Sevgilinizle evli gibi samimiyet; Evliliği geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de o konuya hıc mı hıc takılmıyorum benı ılgılendırmıyor
ben bır defa soylemıs mıyım soylemısım yenıden sormus mu sormus tekrar sorunca aynı cevabı mı alacak alacak yerse kardesım o konuda asla tavız veremem asla demem kı üüü neden yaptım yapmasaydım keşke demem yaptım yersen cicim derım cunku bu tamamen ezıdırmek olur ve benım bır kısılıgım var orada dur derım
:ecrin_bebek: hem soran kısının eskılerını de aleyhınde delıl dıye kullanırım

Karalamak gibi olmasında genel olarak istisnalar var tabi
bizim Türk erkekleri hem beraber oldukları hanımlarla herşeyi yaşamak istiyorlar hemde evlendikleri eşlerde birçok şeyde ilk olmak istiyorlar her istedikleride evlenmeden önlerine gelirse bu sefer
kıvırmaya başlıyorlar yani biraz iki kültür arasına sıkışmış gibi
ama dediğim gibi istisnai durumlar eskiye oranla daha fazla gibi

bu bakırelık paketı konusunda zaten bunu paket dıye sundukca adamlar sırf onun ıcın evlenmek ısteyeceklerdır bu da benım işime gelmıyor , ask olmalı onu alınca paketı acınca gıderılebılecegı bır sey icın evlenmemelı benımle, bunun ters oldugunu dusununce zaten manası kalmadı bende,
ama bıraz gızem de şart evet, ama kızlar yaa konu bu değil ki....

kesinlikle geciktirir.. çoğu erkekte evlenme fobisi var zaten bide evlenmeden önce istediğini yapabiliosa bu onun işine gelecektir...

ınan bana tek bunu düşünüyorum, ve sureyı gecıktırırmıs gıbı gelıyor....

En çok üzüldüğüm erkeklerin baz alınması..

---evlenmeden yatmam çünkü benimle evlenmez

---evlenmeden yatmam çünkü hakkımda kaç kişiyle yattı der

---evlenmeden yatmam çünkü sonra evlensek bile kafama kakar

---evlenmeden yatmam çünkü beni bu yolla sınayabilir

biri çıkıp da evlenmeden yatmam çünkü benim doğrum bu demiyor,aman erkekler evlenip bizimle sevişmeye bizi layık görsünler..!! hepimiz buna layık oluruz inş birgün..fisfisfis

Canım çevre neresi İzmir ?

Benim de esas çevre İzmir.

Ben de diyorum ki kızın yüzüne konuşurken önemli değil benim için deseler de bunu dışa yansıtmasalar da içten içe bunu kafalarında kuruyorlar...

Bir çok erkekte o kafa ,o empati yok ki kendi önce kendisine bakıp sonra karşısındakine bakıcak...gamyoncuiremsu

Dıştan başka ama iç dünyaları çok başka olabiliyor...Bazısı bunu belli ediyor bazısı da saklıyor

değil tabi ki kolonyacım ben zaten ilk başlarda konuyla ilgili yorum yapmıştım...ama bunları da yazma ihtiyacı hissettim.senle alakası yok yani canım

Eeeee neydi konu???
Ayol ben neden cinselliğe getirdim ki..:mymeka:
Hee bir de ben birara gidecem dedim yine de amma yazmışım he...kaydirigubbakcemile3
Şimdi söyle bakalım,asıl konu neydi?

o kadar haklısın ki o kadar olur yani...

biz kendi kendimizin kurduyuz ne yazık ki farkında değiliz maalesef...adanmış hayatlar yaşıyoruz sanki..ben de üzülüyorum...

Eeeee neydi konu???
Ayol ben neden cinselliğe getirdim ki..:mymeka:
Hee bir de ben birara gidecem dedim yine de amma yazmışım he...kaydirigubbakcemile3
Şimdi söyle bakalım,asıl konu neydi?

evet tatlım yaa
cınsellık bakırelık bunlar konu degıldı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
iyide adam zaten istemiyosa evlenmeyi
istediğide birkaç maddesel yüzelsey şeyse oda eline geçince vazgeçmişse veya
işi uzattıkça uzatıyorsa ne evlencem onunla zaten evlenincede iki gün sonra bunalıp bıkar

yk tatlım yaa bak benım de cevre Izmır,

kımse dıyemez kım senın ılkın olmus terbıyesız kız demedı dıyemez cunku

onu derse cektır gıt derım ben onu dıyemez işte yaparken ıyıydı sormaya soramaz bunu aklında da oyle bır sey olamaz

olacak adam yanımda duran degıldır soruyorsa buyursun kapı açık, :jeyyar: Turk erkegı oyle olabılır ama düşündüğünü bıle bellı edemez bu konu cok kesın en azından bana göre

ya ama kızlar konu bakırelık degül

ıstedıgı oysa ondan öteye gecmez ben de boyle dusunuyorum
alana kadar işte.... o da kötü bır bayan için

