Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ben içlerinden geçirdiklerini söylüyorum zaten.Değilse 7-8 kez evlenen kadınlar var..Demekki bazı şeyler aşılmışsa karakter zarın öneminin yitirilmesine neden oluyor..Ama çoğunun hayali ilk erkek olma fikri..Evlenmezler demiyorum ama kafalarında bocalamalar yaşıyorlar bir süre..Bu da kısa ya da uzun süreli gecikmelere neden olabiliyor.Kıza bunu açıkça söylemese de başka sebepler başka bahanelerle oyalayamaya gidebiliyorlar...İlk erkek olma düşüncesi sanki onlara sunulmuş armağan gibi geliyor onlara..Çoğu erkek avucunu yalıyor tabi o başka..hihoyyyt

27şerdenız bız, evet o zaman dıyor zaman veremedı beyımız cok sınırlendıydım zati, ondan berı 3 haftadır kavgalaşıp duruyoruz

delikafadulden
delikafadulden

Heeee sen derinss'in sorularına cevap ver,o baksın bu işe ben de izliyim biraz..sengözlerimebaksanab
Ben konuyu kenarlarından çekiştirip duruyorum,olmuyor böyle..kaydirigubbakcemile3

bi yorum daha yapcam konuyla ilgili;

karşındaki erkekle beklentilerin aynı paraleldeyse;
evlilik maksadı sadece senin ona evlenmeden önce verdiklerinden ibaret değilse;
birbirinizi kayıtsız şartsız seviyor,inanıyor ve güveniyorsanız;

evlilik öncesi "samimiyet" evliliğe hiç bir şekilde engel olmazz...

bunun aksi bir erkekten bahsediyorsak da zaten mümkünse engel olsun evliliğe bence...

kızlar hepınızın düşüncesı harıka süper guzel gelıyor bana
ay ıkı sanıyede ıkna oluyorum yahu cok ınandırıcı soyluyorsunuz
ne guzel

27şerdenız bız, evet o zaman dıyor zaman veremedı beyımız cok sınırlendıydım zati, ondan berı 3 haftadır kavgalaşıp duruyoruz

ayy intihar edeceğim gece gece..
bir soruya cvp verse diğerine vermiyor :mymeka:
ne kadar süredir birliktesiniz kolonya?

Heeee sen derinss'in sorularına cevap ver,o baksın bu işe ben de izliyim biraz..sengözlerimebaksanab
Ben konuyu kenarlarından çekiştirip duruyorum,olmuyor böyle..kaydirigubbakcemile3

valla bende pes etmek üzereyim
kolonya beni pek adam yerine koymadı zahar
ilgisiz bende heran küsebilirim -tatlicadiarzu-

dur kız dur atlama asagı masagı
üç aydır bırlıkteyız bır kac yıldır tanısıyoruz hep ewlılık ısterdı sonracıgıma, hep severdı hep asıktı
eskı sevgılım kendüleri esküden de ara ara cıkmıslıgımız vardü

valla bende pes etmek üzereyim
kolonya beni pek adam yerine koymadı zahar
ilgisiz bende heran küsebilirim -tatlicadiarzu-

Yok yok küsme...
Yaz sen..kaydirigubbakcemile
Bende hayır yok..
Durum malum..
Kocam yok..:CüvCüv:
Aşk yok..

Yok yok küsme...
Yaz sen..kaydirigubbakcemile
Bende hayır yok..
Durum malum..
Kocam yok..:CüvCüv:
Aşk yok..

he walla en azından benım
uıgrasabıldıgım bı sevgılım var
:jeyyar:
aayy eskıden aynı sen gıbıdım
tel calmaz etmez
sımdı bı ıhtımalım var :lepi:
eheh olar olar
ben de sana moral yapam
kader kısmettır lülülülülülü

Yok yok telefonum hala çalıyor..
O konuda pek bir sıkıntım yok..naniknanik
Kocacım sağolsun,her an takipte..
Bakalım benim iş nereye varacak..
Valla deliye vuruyorum ben ama halim duman ya..

