sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

ayyyyyy bu çok fena yaaaa kusura bakma arkadaşım ama midem bulandı :) hala berabermişsiniz, çocuğa helal olsun demeden duramayacağım :)

Sevgilim yanımda genelde gaz çıkarır çok utanır sonra bende çıkarsam bende çok utanırım ama allahtan henüz öyle birşey gelmedi başıma gelmesinde ama gelse nolur ki o hep yapıyooooooo

bi hikaye de ben de var kızlar bi gün sevgilimle evdeyiz şakalaşıyoruz beni kucağına aldı gıdıklıyo gülüyoruz filan ta ki benden pırt sesi gelene kadar hem de kucağında ilk başta duydu mu acaba diye bi durdum yüzüne baktım sonra sevgilim kahkahayı bastı yuh ya bu kadarı da olmaz deyip deyip gülüyordu çok utanmıştım hala o rezil anı hatırlatıp duruyor hiç de unutmuyor bana osuruklu sevgilim diyor

kızlaaaar hadi ya hiç mi anlatçak bi anınız yok anlatında gülelim biraz :)

alemsiniz vallaa

:):)

ayy çok güldüm ya harika şeyler var burda
Biz o kadar zamandır beraberiz ama hiç aklıma gelmedi bi rezilliğimiz
bi keresinde ben salya sümük ağlarken beni öpmüştü.Gözyaşı ve sümük karışımı bi maddeyi yemiş kadar olmuştu.Çok tuzluymuş dedi üstüne çok gülmüştüm

sevgilimle baya komik anlarımız oldu mesela artık ilişki böyle rahat hale gelmiş hani çekinme yok falan herneyse birgün maçka parkında oturup birşeyler yiyorduk etrafta yol bahçe çalışmaları falan vardı idareten yorgunluktan yol üstü oturmak için uğramıştık, otururken gazım geldi hafiften çıkardım neyse bu sorun olmuyo tabi normal sey ben öyle etrafı izlerken tabi bu arada tadilatlar biraz durmuştu öğleydi çünki , otururken işte birden zooorrrt caaarrt karışımı bir ses gelsi ama oturduğum yer titredi bank yani resmen bank titredi bende ayyy yine başladılar heralde tadilata yer titredi yaa kalkalım diye yorum yaptım baktım bakıyo garip garip gülcek gülemiyo gözlerini kaçırıyo falan drrken dank etti meğersem benim bıldırcınım kaçırmış gazını ama ne gazdı yaa sesi ayrı oturduğum yer titredi iştahlı yavrum

birde ilişkimizin ilk başladığı sıralarda yolda gidiyorduk birden yanımızdan minibüs geçti biraz trafikteydi ama yavaş ilerliyodu içinde kız arkadasımı gördüm birden heycanlanarak ona sevgilimi işaret ettim kıza bakarakta yürüyorum bir taraftan "bu o bak sana anlattığım anladın mı" diye sessiz konuşarak ona işeretler yaparak giderken dank ağaca çarptım sevgilimin tabi kızı görmemde işaretleri yapmamda vb.. haberi yok çocuk kaldı öyle rezil oldum hem arkadasa hem askıma ya o gün

bugünde alışverişteydik aşkımla birseyler denemek için kabine giderken ben öpücük atıyordu tabi ben atamadım neyse eve geldiğimde odada onu düşünmeye hayale dalmışım attığı öpücükler aklıma geliyo bende öyle düşünerek oturduğum yerde kendi kedimeyim bu arada oturma odasında tekim neyse onun öpücüklerini düşünerek bende atıyorum öpücük kendi kendime derken bi ses hayırdır ne yapıyon babam gelmiş meğersem beni odada kendi klendime gülüp öpücük attığımıda izlemiş nasıl dalmışsam düşüncelere artık ne diyceğimi bulamadım sessiz kaldım ya iftardan önceydi bugün rezil oldum

Vallahi bizim ilişkimizde bu tarz anılardan bol birşey yok
İlk buluşmamız dedik ne yapalım,ne yapalım hı sinemaya gidelim.
giymişim pembiş bir elbise şirin şirin geziyorum ortalarda onunda işine geldi eteği çok kısa diyip duruyordu
İçeri girdik film başlamış bizimki hırkası mırkası ne varsa kucağıma verdi ''aşım sen dur ben cebimden biletleri çıkarıcam'' diyip bilet arıyor.
Ben ve durmak ikimiz aynı cümlede pek geçmeyiz tabi bunu daha sonraları öğrendi zavallım

