sevgilinizle en son hangi noktaya kadar gidersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ati
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amannnn kızlar boşverin bunları sevgilinizi bilmem ama nişanlıyla son noktaya kadar gidilirrr bu arda ben nişanlıyım naniknanik son noktada dugun gecesine bırakılmalı bence tabi tercih meselesi:dance:

nişanlıyız gideceğimiz noktayı biz biliriz ama tabiki ennn ilerisi evlenince sırnaşık şey naniknanik

Bence de sevgili... Bir yere kadar...
Ne sevgili olmak ne de imam nikahı yetmez benim için...
Düğünden sonra herkes bilmeli ki...
Benim şahsi görüşüm bu tabi...

herkesin noktası kendine... ati acaba baymı desem çünkü biz genelde atillalara kısaca ati diyoruz..neyse ben sonuna kadar karşıyım evlenmeden önce son noktaya varmaya...

sen bulmaca çözmüyosan benim sucum ne ya herkes beni erkek zannediyo ATİ bulmacalarda çıkar ve anlamı gelecek demektir arkadaşlar bilmeyenlere duyrulur bu konuyu actım ama isteyen yorum yapmaz saygı duyarım ama ben bu konuyu acarken bazı kişilerin okuyup hata yapmasınıda önlemekti bi nevi sitede yaptıgı hatalardan pişman olan çok kişi var enazından nerde durması gerektiği ile ilgili karar vermesine yardımcı olur diye actım siz benim cinsiyetime taktınız erkekler siteye üye oluyoda benim mi haberim yok acıklarsanız sevinirim klava:

Sonuçta sevgili yani nereye kadar gidilip gidilmeyeceği de belli :1closedeyes:

guzeli dogru da iste naparsin oldu bitti artik simdi istedigimiz oluyor yani ole bole :)

Ben son noktaya gidersem gidecekmisin?Dudak vermezsem vermeyecekmisin?Senin rahatlığını biz ne bilip ne yorum yapalım ki?

canın nereye isterse oraya gidersin canım .....

bence evlenemden el ele tutuşmak,öpüşmek belki aşkın verdiği duyguyla ama ilerisine gerek yok bence evliliğe bırakacak heyecanalr olmalı diye düşünüyorum bi de erkekler cok farklı düşünebilir onlar aslında kaçan agırdan satanları seviyorlar daha cok.ölçüyü korumak lazım benim fikrim bu.

Git git nereye kadar anasını satayım :1closedeyes:

sen niye yazmıyon biz yazalım :1closedeyes:
hiç biyere kadar evlenene kadar otursun kaydirigubbakcemile

giderken kirmizi isikta beklemek lazim hep yesil olunca gaza fazla basilabilir kurallar ihlal edilebilir aman dyim polis ceza yazmasn sonra

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:herkezin siniri kendine yola çiktinmi bikere durmak zor diyenlerdenim ben önemli olan yola çikmamak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…