bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim
bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla
bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim
bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla
kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı
-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha
buda benım butun rezilliklerime ragmen seven nişanlımm eşeğimm
bence konu sahibi bu konunun adını "Osuruktan Teyyare, Selam Söyle O Yare" olarak değiştirmeli
demekki o erkek bu he tebrik ettim kendilerinitum pırtlara ve altına cis kacırmalara ragmen hala senle
ayy baya kötü rezil olmuşsun yaa düşündümde biann ... öfffffffffffff
çok eğlendim gece gece ya uyucam uyuyamıyorum takip edicem hepsini okucam diye=))
ben de sık sık rezil olurum ama aklıma gelmiyor geldiği an paylaşıcam çok eğlenceli=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?