ilerliyim dememle, merdiveni görmeyip aşağıya düşmem bir oldu... önümüdeki koltukta çocuğun birinin kucağında buldum kendimi.Böyleeee resmen koltuğun tepesinden uçtum çocuğun kucağına kondum.Bizimki arkamdan bağırıyor ''aşkımmm''diye ama ben utançtan ağlıycam neredeyse.o sırada Yanımda biri kolumu dürtüyor. sarışın bir hanım kızımızdan son nokta ''sevgilim kucağından kalkmayı düşünüyor musunuz daha ben bir kere bile oturamadım'' ondan sonra 4 ümüzde koptuk zaten

vuuu süpermiş

bizde sevgilimle evde oturuyoruz aşkım markete gidiyim abur cubur alıyım dedi tamam dedim..dönüşte evde saklandım birden korkutcakktım mutfağa köşeye sandlalyeye oturdum anahtar sesi geldi..acaba sevgilim mi ev arkadaşımı diye düşünmeye başladım sandalyeden geriye doğru bakcam diye ters düştüm harbiden korktu sevgilim :))))))))

nişanlıydım yanıma gelmişti hasta olduğum için yatakta yatıyorum kalkacak halim yok. midem bulantı canım çok kötüyüm söyle ablama leğen getirsin dedim.
tamam deyip tam yanımdan kalkıyordu. ben tutamadım kendimi kustum oda gayri ihtiyari avucunu açtı.
sonra ablam leğen getirdi falan cok utanc vericiydi :))

kızlar çok iğrenç bir anımız daha var aha birliktelik falan yoktu ama ben hamile olduğumu sanıyorum :)
bizimki test aldı ben bardağın yarısndan çoğunu doldurmuşum beraber yapacaktık bi baktı hay maşallah dedi :))))
sonra testi yaptık çiş bardakta duruyor aşkım döksene şunu artık wcye dedi o sıra kapı açıldı ev arkadaşı, odadayız
nolcak nolcak diyom dışarda yağmur yağıyor bu bardağı camdan aşağı boşalttı kimse yok eminim kimse yok al bu olcak dedi
5 10 dk baktık kimse yok..sonradan aşkım naptım ben panikle pislik yaptım tüh ya falan dedi ama artık çok geçti

ıyyy iğrençç yaa ama kusmuğunun tadını bile bal gibi gören bir sevgili vayy bee ne romantik biri

sevgilimle msnde sohbet ediyorduk. o esnada ev arkadası gelmiş, netten biseye bakıcaz bekle dedı. 5 dk oldu 10 dk oldu can sıkıntısından ayıp ayıp hareketli smileyler ifadeler yolladım ekranı birden açınca ev arkadası da görmüş sanırım, kızdı bana odada biri varken niye ayıp seyler yolluyosuuuuuuunnnnnnnnn diye basımın etini yedi hihihi

ilk tanismada merdivenlerden cikaardan 1 kere takilip dusmek yetmedi hemen ardina 2. takilip dusmeyi gerceklestirdim bir daha da konusunu acmadim ama benim sucum yok dedim cok sicakti ondan oldu demistim ama rezil oldum birde arkamda kendisi vardi

mutlaka çok rezil olmuşumdur ama aklıma gelen şu anlık bu var :)
ben erkek arkadaşım ve abisi arabayla gidiyoruz işimiz var abisi kullanıyordu biz arkadaydık neyse sonra sevgilim kullanmaya başladı arabayı abisi yanında bende arkada oturuyorum sevgilim arabayı çok hızlı kullanır abisi de biraz kızdı tabi deli kullanma arabayı diye benimki çekti mi el frenini ben abisinin arkasında otururken kafamı kapının kenarında ayaklarımı diğer kapıda buldum iki seksen yatmışım arkaya :) tabi toparlandım falan ama sevgilim beni bir an arkada göremeyince ve gördüğünde yer değiştirdiğimi farkedince taa ordan bu tarafa mı yuvarlandın dedi bastı kahkahayı ay nasıl rezil oldum :) çok utandım

birlikte olmadan hamile olduğunu nasıl sanıyorsun ya da sevişmeden hamile olucağın düşüncesini aklına sokan şey ne yahu

Bitane de benden :)
sevgilimle daha yeni çıkmaya başladık 2. günümüzdü konuşacak konu bulamıyoruz yaa ortaya konu attı hadi burç uyumlarımıza bak dedi bende bi sitede buldum boğa ve akrep uyumunu 2 satır okudum çok uyumlu falan yazıyodu tencere kapak misali yazıyodu hoşuma gitti tam o sırada patron gelince ben yazının gerisini okumadan buna yolladım.. yarım saat geçti sevgilim okumuş bana çok güldü sapık mısın sen dedi ilk günden bu ne acele dedi yazının gerisini bir okudum ki tamamen seks hayatını anlatıyomuş :) Daha 2. günden rezil oldum bunun geriside geldi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…