kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti
biz eşimle (o zamanlar nişanlıydık ) benim teyzeme beş çayına gidecektik o gün. çarşıda buluştuk eşim başka şehirden geliyordu bende onu karşıladım çarşıdan bi baktım yanında asker arkadaşı var otobüste karşılaşmışlar. ayıp olmasın diye arkadaşını da teyzemlere davet ettim. gitmeden bi çay içelim dedik çarşıda. bi cafede oturduk çay kurabiye falan yedik doğru teyzemlere. her neyse teyzemlere geldik. teyzem çayı doldurayım yanına da çok güzel şeyler yaptım onlardan ikram edeyim dedi,mutfağa yöneldi. işte tam o sırada eşimin arkadaşı teyze ben çok yerim çok açım da bunlar gelmeden prezarvatif birşeyler takıldılar haberin olsun dediinsan aparatif ile prezarvatifi karıştırır mı ya durumu düzeltecez diye eşimle canımız çıktı
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti
Vallahi bizim ilişkimizde bu tarz anılardan bol birşey yok
İlk buluşmamız dedik ne yapalım,ne yapalım hı sinemaya gidelim.
giymişim pembiş bir elbise şirin şirin geziyorum ortalarda onunda işine geldi eteği çok kısa diyip duruyordu
İçeri girdik film başlamış bizimki hırkası mırkası ne varsa kucağıma verdi ''aşım sen dur ben cebimden biletleri çıkarıcam'' diyip bilet arıyor.
Ben ve durmak ikimiz aynı cümlede pek geçmeyiz tabi bunu daha sonraları öğrendi zavallım
ilerliyim dememle, merdiveni görmeyip aşağıya düşmem bir oldu... önümüdeki koltukta çocuğun birinin kucağında buldum kendimi.Böyleeee resmen koltuğun tepesinden uçtum çocuğun kucağına kondum.Bizimki arkamdan bağırıyor ''aşkımmm''diye ama ben utançtan ağlıycam neredeyse.o sırada Yanımda biri kolumu dürtüyor. sarışın bir hanım kızımızdan son nokta ''sevgilim kucağından kalkmayı düşünüyor musunuz daha ben bir kere bile oturamadım'' ondan sonra 4 ümüzde koptuk zaten
kızlar çok iğrenç bir anımız daha var aha birliktelik falan yoktu ama ben hamile olduğumu sanıyorum :)
bizimki test aldı ben bardağın yarısndan çoğunu doldurmuşum beraber yapacaktık bi baktı hay maşallah dedi :))))
sonra testi yaptık çiş bardakta duruyor aşkım döksene şunu artık wcye dedi o sıra kapı açıldı ev arkadaşı, odadayız
nolcak nolcak diyom dışarda yağmur yağıyor bu bardağı camdan aşağı boşalttı kimse yok eminim kimse yok al bu olcak dedi
5 10 dk baktık kimse yok..sonradan aşkım naptım ben panikle pislik yaptım tüh ya falan dedi ama artık çok geçti
birlikte olmadan hamile olduğunu nasıl sanıyorsun ya da sevişmeden hamile olucağın düşüncesini aklına sokan şey ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?