- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
ben hiç bir yere gitmem gitmeddim kocam götürdü oralara beni ve bu halimdende çok memnunum:asigim: hiç şikayetçi değilim.iyikide öyle oldu ilkleri birbirimizde yaşadık...öpüşmek artık normal diyorlar bana göre hala anormal.herkese göre değişir.geri kafa örümcek beyin ne derseniz deyin valla ben böyleyim.tatlicadiarzusonuna kadar giden kankilerimde var gitmeyende...onlar gitti diye ben onları sildimmi hayır.ben öpüşmedim diye onlar ayyy bağnaz deyip benden vazgeçtimi hayır.herkesin hayatı yaşadığı kendinedir.farklı fikirlerde elbet bir arada bulunabilir..:1closedeyes:.bu açıklamayı neden yaptın ne gerek var diyen arkadaşlar olacaktır belki.öpüşmek bence anormal dedim ya üstüne alınıpta sataşmaya kalkanlar olur diye yapma gereği duydum nedense
"yaa nilay varya ne kızz verirmi acaba..."
"yok bana kız bulsana bu akşam..."
"senin bi kız arkadşın var ayşee bittim o kıza o ayakmı ayarlasana bana verir gibi geldii..."
"ya o kızı eve çağırdım Allahtan arıyomuş koştu görsen taş gibi..."
iğrenç ...
aşağılayıcı ...
küçültücü ...
mide bulandırıcı ...
çok yazık ...
haklısın ..madem ki konuşuluyor, meydan vermemek lazım ...
Nişan Ve Imam Nikahi Olunca Her Sey Yapilabiliyor Mu Bende Bu Zihniyeti Anlamiyorum Allah Görmesin Nişanlin + Imam Nikanli Askin Elim Bi Kaza Sonucu öldü.... Yada Işler Ters Gitti Aileler Anlaşamadi Ve Ayrildiniz Sen Ozamn Ne B...k Yiycen Haa Ailene Ne Açikliycan Soranlara Ne Diycen Yada ....düğüne Daha çok Varken Hamile Kaldin Toplumun Tabu Dediklerini Nasil Yikican.... Millletttt Uyanin Imam Nikahi Y Apip O Erkeğin Eşi Olduk Sanmayinnnn. Resmi Nikah Var Kadin Haklari Ancak Bunla Korunabiliyorrrrr..... Dinim Islam Inanacliyimmm Imam Nikahina Karsi Değil.... Imam Nikahi Resmi Nikahhi Olmayanlara Kiyilmiyorrr Bu Imam Nikahini Kiyan Hoca Yasalari Bilmiyor .. Son Sözüm Bunla Gurur Duymma
gideceğimiz noktalama işareti ünlem dir OHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çüşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gibi yani ünleme kadar diyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?