'mi sacmalamadi , ama bende bile bile aman sende ben onun namusunun bekcisimiyim demedim ! ne yapmam gerekiyorsa o an yaptim...yerimseniben
yazalicak konusulacak cok konu var bu kadin erkek iliskisinde ama hersey rahat rahat yazilamiyor maglesef

Sevgilera.s.

Son düzenleme:

Slinn bu senin düsüncen saygi duyuyorum canim...lakin sahsi fikrim sudur..

Ben gerekenleri yaptiktan sonra esim beni aldatmayacaksa nerde kalirki kendi özgür iradesi?..kendi nefsine sahip cikamiyormuki sürekli bir gözüm onda olacak...belki olur ya gözü kayar diye....

Hem varsayalimki gün olur allah kimseye yasatmazsin böyle birsey basimiza gelir ve senin yukarida bahsettigen gerekenleri yapamadik olmadi bilemedik anlayamadik ne olacak o zaman?fisfisfis

Demekki sen gerekenleri yapmasaydin esin seni belki aldatacakti???:1no2:

Bilmiyorum....tabikide herkesin fikri kendinedir....ama benim müdahale etmemle beni aldatmayacak bir adamla saglikli bir gelecek düsünemem....

Allah kimseyi sasirtmasin

Senin gözünün önünde nasıl cesaret ?

Ayakkabını geçirmedin mi kafasına ?

Yanlış anlamamışımdır umarım :1ninca:

Canim gerekeni yaptim derken adamin yada kadinin kafasina inmedim tabi ama gozumun onunde olan bir seyede tepkisiz kalamazdim heralde bu kendime olan saygimi sarsar , ben kendi kendime saygi duymazsam baskasi asla duymaz !.. Zaten hayatda hersey olacagina varir etkiler tepkiler herzaman farklidir!!....
ben sanmiyorumki oyle bir durumda (esine alimli calimli ne denirse artik cilveli bir hareket yapildigini gordugunde) seninde aman sende deyimde ordan rahat rahat gidecegin?...

Senin gözünün önünde nasıl cesaret ?

Ayakkabını geçirmedin mi kafasına ?

Yanlış anlamamışımdır umarım :1ninca:

Valla var oyle kadinlar canim hemde o kadar cesaretlilerki sasip kaliyorum :bbo:
ama hic kimseye terlik merlik firlatmadim :roflol:
dusune biliyormusun benle arkadas ayni yere gezmeye gidiyoruz ve benim gormez gozume getirip esimin elini tutabiliyor kadin esimin tepkisi aninda cekip elini yanima gelmesi ve sonrada bana bu arkadasin bunu yapti dedi sok oldum birdahada gorusmedim.. boyle olaylari sadece ben yasadigimi sanmiyorum , akrabamiz olan kadin la kocasi birgun bize anlatmislardi ve sok olmustum komsu kadin esi oldugunda surekli geliyor eve esiyle beraber sohbet ediyorlarmis surekli bizim safda hic suphelenmemis, komsu kadinda evli !! sonra ne mi oldu kocasi karisina gelmis ben onu seviyorum ama senide seviyorum bu sekil idare et demis en korkuncu o sekil idare ediyorlardi bunu bana kari koca beraber anlatdilar ben delismistim kafamçokkarıştı , eve gelisinde gidisinde nasil rahatsiz olmadin (is bukadar citdi olana kadar nasil anlamadin) diye sormustum kadina farketmedim dedi inana biliyormusun
benneyaptımki

Tepkim zaten prensiplerimdir güzelim....esimde bunlari evliligimizin basindan beri bilir...

Nasilki ben kendi nefsime kendim sahip cikmak zorunda isem nasilki ben baska erkeklerin bana olan bakislarini davranislarini ilgilerini aninda yine suratlarina carpiyorsam oda kendinden kendi sorumludur.....

10 tanede cilveli isveli hatun gelse ben esimi tanirim sadece....rahat rahat giderimde hic problem degil...dedigim gibi ben ne onun nede baska bir insanin namus bekcisi degilim...

Eşin çok mu dayanılmaz cazibeli de kadınlar olur olmadık şekilde kendilerini kaybedip senin yanında eşinin elini tutmaya kalkıyorlar ? Allah Allah yaa :1shok: Ne bu rahatlık ?

Neden tepki vermiyorsun ki anında olaya? eşin belki yüz vermiyor ama adamın karısının önünde bu kadar rahat olmaları çok ilginç..Ben olsam kadının yüzüne tırnaklarımı geçirip bir güzel dövüp barım barım bağırıp rezil rüsva ederdim ..kötükedihüso Suratına tükürürdüm kadının..:dilcikar:

Valla canim cazibemi ne bilemiyecegim ama oluyor buna benzer seyler , sadece benim esimede oldugunu dusunmuyorum , yukardada yazdim orda kadinin esimin elini tutdugundan haberim yok sadece esim yanima geldi ve elimi tutdu(bana sonra eve gelince anlatdi) ben nolduda geldin diyememki dolasiyoruz etrafa bakiniyoruz kapodokyadayiz ben ne bileyim kadinin gelip esime kur yapacagini orda deseydi bana esim boyle oldu diye zaten geziyi orda keser cikardim , olan seyler benim gozume soka soka olan seyler degil zaten benim oldugum yerde bile olan seyler bunlar demek istedim maglesef ...

