E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Cidden benim çevremde hiç öyle düşünen erkek yok inanın..
Adam sevdiği kadının geçmişini sorguluyorsa hele ki cinsel yaşamı aklına takılıyorsa ben de onun bana olan aşkından şüphe ederim..:dilcikar:
Ben dürüstçe ne olduğumu söylemişsem kaç taneydi,nasıl oldu diye kafasını karıştıracağına beni kaybetmemenin yollarını düşünsün bence..:mymeka:
Zaten benimle birlikte bir ilişkiye başlamak istediyse nasıl biri olduğumu az çok anlayıp ona göre yola çıkmıştır.. Ben kendimi saklamadığıma göre irdelemenin de bir anlamı yok..
Sanki kendisi sütten çıkan ak kaşık da benim eski maceralarıma göre ilişkiye yön verecek...
kendimizi kurdelası çözülmemiş bir hediye paketi,bazı şeyleri de karşımızdakine sunduğumuz bir lütuf olarak gördüğümüz sürece hayatımıza giren erkekler de o paketi kurcalayan haşarı yaramaz çocuklar gibi geliyor gözümüze...
hayatımda olmak ya da evlenmek için karşımdaki erkek benim belden aşağımı sorguluyorsa o erkek benim için bitmiş olur o an...ister bakire olayım ister olmayayım...
ne arıyoruz ne bekliyoruz ya da ne istiyoruz?ve karşımızdaki ne istiyor ?? aslolan budur...beklentiler aynı paralelde olmadıktan sonra geriye kalan hiç bir şeyin anlamı olmuyor.
kesinlikle geciktirir.. çoğu erkekte evlenme fobisi var zaten bide evlenmeden önce istediğini yapabiliosa bu onun işine gelecektir...
Cidden benim çevremde hiç öyle düşünen erkek yok inanın..
Adam sevdiği kadının geçmişini sorguluyorsa hele ki cinsel yaşamı aklına takılıyorsa ben de onun bana olan aşkından şüphe ederim..:dilcikar:
Ben dürüstçe ne olduğumu söylemişsem kaç taneydi,nasıl oldu diye kafasını karıştıracağına beni kaybetmemenin yollarını düşünsün bence..:mymeka:
Zaten benimle birlikte bir ilişkiye başlamak istediyse nasıl biri olduğumu az çok anlayıp ona göre yola çıkmıştır.. Ben kendimi saklamadığıma göre irdelemenin de bir anlamı yok..
Sanki kendisi sütten çıkan ak kaşık da benim eski maceralarıma göre ilişkiye yön verecek...
bu bakırelık paketı konusunda zaten bunu paket dıye sundukca adamlar sırf onun ıcın evlenmek ısteyeceklerdır bu da benım işime gelmıyor , ask olmalı onu alınca paketı acınca gıderılebılecegı bır sey icın evlenmemelı benımle, bunun ters oldugunu dusununce zaten manası kalmadı bende,
ama bıraz gızem de şart evet, ama kızlar yaa konu bu değil ki....
bu bakırelık paketı konusunda zaten bunu paket dıye sundukca adamlar sırf onun ıcın evlenmek ısteyeceklerdır bu da benım işime gelmıyor , ask olmalı onu alınca paketı acınca gıderılebılecegı bır sey icın evlenmemelı benımle, bunun ters oldugunu dusununce zaten manası kalmadı bende,
ama bıraz gızem de şart evet, ama kızlar yaa konu bu değil ki....
En çok üzüldüğüm erkeklerin baz alınması..
---evlenmeden yatmam çünkü benimle evlenmez
---evlenmeden yatmam çünkü hakkımda kaç kişiyle yattı der
---evlenmeden yatmam çünkü sonra evlensek bile kafama kakar
---evlenmeden yatmam çünkü beni bu yolla sınayabilir
biri çıkıp da evlenmeden yatmam çünkü benim doğrum bu demiyor,aman erkekler evlenip bizimle sevişmeye bizi layık görsünler..!! hepimiz buna layık oluruz inş birgün..fisfisfis
Eeeee neydi konu???
Ayol ben neden cinselliğe getirdim ki..:mymeka:
Hee bir de ben birara gidecem dedim yine de amma yazmışım he...kaydirigubbakcemile3
Şimdi söyle bakalım,asıl konu neydi?
Canım çevre neresi İzmir ?
Benim de esas çevre İzmir.
Ben de diyorum ki kızın yüzüne konuşurken önemli değil benim için deseler de bunu dışa yansıtmasalar da içten içe bunu kafalarında kuruyorlar...
Bir çok erkekte o kafa ,o empati yok ki kendi önce kendisine bakıp sonra karşısındakine bakıcak...gamyoncuiremsu
Dıştan başka ama iç dünyaları çok başka olabiliyor...Bazısı bunu belli ediyor bazısı da saklıyor
iyide adam zaten istemiyosa evlenmeyi
istediğide birkaç maddesel yüzelsey şeyse oda eline geçince vazgeçmişse veya
işi uzattıkça uzatıyorsa ne evlencem onunla zaten evlenincede iki gün sonra bunalıp bıkar
Canım çevre neresi İzmir ?
Benim de esas çevre İzmir.
Ben de diyorum ki kızın yüzüne konuşurken önemli değil benim için deseler de bunu dışa yansıtmasalar da içten içe bunu kafalarında kuruyorlar...
Bir çok erkekte o kafa ,o empati yok ki kendi önce kendisine bakıp sonra karşısındakine bakıcak...gamyoncuiremsu
Dıştan başka ama iç dünyaları çok başka olabiliyor...Bazısı bunu belli ediyor bazısı da saklıyor
evet tatlım yaa
cınsellık bakırelık bunlar konu degıldı :)
yk tatlım yaa bak benım de cevre Izmır,
kımse dıyemez kım senın ılkın olmus terbıyesız kız demedı dıyemez cunku
onu derse cektır gıt derım ben onu dıyemez işte yaparken ıyıydı sormaya soramaz bunu aklında da oyle bır sey olamaz
olacak adam yanımda duran degıldır soruyorsa buyursun kapı açık, :jeyyar: Turk erkegı oyle olabılır ama düşündüğünü bıle bellı edemez bu konu cok kesın en azından bana göre
ya ama kızlar konu bakırelık degül
kolonya
bence adamı denemek,işte ilişkiyi kısmak ne bileyim bunları aşmışsınız siz..
şu dakikadan sonra yemez bunları bence,karşına al konuş..
istersen aileni mevzu et,cinselliği hiç karıştırma
hemen evlenmek istemiyorum ama söz vs ile huzur bulacağım de..
kendimi daha iyi hissedeceğim bence vakti geldi de,utanılacak birşey yok bunda!
yok kolonya istemiyorum hazır değilim vs der ise de gerekeni yaparsın..
yani paraysa evlenmek zorunda değil bir söz ne kadara patlar ki?
bu arada kaç yaşında bu arkadaş?
Hadi yav..
Söyle madem..:1rolleyes:
Yön değiştirelim..
Ya da başka konu aç,burada bu işi tartışırız...
Diğer tarafta senin asıl derdine bakarız
dedım canım onu kavga cıktı, soyleme tarzım da yanlıstı ama daha zamana ve paraya ıhtıyacımız var söz ıcın bıle cevabını aldım daha da konsmam ewlılık konusunu :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?