ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyobende hala makyaja devam beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım
6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim.sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili DİPNOT: hala birlikteyiz
alemsiniz kızlar ya çok güldüm
bizde bigün eski sevgilimle bakırköy sahile gidicez yaz yağmuru yağmaya başladı bizde arabada oturup televizyon izleyelim dedik şans eseride sevdiğim bi program vardı ayaklarımı sevgilimin bacaklarına uzatıp programa odaklandım.üzerimde de bol kot vardı, ayaklarımı uzatınca hafiften açılmış bacaklarım.birden canım bi yandı bi baktım bacağımdaki kılları çekiyor, uzunluğuna bakıyor bi inceliyor filan birden bi aşkım sen kışın üşümezsin he bunlar seni iyi koruyodur demesiyle kahkaha atması bir oldu, zaten çabuk kızaran bi yüzüm var o an yerin dibine girdim
ahahahaha süper yaa koptum
ayyyyyyyy benim de olmustu o ama farklı.kendi kendime yaptım resmen.nişanlımla akşam yemeğine cıkıcaktık.beni evden alamaya geldi.yukarıya kadar cıktı.kıştı haliyle ve ben ağda yapmamıstım.cizme giyicem icimde de ten rengi ince corapbacağımı merdivenlere dayayıp pantolonumu bi güzel sıvadım dize kadar ve dona kaldım ben bile ürktüm manzaradan.hızlıca cizmenin fermuarını cektim ve sanki coook normalmiş gibi amaan kıllarım da uzamış üff diyip sıvadım da bi güzel .nişanlımın dili tutulmus olsa gerek ki hicbir sey diyemedi cocuk.asansörle asağı inene kadar hic konusmadık ve unutuldu gitti
kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti
ayyy inanmıyorummm yaaa
canım bişey sorcam hala berabermisnizz:44::44: eğer seni o anda bırakmadıysa kaçırma sakın o çocuğu.
ayyy inanmıyorummm yaaa
canım bişey sorcam hala berabermisnizz:44::44: eğer seni o anda bırakmadıysa kaçırma sakın o çocuğu.
beraberiz canım benim hiçte iğrenmiyor artık hiçbişeyimden kusmuğumun bile tadına baktı daha ne olsun :) aman nazar değmesin herkese böyle sevgili nasip etsin allah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?