sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İsteyen gider isteyen gitmez.
Bence bu konular özel özele giriyo cevap veremem özelim de kimseyi ilgilendirmezlaelaelaelaelae

bu konuda fikirlerimiz çok ters olsa da ben senin gibi fikirlerini ifade eden insanlara çok saygı duyuyorum hatta bu kdr insanları yargılamadan kendi değerlerini söyleyebildigin için seni tebrik ediyorum arkadaşım:1hug:

bencede herkesin kendi kararı var ve buna saygı duymak gerek,kimse kimsenin düşüncelerini yargılayamaz. yerimseniben Benimde farklı düşüncelere sahip arkadaşlarım var ama hepimiz kendi düşüncelerimiz doğrultusunda yaşıorus. ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye kesinlikle karşıyım ama sevgilimle öpüştüm. hiç öpüşmeyen arkadaşımda çok ileri gidenide var. karşımızdakinin düşüncelerini yargılamak yerine kendi düşüncelerimize sahip çıksak hiçbir sorun çıkmaz. farklı fikirleri savunmak çok normal tatlicadiarzu

Son düzenleyen: Moderatör:
kocişkomla heryere giderim ben be ya :roflol: ..........................

biz gitsek sendemi gitcen :) onu anlayamadım bende :)))

noktamı biz daha virgüldeyiz canım.noktayı düğünde atcaz inşallah

herkesin noktası kendine... ati acaba baymı desem çünkü biz genelde atillalara kısaca ati diyoruz..neyse ben sonuna kadar karşıyım evlenmeden önce son noktaya varmaya...

Evlilik öncesi cinselliğin her türlüsüne karşıyım..Ha diyeceksiniz ki sen sütten çıkmış ak kaşık mısın hayır değilim..Ama şimdiki aklım olsa asla yakınlaşmam allah katında sorumlu olmak istemem.Ama insan bazı şeyleri cahillikten dolayı idrak edemiyor..Burada amacım fetva vermekte değil sadece sizleri uyarmak görüyorum ki şimdiki birliktelikler iyice yozlaşmış haramlar helal helaller haram olmuş..Bunu idrak edemeyen arkadaşlara sözüm sakın ola yakınlaşmayın..Öncelikle haram sonra ileride ne olacağı belli değil ..Şimdi size ters gelebilir canım olur mu öyle şey hangi devirdeyiz diye ama sorarm size eskiler sevdiğine kıyamaz elini bile tutmazmış onlar erkek değil miydi??

gideceğimiz noktalama işareti ünlem dir OHAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çüşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gibi yani ünleme kadar diyorum canım

Nişan Ve Imam Nikahi Olunca Her Sey Yapilabiliyor Mu Bende Bu Zihniyeti Anlamiyorum Allah Görmesin Nişanlin + Imam Nikanli Askin Elim Bi Kaza Sonucu öldü.... Yada Işler Ters Gitti Aileler Anlaşamadi Ve Ayrildiniz Sen Ozamn Ne B...k Yiycen Haa Ailene Ne Açikliycan Soranlara Ne Diycen Yada ....düğüne Daha çok Varken Hamile Kaldin Toplumun Tabu Dediklerini Nasil Yikican.... Millletttt Uyanin Imam Nikahi Y Apip O Erkeğin Eşi Olduk Sanmayinnnn. Resmi Nikah Var Kadin Haklari Ancak Bunla Korunabiliyorrrrr..... Dinim Islam Inanacliyimmm Imam Nikahina Karsi Değil.... Imam Nikahi Resmi Nikahhi Olmayanlara Kiyilmiyorrr Bu Imam Nikahini Kiyan Hoca Yasalari Bilmiyor .. Son Sözüm Bunla Gurur Duymma

benim fikrimmm birşeyler yaşanmamalı esasen çünkü kimseye güvenilmez bu dünyada.. Güvenilmemeli... ama seviyoruz güveniyoruz ve yaşıyoruz birşeyler küçükte olsa büyükte olsa...

Çok samimi oldugum erkek arkadaşlarım var ya bir görseniz varya gidip kızlarla napıyo ne ediyo anlatıyolar birbirlerine.. sonra birbirlerinde şöyle bir muhabbet var..

"yaa nilay varya ne kızz verirmi acaba..."
"yok bana kız bulsana bu akşam..."
"senin bi kız arkadşın var ayşee bittim o kıza o ayakmı ayarlasana bana verir gibi geldii..."
"ya o kızı eve çağırdım Allahtan arıyomuş koştu görsen taş gibi..."

yaa bunları arkadaşımın ileti geçmişinde okudum iğrendimmmm.. (niye okudun derseniz acayip samimiyiz birşey göstermek için kendi açmıştııı )

şimdi gel sen bu erkeğe güven..

yanii kimin iyi niyetli gerçekten aşık kimin olayın dalgasında bir et parşasının peşinde oldugunu anlamak çok zor..
benim diyecegim hepimiz genç kızız arkadamızdan böyle şeyler konuşturmamak için kendimizi koruyalım..
her seni seviyorum diyenin samimiyetine inanmayalım..
eger bir erkek için bu olmazsa olmazsa onun yakınından bile geçmeyelim..
yaa zaten gerçek seven insan bu işi adabıyla olsun ister , kıyamaz ve senin tamamen onun olması için elinden geleni yapar..

Son düzenleme:

iğrenç ...
aşağılayıcı ...
küçültücü ...
mide bulandırıcı ...

çok yazık ...

haklısın ..madem ki konuşuluyor, meydan vermemek lazım ...

iğrenç ...
aşağılayıcı ...
küçültücü ...
mide bulandırıcı ...

çok yazık ...

haklısın ..madem ki konuşuluyor, meydan vermemek lazım ...

evet canım erkekler böyle biz bayanlar bişe yasasak bile kime anlatabiliriz bunu en yakın arkadaşımıza bile ama erkekler aralarında sadece küfürlü konuşmaları bir haltt zannediyorlar.. çok pisler bu konuda.. iğrenç muhabbetleri var.. nefret ediyorumm

Kelimelerinize dikkat eder misiniz?benneyaptımki

Sadece ünlem işaretleri yazsanız yeterliydi bence.

adı üstünde sevgili ne kadar ileri gidebilirsinki her şeyin bi zamanı var bence çizgiyi korumak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…