E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ooooo hemşeriyiz..
Yok ben dikkat ettiysen direkt yaşanmışlıklardan örnek verdim..
Adam kafasında kuruyor olsa sevdiği kadınla daha nikah gününü aldıkları hafta beraber olup kadın hamile kalmaz di mi?
Çok arkadaşım var benim..
Biri ile beraber olmuş,ayrılmış,bambaşka biri ile evlenip çoluk çocuğu olan..
Hatta az önceki örneğim 2 yakın arkadaşımda var.. Her iki gelin de düğünde hamileydi.. Ama hamile kadıkları için evlenmediler,zaten düğün tarihine kadar rahat durmamışlardı..
Elbette senin bahsettiğin erkekler de vardır.. Ancak bana ve benim gibi düşünen bir kadının yanına gelecek olan adam zaten fikir ve kalp olarak yakındır di mi?
Onun bir tek kafa karışıklığı ile ondan ayrılacağımı düşünür..
Diyorum ya aslında erkeklere bu zar,evlilik olaylarını kafalarına sokan bizleriz... Bence zaten evlenme niyeti olan adam kadını seviyorsa ne zarını düşünür ne de başka bir şey..
yaşını yazmamışsın elemanın..?
kavga çıktı demek,ilginç..
neymiş planı parayı diyelim 3 yıl sonra bulacak o zaman mı evlenecekmiş?
ne kadardır birliktesiniz peki?
sorularıma cevap ver yahu,önemli bunlarsengözlerimebaksanab
Canım ben içlerinden geçirdiklerini söylüyorum zaten.Değilse 7-8 kez evlenen kadınlar var..Demekki bazı şeyler aşılmışsa karakter zarın öneminin yitirilmesine neden oluyor..Ama çoğunun hayali ilk erkek olma fikri..Evlenmezler demiyorum ama kafalarında bocalamalar yaşıyorlar bir süre..Bu da kısa ya da uzun süreli gecikmelere neden olabiliyor.Kıza bunu açıkça söylemese de başka sebepler başka bahanelerle oyalayamaya gidebiliyorlar...İlk erkek olma düşüncesi sanki onlara sunulmuş armağan gibi geliyor onlara..Çoğu erkek avucunu yalıyor tabi o başka..hihoyyyt
yaşını yazmamışsın elemanın..?
kavga çıktı demek,ilginç..
neymiş planı parayı diyelim 3 yıl sonra bulacak o zaman mı evlenecekmiş?
ne kadardır birliktesiniz peki?
sorularıma cevap ver yahu,önemli bunlarsengözlerimebaksanab
27şerdenız bız, evet o zaman dıyor zaman veremedı beyımız cok sınırlendıydım zati, ondan berı 3 haftadır kavgalaşıp duruyoruz
Heeee sen derinss'in sorularına cevap ver,o baksın bu işe ben de izliyim biraz..sengözlerimebaksanab
Ben konuyu kenarlarından çekiştirip duruyorum,olmuyor böyle..kaydirigubbakcemile3
valla bende pes etmek üzereyim
kolonya beni pek adam yerine koymadı zahar
ilgisiz bende heran küsebilirim -tatlicadiarzu-
Yok yok küsme...
Yaz sen..kaydirigubbakcemile
Bende hayır yok..
Durum malum..
Kocam yok..:CüvCüv:
Aşk yok..
he walla en azından benım
uıgrasabıldıgım bı sevgılım var
:jeyyar:
aayy eskıden aynı sen gıbıdım
tel calmaz etmez
sımdı bı ıhtımalım var :lepi:
eheh olar olar
ben de sana moral yapam
kader kısmettır lülülülülülü
Yok yok telefonum hala çalıyor..
O konuda pek bir sıkıntım yok..naniknanik
Kocacım sağolsun,her an takipte..
Bakalım benim iş nereye varacak..
Valla deliye vuruyorum ben ama halim duman ya..
ha ıyı ıyı :) gene ıyısınnn :jeyyar:
bende ooh oh erkek olmıyınca basımda
tel mel de calmiyir yapayanlız kalıyorum
cok acı aman gene öyle olmasın yaa,
bız burda benım adamı cekıstırırken
o benı terk etmıs olmasın yaaaa tum gun
acmadı cunku telıaldatiymi ki okadar aldatmalı baslık var
aayyyyyyyyyyyyyyyyy delürürüm yaa laelaelaelaelae
bende evlenmeden yaşayanlardanım hıcbır zaman sorun yapmadık ıkımızde bu konuyu tam tersı bırbırımızın ılklerı oldugumuz ıcın karı-koca olduk bızım mantıgımızda .çok sevdık bırbırımızı belkıde bunca ayrılığımıza ragmen bızı bağlayan şeydi bu durum.fakat gene zorlukla karşılaşınca ayrıldık sımdı dusunuyorumda ne benı o kullandı nede ben onu kullandım.zaten bır bayan hısseder kullanıldıgını lale dedııgn gıbı.yada bız kadınlarda artık hedeflerımız yada zorluk altına gırmemek ıcın evlenmemk ıstıyoruz ozaman erkeklerımı kullanıyoruz ben boyle oldugunu dusunmuyorum.ama aılesıne girmek falan bence evlenmeden olmamalı.bazı seyler özel kalmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?