sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he he ben hiç konişmiiim en iisi :)

yaşadığımız herşey özeldir
özel kalırşakkıdı 3. şahsın bilmesine gerek duymuyorum

Seljeyyar :roflol: :roflol: Bence sen evlenene kadar hiçbi noktaya gitme bidaha lülülülülülü

ya dalga geçme :çok üzgünüm: bak sen gülünce benimde gülesim geldi haklısın valla :roflol:

KK nın hatunları yer mi bunu
seviyorum sizi beee

Eğer bu söz bana ise oldukça kırıcı.Benim şimdiye dek bir erkek arkadaşım oldu ve belki inandırıcı olmayabilir ama gerçektende el ele tutuşmanın ötesine gitmedik.Aslında bu çokta anormal değil.Ben kendime ve vücuduma değer veriyorum.
Kadın vücudu ev gibidir bence.Bir ev alırsanız paranız gider ve hiç bir insan tapusunu almayacağı eve para vermez.Ben de eğer bir erkekle bazı şeyler (cinsel olarak) yaşarsam bedenimin bir anlamda gizemini kaybedeceğim.Bir kayıp vereceksem bunun bir güvencesi olmalı aşk ve evlilik gibi.
Eğer bana söylemediysen bunu üstüne bile alınma ama bana ise bu söz bana bir özür borçlusun...:çok üzgünüm:

ne münasebet
hiç sana olur mu
aşkolsun
konuya ve konuyu açanla alakalıydı

Neden üzerine alındın ki arkadaşım...:uhm:
Senin mesajını alıntı yapmamış ki cinsilatif..:sm_confused:
Hepimiz şöyle yaparız,böyle yaparız,kırmızı nokta,G noktası dediğimiz için genel anlamda bizlere söylemiş yani..:1rolleyes:
Birazdan kendi de farkeder,anlatır zaten..yerimseniben
Üzülme arkadaşım bence seninle ilgisi yok bu mesajın..:teselli:

elmayra şöle açıklayayım cinsilatif konuyu açan arkadaşın erkek olduğunu ve bize ufak çaplı bir tuzak kurduğunda bahsetmiş üzerine alınma :) biz de ondan gülüştük.:)

amanın zamane kızlarına bak hele tüm noktalarıda bılıyolar:uhm:bizim zamanımızda yoktu nokta felensadeceŞeniz olay buydu yanejeyyar...başumuza taş yagacakktatlicadiarzutatlicadiarzu

inanmıyorumn size ya bi gün girmedim cevap yazamadım diye beni erkek yaptınız aşk olsun kızlar ya neyse
konuyu yani böle bi başlığı neden açtıgımı sormuşlar anlatım kızlar benim bi arkarkadaşım bana bu soruyu yönlendirdi ilk defa bi sevgilisi oldugu için hangi noktaya kadar gitceni bilememiş
şimdi diğer sorunuza cevap verim demişsinizki önce sen söle demişsiniz sölim kızlar nasılsa biz bizeyiz elele tutuşmak öpüşmek bunlar artık gayet normal şeyler yapıyoruz bende cinsel birleşme yada o noktaya kadar gelinmediği sürece herşey mubahtır diyenlerdenim:asigim::1hug:Şeniz

Bence arkadaşınız bize göre değerlendirmesin kendi noktalarını..
Bknz. Benim bu konuya olan ilk mesajım..
Kendi karar verse daha iyi olur..

Bence arkadaşınız bize göre değerlendirmesin kendi noktalarını..
Bknz. Benim bu konuya olan ilk mesajım..
Kendi karar verse daha iyi olur..
[/QU
ben ona kendi fikrimi sölemiştim zaten canım burda soranlara da tabi

ARKADAŞLAR UZATMAYIN FRENİ OLAN DURUR OLMAYAN PİPİ VE SON KUTUYA KADAR GİDEERRRR...........:sm_cool:

ben hala konuyu açanın cinsiyeti hakkında şüpheciyimCADIARZUbence noktayı koyunşakkıdı

ben hiç bir yere gitmem gitmeddim kocam götürdü oralara beni ve bu halimdende çok memnunum:asigim: hiç şikayetçi değilim.iyikide öyle oldu ilkleri birbirimizde yaşadık...öpüşmek artık normal diyorlar bana göre hala anormal.herkese göre değişir.geri kafa örümcek beyin ne derseniz deyin valla ben böyleyim.tatlicadiarzusonuna kadar giden kankilerimde var gitmeyende...onlar gitti diye ben onları sildimmi hayır.ben öpüşmedim diye onlar ayyy bağnaz deyip benden vazgeçtimi hayır.herkesin hayatı yaşadığı kendinedir.farklı fikirlerde elbet bir arada bulunabilir..:1closedeyes:.bu açıklamayı neden yaptın ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır belki.öpüşmek bence anormal dedim ya üstüne alınıpta sataşmaya kalkanlar olur diye yapma gereği duydum nedensebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…