Eşiniz doğru mu söylüyor ?
Ben hiç bir kadının böylesine şırfıntı olabilceğine inanmıyorum...

Eşiniz gezi boyunca size bunu söylemiyor da ta eve gelince söylüyor,ayrıca kadın sizin eşinizin elini tutmaya kalktığı sırada nereye bakıyordunuz ??

Allah günah yazmasın,iftira atmış olmayayım ama ben eşinizi biraz çapkın gördüm..Pek inandırıcı gelmedi bana..Eli tutmaya kalkan kadın değil de eşiniz olabilir mi? Bu da bir bakış açısı..Kırmamışımdır umarım aklıma gelen bu şeyle sizi..

ßöyle ßir husus asLa oLamayacagı icin yani KANKİ durumu asLa oLamaz. ßen nasıL onun arkada$Larına mesafeLiysem, nasıL ki caLıstıgım yerLerde agır ßa$Lıysam kar$ı cinse kar$ı o da öyLe oLacak ßa$ka yoLu yok..ßen laf söylersem Kıskanc cekiLmez oLurum.. ßıkar gider sonra...ßi kere imaLı söyLe yaparsa uyarsa zaten seni seviyordur, umursuyordur, dikkat eder ama i$ aßartıya kaçarsa o zaman Kan çıkar!Çok üzgünüm çoook

Canim biz aslen kapadokyaliyiz tatil icin turkiyeye gitdigimizde bir gurup olduk gezmek icin peri bacalarina gitdik orda sadece ben esim o kadin yoktuk aksam yemegide yedik dondurma yiyerek dolastigimiz bir anda aksam oldu tabi los bir ortan biz girgir yaparak dolasiyoruz o arada esimin yanina yaklasarak elini tutmus zaten cok haz aldigim bir insan degildi ama o ortamda oda gelmisti bizle yani... cok ayrinti yazdim sanki konuyu uzatdim ama aklinda soru kalsin istemedim ..
konuyu dagitdimsa ozur dilerima.s.

iste bu:1hug:a.s.

Anladım..Nerden bulmuş bu cesareti :1shok:

Son soru..Bu kadınla ilgili olumsuz düşünceleriniz kendi gözlemleriniz mi yoksa eşinizin size söyledikleri mi ?Yani hatun kişinin bu ve buna benzer davranışları varmıydı ? Eşinize karşı ya da başka erkeklere karşı daha evvel bu şekilde yaklaştı mı ? Son sorumdu..

Zaten hos bir elektirk almiyordum ama bana karsi son derece sempatik olmaya calisiyordu bende ona karsi olumsuz bir davranisda bulunmuyordum , surekli gordugum bir kadin degil o yuzden baska erkeklere nasil davranir bilemem ama cokda cekingen oldugunu dusunmuyorum,.. orda ben o kadar cesaret edebilecegini hic tahmin etmezdim esimin bana anlatmasindan sonra birdaha onun oldugu oratama girmedim denkde gelmedi, belki kendide cekti kendini benim ogrendigimi anlamis olabilir esim ret edigi icin, bilemiyecegim ..

Yani gözünüzle şimdiye dek böyle bir durumuna rastlamadınız ve başka erkeklerle böyle bir olay yaşadığını da duymadınız.

Sadece eşinizin size söyledikleri...

Anladım,teşekkürler.

Ben erkeklerin bu konuda bazan yalan söyleyebildiklerini,kendilerine yüz vermeyen kadınlara iftira atabildiklerini de çok gördüm..

23 yıllık eşim diyorsunuz,siz eşinizi daha iyi bilirsiniz elbet.23 yıllık evliliğimiz boyunca herhangi bir sizi üzecek durumu olmamışsa ..Yani aldatma ,yalam söyleme gibi..

Allah mutluluğunuzu bozmasın a.s.

Aminnn canim Allah hic kimsenin huzurunu bozmasin..
esim beni aldatmaz diyemiye bilirim ama asla iftira atmaz ..., neden baska birine iftira atmasinda o kisiye atsinki ? ne cikari olabilir? , birde ilede gozle gorulur birsey olmasi gerekmez birisini anlamak icin zaten tavirlar ,hareketler, konusuz sekli, duygular vardir herseyi ortaya serer bence buda yeterlidir..

kızlar zaten farkedılmıyr kı benım de yasadıklarım var eskı bır sevgılıme hep asılanlar olur sanıyordum mesajlar gelıyordu cocuga işte sızın oradayım ekmek kola aldım geleyım mı falan dıye yuhj dıyordum nsasıl msj atabılıyor, benımkı de bana gosterıyordu bana msj attı bak dıye,
ben de kıza kızıyordum ama nıce nıce yıllar sonra aklımda tum olanları bırlestırdım bır de baktı m kı adam benı yıllar yılı boynuzlamıs ben de tırnaklarımı cıkarmısım beklıyorum sanıyordum kendımı ama halbukı benden cıkan tırnak degıl boynuzmus kaydirigubbakcemile3 berbat bısey yaa, hıc anlamıyor ınsan olayın ıcındeyken alkisalkisalkis saf gbı laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…