B
BasakKadini
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Valla güzelim 43 yaşında tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş, insanları (işimden dolayı) bir bakışta tanıyabilen biriyim. Öyle hayal dünyasında yaşamam, gözlerimide hiçbir şeye yummuş değilim. Sadece daha mantıklı düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ki, eşinize güvenirseniz rahat olursunuz ama yok ben güvenmiyorum diyorsanız zaten şöyle bir ortamı gözden geçirmeniz lazım. Haa hiç kimseye tam güvenmemek lazım bak bunada katılırım. Ama beni iki göz süzen kadına tercih edecek erkek içinde kusura bakma uğraşamam.
Beni seven, sayan erkek her şeye gözlerini kapatıp nefsini köreltmelidir, çünkü ben öyle yapıyorum, öyleyse eşimde öyle yapacak ve kim ne yaparsa yapsın gözü gönlü kaymayacak. Kayıyorsa cehennemin dibine kadar yolu vardır. Neden kadını suçlayayım ki, tabiki eşimi suçlayacağım. Sevilmemiş sayılmamışım ki derim. Sevmeyen saymayan biri içinde kılımı bile kıpırdatmam ben.
Ayrıca kadın ve erkeğin iş ortamında arkadaş olması neden anormal olsunki, size bakarsak kadın ve erkek her daim aklı uçkurunda olan varlıklar. İşte ben bu konuda itiraz ediyorum. Yokmudur böyle vakalar vardır ama sanıyormusunuzki samimi olanlar illaki bir ilişkiye giriyor, yaaaa insanların içinde varsa zincire vursanız gene boynuzu yersiniz. Bunun arkadaşlıkla kankalıkla bir alakası yok.
Hiç bişey yapmam, niye arkadaşlarından uzaklaştırmak için uğraşayım ki.. Ben kadın - erkek arasında da kadın kadına yada erkek erkeğe arkadaşlık gib arkadaşlık olabileceğine inananlardanım.. İlla bir bayanla erkek samimi arkadaşlar diye birbirlerini yatağa atmak heveslisii olacaklar diye bir kural yok...
Eşimin de üniversiteden birsürü kız arkadaşı var benim de bir sürü erkek arkadaşım...
Hepsiyle de görüşürüz, gayet sammimiyiz, hatta 2 tanesini tanıştırıp evlendirdik bile...
Eşimin kankası Akçayda yazlık aldı ve oraya yerleşti, bu yaz programımız belli şimdiden, 1 hafta orda kalcaz 1 hafta da başka bireyerde masraf yarıya düştü heyo hey... :))
Kocalar zaten içlerinde aldatma çirkinliği varsa samimi arkadaşıyla olmak zorunda değil ki, zaten niyeti kötüyse senle hiç tanıştırmaz...
başka kadınlardan uzak tutulması gereken , başka kadınlara karşı zaafı olan erkeği hayatıma sokmak gibi bir aptallık yapmayacağım için ..
sanırım yakar sigarayı , atarım bacak bacak üstüne..izlerim olanları..
Ayyy be bacim o kadar seytan kadin varki sirf egosunu tatmin icin yuva bozmaktan kacinmiyorlar bak beni begendi beni tercik etdi ben koynuna aldi senin kocan diye msj cekenler bile var tahrik edebilmek icin adamin karisini , keske hic kimse ugrasmasa...
Maglesef ki maglesef bunlari duya duya yuvami kurtaracagim diye bir derde dusuyor kadin ortada yuva varmis gibi
öyle demeyin ben chip taktırdım bayan konusuna duyarlı aynı zamanda kalp ritmine odaklı. şayet bayan kokusu mevcut kalp atışı hızlanıyorsa bana derhal sinyal geliyor koordinatları alıyor tepesine çöküyorum..
yoksa nasıl başedicem anam yaaw aah ahh
neden uzak tutayım ki
o kadarmı kendime güvenim yok
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
allah cezanı vermesin yarıldım gülmekten yaa :roflol:
ne gülüyon kardeşim son dünya nüfus sayımına göre 4 kadına bir adam düşüyo bulmuşum bi dene kaptırırmıyımklava:
amman diyim sengözlerimebaksanab
ayy öle bayanlar var benim sevgilim eski iş yerindeyken kızlar çok vardı orda ama benmkisini ilgilendirmiodu knşmuo sevmez öyle şeyleri ama bitanesi knşmak istemiş bunla hoşlanmış falan önüne geçmiş buda uzaklaşmış...bana bunu üzlmiyim diye sora söledi tepem attı ama pek bişe demedimm.tabi o o işten bundan dolayı kkzlarla ayın ortamda blulnmak istemediginden dolayı ayrılmış benim bi hafta sora haberim olmuştu.ve ANLADIMKİ BENİM İÇİN İŞİNDEN ÇIKTI.
bence direk knş sen onun sevgilisini ve hakkın var o sana derdi direk tavrınıda yaprdı eminim..
ben rahatsız oluorum mesafe koy de.seviosa ciddiyse senle zaten oalcakları görürsün..
ne gülüyon kardeşim son dünya nüfus sayımına göre 4 kadına bir adam düşüyo bulmuşum bi dene kaptırırmıyımklava:
amman diyim sengözlerimebaksanab
sevmem öyle kadın- erkek arkadaşlığında samimiyeti ve laubaliliği...
slm vermek yeterlidir benim için...Fazla muhattaplığı sevmem...
Benim sevgilim benim erkek arkadaşlarımla yakın olmamı istemediği gibi bende sevgilimin kız arkdaşları ile yakın olmasını istemem...İş arkadaşı akrabası okul arkadaşı vs...Bana terstir bu durumlar... Hoş artık benim ne erkek arkdaşım var nedeonun kız arkdaşı var biz bu kuralı çok güzel uyguluyoruz...Rabbim bozmasın...
ama insanında içinde olmalı bazı şeyler...
Valla güzelim 43 yaşında tabiri caizse feleğin çemberinden geçmiş, insanları (işimden dolayı) bir bakışta tanıyabilen biriyim. Öyle hayal dünyasında yaşamam, gözlerimide hiçbir şeye yummuş değilim. Sadece daha mantıklı düşünüyorum. Çünkü ben diyorum ki, eşinize güvenirseniz rahat olursunuz ama yok ben güvenmiyorum diyorsanız zaten şöyle bir ortamı gözden geçirmeniz lazım. Haa hiç kimseye tam güvenmemek lazım bak bunada katılırım. Ama beni iki göz süzen kadına tercih edecek erkek içinde kusura bakma uğraşamam.
Beni seven, sayan erkek her şeye gözlerini kapatıp nefsini köreltmelidir, çünkü ben öyle yapıyorum, öyleyse eşimde öyle yapacak ve kim ne yaparsa yapsın gözü gönlü kaymayacak. Kayıyorsa cehennemin dibine kadar yolu vardır. Neden kadını suçlayayım ki, tabiki eşimi suçlayacağım. Sevilmemiş sayılmamışım ki derim. Sevmeyen saymayan biri içinde kılımı bile kıpırdatmam ben.
Ayrıca kadın ve erkeğin iş ortamında arkadaş olması neden anormal olsunki, size bakarsak kadın ve erkek her daim aklı uçkurunda olan varlıklar. İşte ben bu konuda itiraz ediyorum. Yokmudur böyle vakalar vardır ama sanıyormusunuzki samimi olanlar illaki bir ilişkiye giriyor, yaaaa insanların içinde varsa zincire vursanız gene boynuzu yersiniz. Bunun arkadaşlıkla kankalıkla bir alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?