Benden önce bnu söyleyen oldu mu bilemiyorum, ama bir de olayın şu boyutu var. Evlilikten önce evli gibi yaşanması bence çoğu zaman gerekli bir şey. Neden derseniz. Evli gibi yaşadığı halde bir insan halen daha karşısındakinden sıkılmadıysa ve onunla evleniyorsa zaten bu gerçek sevgidir.biz evli gibiyiz ben artık merak etmiyorum diyerek çekip giden insan zaten evlendiğinde de sıkılır. Ha evliyken terk etmiş ha evli değiken ama evli gibi yaşıyorken. Hatta birincisi daha iyi çünkü 1. dul olmuyorsunuz. 2. çocuğunuz olmuyor. Kısacası sizi bağlayan hiçbir şey olmaz. Tabii bu daha çok Avrupaî yaşayanlar için bir örnek oldu. MUhafazakar kesimde böyle bir durum olsa heralde iki taraf için de iyi olmaz:)
naz derken her daim hazır asker olmamalı mı diyorsunuz,
yasaklar bazen sonucu hızlandırır mı iyi midir mirmirmirmir
hazır asker olunca bu zaten war diyolar hiçbişeyin heyecanı olmuyo naz yapmalı hatta katı olmalı ki ulaşmak için çabalasın tabi yapabilene:çok üzgünüm:
bence de bu sekılde,
ayrı evde yasıyor olsaydım beraber yasamaktan cekınmezdım bır süre,
sonra zaten hukuk devletınde yasadıgımız ıcın hukukı bırlıktelık de olması sart dıye dusunuyorum... .
Ben kesınlıkle katılıyorum canım buna..En basıdınden acık yureklılıkle kendımden ornek verebılırım..4 senedır tanısıyoruz yaklasık 1 senedır beraberız oncesıde vardı da arkds gıbıydık..Bızım evlıden hıc bır farkımız yok gercekten hıc..Ve cok sevıyorum haftaya sözumuz var hersey evlı gıbı yasanmasına ragmen gecıktırmedı hıc 1 sene bıle bnm okulum yuzundendı..O can atıyor bır an once olsun dıye babam ıstemıyorduda zor ıkna ettık oldu.Bence sevgı saygı olduktan sonra her sekılde her dk yanında olmak ıster ınsan..kaydirigubbakcemile2
evlenmeden önce 3 sene kadar beraber yaşadım eşimle.evliliğimiz gecikmedi olması gerektiği zaman oldu.ama ben herkese mutlaka önce bir beraber yaşayın diyemem.bu karşındakine güvenle alakalı.3 aydır çıktığım biriyle de aynı evi paylaşmam ve bana böyle bir teklifle gelmesi hoşuma gitmez.biz evli gibi yaşadık.tüm maddi manevi sorumlulukları beraber taşıdık.ev geçindirdik oturup hesap kitap yaptık.
beraber yaşıyorken nasıl yaşıyorsak şuanda da o şekilde yaşıyoruz.hiçbir değişiklik olmadı.nikah işin formalitesi.
ama yok mudur beraber yaşadı benimle diyip ayrılan erkek..vardır elbet.ama bu tür insanlar çiğ süt içmiş insanlardır.yani beraber yaşamadan da evlenseniz size şiddet uygulamayacağı kesin olmayan insanlardır.
sonsuz güven çok önemli.kendime güvenmezdim eşime güvendiğim kadar.
bana hep büyüklerim derdi ki bu kadr uzun çıkılmaz.birbirinizden bıkarsınız eee ama derdim ne alaka o zaman direk evlenelim 3.senede bıkalım madem 3.sene de bıkılıyor...yani bazen insanlar öyle bir konuşuyor ki boş konuşuyorlar sırf konuşmak için konuşuyorlar.bir imza karar veremez bıkıp bıkmamaya.
o erkek gerçekten seni seviyor seni namusu gibi görüyorsa değil 3 sene 10 sene beraber yaşasan şartlar elvermiyorsa seninle yine de zamanında evlenir.beraber yaşıyor diye uzatmaz süreci.
evlenmeden önce 3 sene kadar beraber yaşadım eşimle.evliliğimiz gecikmedi olması gerektiği zaman oldu.ama ben herkese mutlaka önce bir beraber yaşayın diyemem.bu karşındakine güvenle alakalı.3 aydır çıktığım biriyle de aynı evi paylaşmam ve bana böyle bir teklifle gelmesi hoşuma gitmez.biz evli gibi yaşadık.tüm maddi manevi sorumlulukları beraber taşıdık.ev geçindirdik oturup hesap kitap yaptık.
beraber yaşıyorken nasıl yaşıyorsak şuanda da o şekilde yaşıyoruz.hiçbir değişiklik olmadı.nikah işin formalitesi.
ama yok mudur beraber yaşadı benimle diyip ayrılan erkek..vardır elbet.ama bu tür insanlar çiğ süt içmiş insanlardır.yani beraber yaşamadan da evlenseniz size şiddet uygulamayacağı kesin olmayan insanlardır.
sonsuz güven çok önemli.kendime güvenmezdim eşime güvendiğim kadar.
bana hep büyüklerim derdi ki bu kadr uzun çıkılmaz.birbirinizden bıkarsınız eee ama derdim ne alaka o zaman direk evlenelim 3.senede bıkalım madem 3.sene de bıkılıyor...yani bazen insanlar öyle bir konuşuyor ki boş konuşuyorlar sırf konuşmak için konuşuyorlar.bir imza karar veremez bıkıp bıkmamaya.
o erkek gerçekten seni seviyor seni namusu gibi görüyorsa değil 3 sene 10 sene beraber yaşasan şartlar elvermiyorsa seninle yine de zamanında evlenir.beraber yaşıyor diye uzatmaz süreci.
Bu cok nadir bi örnek her erkek böyle değildir herkes bu kadar şanslı olmaz ben o yüzden şansa bırakmayın derim...mesafe iyidir..
samimi olmak şüphe uyandırır. kendini salıverdi acaba benden önce kaç kişiyle böyleydi gibi şeyler düşünebilir.
herşeyi yapıp elde ettiğinde zaten evli gibiyiz evlenmesekte olur. sıkıntı yok diye düşünebilir.
iyi bir intibaa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?