Ooooo hemşeriyiz..
Yok ben dikkat ettiysen direkt yaşanmışlıklardan örnek verdim..
Adam kafasında kuruyor olsa sevdiği kadınla daha nikah gününü aldıkları hafta beraber olup kadın hamile kalmaz di mi?
Çok arkadaşım var benim..
Biri ile beraber olmuş,ayrılmış,bambaşka biri ile evlenip çoluk çocuğu olan..
Hatta az önceki örneğim 2 yakın arkadaşımda var.. Her iki gelin de düğünde hamileydi.. Ama hamile kadıkları için evlenmediler,zaten düğün tarihine kadar rahat durmamışlardı..
Elbette senin bahsettiğin erkekler de vardır.. Ancak bana ve benim gibi düşünen bir kadının yanına gelecek olan adam zaten fikir ve kalp olarak yakındır di mi?
Onun bir tek kafa karışıklığı ile ondan ayrılacağımı düşünür..
Diyorum ya aslında erkeklere bu zar,evlilik olaylarını kafalarına sokan bizleriz... Bence zaten evlenme niyeti olan adam kadını seviyorsa ne zarını düşünür ne de başka bir şey..

kolonya
bence adamı denemek,işte ilişkiyi kısmak ne bileyim bunları aşmışsınız siz..
şu dakikadan sonra yemez bunları bence,karşına al konuş..
istersen aileni mevzu et,cinselliği hiç karıştırma
hemen evlenmek istemiyorum ama söz vs ile huzur bulacağım de..
kendimi daha iyi hissedeceğim bence vakti geldi de,utanılacak birşey yok bunda!

yok kolonya istemiyorum hazır değilim vs der ise de gerekeni yaparsın..
yani paraysa evlenmek zorunda değil bir söz ne kadara patlar ki?
bu arada kaç yaşında bu arkadaş?

evet tatlım yaa
cınsellık bakırelık bunlar konu degıldı :)

Hadi yav..
Söyle madem..:1rolleyes:
Yön değiştirelim..
Ya da başka konu aç,burada bu işi tartışırız...
Diğer tarafta senin asıl derdine bakarız

Bitanem zaten demiyorlar içlerinden geçiriyorlar demek istiyorum..Kızdan çok erkek arkadaşım olduğu için onların söylemlerinden yola çıkıyorum.Yani arkadaş,dost olarak erkek arkadaşım..Bu şekilde düşündüğünü söylediğim kişiler de rock barlarda solistlik yapan,rockçı geçinen tipler..Görsen bohem hayat yaşayan,yasak masak tanımam diyen özgürlüğüne düşkün kişiler..Her ne kadar benim için önemli değil deseler de içten içe sorguluyorlar...
Evet konu bekaret değildi.Kim getirdi konuyu buraya -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

dedım canım onu kavga cıktı, soyleme tarzım da yanlıstı ama daha zamana ve paraya ıhtıyacımız var söz ıcın bıle cevabını aldım daha da konsmam ewlılık konusunu :1closedeyes:

Hadi yav..
Söyle madem..:1rolleyes:
Yön değiştirelim..
Ya da başka konu aç,burada bu işi tartışırız...
Diğer tarafta senin asıl derdine bakarız

kızım sımdı bakırelık deyınce herkes bısey dıyo sonra topik kapanıyo banlanan oluyo
o yuzden temız gıdelım
aslında derdım vara acarken konu benım konumdu özelden cok bılgı vermeyım dıye öyle actım ama gene verdım tutamıyorum kı dilimi ben

dedım canım onu kavga cıktı, soyleme tarzım da yanlıstı ama daha zamana ve paraya ıhtıyacımız var söz ıcın bıle cevabını aldım daha da konsmam ewlılık konusunu :1closedeyes:

yaşını yazmamışsın elemanın..?

kavga çıktı demek,ilginç..
neymiş planı parayı diyelim 3 yıl sonra bulacak o zaman mı evlenecekmiş?
ne kadardır birliktesiniz peki?
sorularıma cevap ver yahu,önemli bunlarsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…