Yok yok telefonum hala çalıyor..
O konuda pek bir sıkıntım yok..naniknanik
Kocacım sağolsun,her an takipte..
Bakalım benim iş nereye varacak..
Valla deliye vuruyorum ben ama halim duman ya..

ha ıyı ıyı :) gene ıyısınnn :jeyyar:
bende ooh oh erkek olmıyınca basımda
tel mel de calmiyir yapayanlız kalıyorum
cok acı aman gene öyle olmasın yaa,
bız burda benım adamı cekıstırırken
o benı terk etmıs olmasın yaaaa tum gun
acmadı cunku telı aldatiymi ki okadar aldatmalı baslık var
aayyyyyyyyyyyyyyyyy delürürüm yaa laelaelaelaelae

hani bu derinss kız nerede kaldı
esas bılgıyı de verdık ama
durum raporunu cıkartmadı daha

Aman ya,beni boşver diyim ya benim derdim benden büyük..
Yok canım seninki aldatmıyordur ama öyle konuşmamazlık olmaz..
Derinss geldi,beklicizzz

Ya canım ben 4 senedir çıkıyorum tüm ailesini tanıyorum ve şimdi düşünüyorumda bi ilişkide flörtü uzun yaşamak aslında çok ta iyi bişey değil...
Çünkü evlenince paylaşılacak şeyler azalıyo hatta kalmıyor bana göre evlenmeme daha 3-5 sene var şuan 4 sene oldu düşünün artık...:1closedeyes:
Ailesinden önce yengesiyle tesadüfen yolda tanıştık oturmaya çağırdı bi kereye mahsus gittim bir daha olmaz sanıyordum ama baktım 2 haftada bir ısrar etmeye başladı gell gell diye bahane nereye kadar çoğu zaman gitmek zorunda kaldım çok iyiler bi problemim yok ta zamanı gelince tanışmak daha hoş bence...

bende evlenmeden yaşayanlardanım hıcbır zaman sorun yapmadık ıkımızde bu konuyu tam tersı bırbırımızın ılklerı oldugumuz ıcın karı-koca olduk bızım mantıgımızda .çok sevdık bırbırımızı belkıde bunca ayrılığımıza ragmen bızı bağlayan şeydi bu durum.fakat gene zorlukla karşılaşınca ayrıldık sımdı dusunuyorumda ne benı o kullandı nede ben onu kullandım.zaten bır bayan hısseder kullanıldıgını lale dedııgn gıbı.yada bız kadınlarda artık hedeflerımız yada zorluk altına gırmemek ıcın evlenmemk ıstıyoruz ozaman erkeklerımı kullanıyoruz ben boyle oldugunu dusunmuyorum.ama aılesıne girmek falan bence evlenmeden olmamalı.bazı seyler özel kalmalı.

evet bu durumda kullanılan da olmuyor, dedıgın gıbı bayanlar daha bır aıt olmak daha sorumluluk altına gırmek ıcın ıster bıraz da belkı evlılıgı, sahıplenılmek de bır ayrı resmıyet ıcın de bıraz ayrı ev ıcın vsvs... ama sevgı baglar bıraz da cıkarlardan cok, yanlızlık allaha mahsustur demısler evlı ya da bekar sevdıgın bırının olması guzel sey ewlılık de guzeldır,
ewlı gıbı olmussunuz mesela sonra kopma olmus belkı evlı olsanız olmayacaktı ama kaderk ısmet o bılınmez de, aılesıne gırmek evlenınceye deyın pek olmamalı aıleler karısınca kolay olmuyor yıne bagımsız yasamak....

bence evlenmek için şöyle olmalıdır diye bir kural yok. önemli olan bence doğru kişiyi bulabilmek ve doğru kişi olabilmek... biz evlenmeden önce hiç planlı değildim, böyle olursa benle evlenir diye... 5 aylık tanışıklık, 3 aylık beraberlikten sonra evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…