sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

ayy semiramise cok güldüm yaaa s.. beni hee ben de yapmstım onuu bende yanlıs yazmaktan çok eksik yazma varr.bi keresinde sevgilimle onun bi arkadaşı yanyanaydı bana kamera actılar makara yapıyoruz fln. "ben askere gitsem çok dayak yerim haa" dedim güldümm,sevgilimin suratı asıldıı kızdı baana. "ben askere gitsem çok yerim haa" yazmışım meger, tabi bunların erkek aklı yaa arkadaşı gülünce sevgilim bayaa bozuldu ne diyosun sen diye kızdı. Cok utandım o an ama napıyım eksik yazmışım zorla aldım gönlünü

koptummm yaaa

bayılacammmm çok fena oldum . annem diyo neye gülüyon 1 saattir süpersinizz . insan hiçmi utanılcak bişe yapmaz bende yapmak istiyormm

[SUP][/SUP]
valla sevgiline acıdım yazık ne bekliyodu ne çıktı :) senin yaptıklarına ragmen seninle olması büyük şans

Bikeresinde topuklu ayakkabi giymisim sevgilimle yürüyoruz baya bi yokus falan derken tabi ayakkabilar baya yiprandi ztn fazla kullanilmisti Neyse baya bi gezdik dolandik falann baktimm benim ayakkabilar yavas yavas onlerden genisliyor tamda ankara kizilayin tam ortasindayiz birden ayakkabimin ikiside onlerden nasil yirtildiysa parmaklarim disari cikti düsünsenize tam carsinin ortasinda Benim oduncugum kopmaya basladi tabii hic rezilligime bakmiyor ben nasil bozuldum kipkirmizi oldum ikimizinde cebindede bitek otobüs paramiz var diyorum ya bi 10 milyondami cikmaz bi babet aliyim ben boyle nasil eve gitcem yürüyemiyorum bile diyorum bisey olmaz askim boyle daha sekersin diyip duruyo en sonunda dayanamadim ayakkabilarimi cikarip cöpe atip ayakkabisiz yürümüstüm kizilayin ortasinda

Hay çok yaşa emi, çatladım gülmekten...

koptum buna yaa

bittimi yaaa kendimi ole bi kaptirdimki digersayfaya gecmek icin basacak yer ariyorum meger sayfa bitmis. Anlayinca nasi uzulduuum yazin kizlar yaziin supersiniz hehehhe

bir iki ay önce kontörü yoktu arkadaşının telefonundan aradı beni. ertesi günü buluştuk, telefonumu istedi gelen mesajlara çağrılara falan bakıyordu. çağrılarda kayıtlı olmayan birinden gelen arama vardı, bu kim dedi. unuttum valla ya tanıdık birisidir dedim. ortalığı inletti kim bu arıcam görcez kim oldğunu falan. sonradan hatırladım manyakkk o sensin arkadaşından aradın yaa dedim kendi aradıgını unutmuş bana kızdı yaa

çiçek almayı sevmeyen sevgilimi uzun ısrarlarım sonucunda çiçek almaya ikna ettim. evlerine gideyim dedim, küçük bi saksıdaki 10-15 gül ile apartmanın önünde bekliyomuş beni. görür görmez "bu ne lann" demiştim keşke o kadar kro olmasaydım da, "uzun bi süre benden çiçek miçek bekleme, al bu saksıdaki güllerle yetin" demeseydi

Eski erkek arkadaşımla bir kız arkadaşım tanıştırmıştı bizi.
Üçümüz buluştuk, bir mekana kahve içmeye geçtik. Daha sonra arkadaşım "Benim bir işim çıktı." diyerek kalktı yanımızdan.

Çocukla sohbet ediyoruz derken akşam üzeri oldu. Ben kalkayım artık dedim, tam kalkacakken telefon numaramı istedi. Ben de hoşlanmışım, verdim numaramı.

Çocuk yanımda kaydetti numarayı, beni çaldıracak ki ben de kaydedeyim. Bir yandan da konuşuyoruz ve ben fena uykusuzum. Derken, telefonum çaldı o an. "Öfff kim arıyor ki şimdi ya?!" diye bayağı bir söylenerek bavuldan bozma çantamı hunharca karıştırmaya başladım. Bir dakika sonra telefonumu bulup "Aaa bu kim şimdi ya?! Tanımıyorum." diyerek açtım telefonu. "Alooo, kimsiniz?" diyorum. Bir yandan da "Öff konuşmuyor ki diyorum." Tüm bunlar olurken çocuk tamamen çıkmış aklımdan. Neden sonra şöyle kafamı bir kaldırdım, çocuğun elinde telefon ve telefondan yankılanan "Alooo konuşacak mısınız artık?!" şeklinde kendi sesim. Aman Allah'ım! Çocuk kalakalmış öyle. Rezillik diz boyu...

Ben nasıl sıvayacağımı şaşırmış vaziyetteyim. "Ehehe şaka, şaka. E, yedin mi? Yogartık." şeklinde kontrataklar yapıyorum.

Allah'tan çocuk "Bu kız süzme salak, ben gaçhayım" gibi ani bir kararla direkt terk etmedi masayı. Yoksa halim nice olurdu benim?

iyiki açmışım konuyu kızlar ya çok güldüm akşam akşam :)
bi tane daha anlatayım ama anlatırken bile utanıyorum hala . benim çorap takıntım var herkesin çoraplarına bakarım sevgilimde benden alıştı oda hergün ne çorap giydim diye bakar . bi gün buluştuk özlemişiz kikirdiyorruz falan :) aa benim meleğim ne çorap giymiş bugün bakalım dedi tabi kış ayları bacaklarım orman ve bileklere kadar çoraplardan giymişim . yaa bebeğim dur şimdi gel öpeyim fln dedim ilgisini dağıtmak için yok bi açtı aman allahım rezilliğin belgesidir nasıl utanmıştım anlatamam ya

hahayyy ne dedi bacakları görünce

Topiği baştan sona bi avazda okudum ama katıldım resmen

Bende bir anımı anlatayım;
Geçen sene üniversitedeyiz. Ev arkadaşım o kadar ısrarcı bir kız. Ama çok seviyorum tabi kendisini kıramıyorum. Dışarı çıkalım, dolaşalım dedi artık dayanamadım tamam dedim. Çıktık amaçsız amaçsız geziyoz. Sonra dediki şurdaki lahmancuncuya gidelim yiyelim. Benimde felaket başım ağrıyor o sıra canım istemiyor dedim. O kadar çok ısrar ettiki artık tamam a... dedim tahmin etmişsinizdir o cümleyi Arkadan biri demez mi ohaa kıza bak Allahım arkamı dönmemle çay bahçesinin önünde olduğumuzun ve hoşladığım adamın orda olduğunu farketmemle hissettiklerimi burda anlatamam Hayatımın en büyük rezilliklerinden birisiydi. yer yarılsa içine düşsem gene yetmezdi. tabi sevgili olmadık artık hakkımda neler düşünmüştür

İkinci rezilliğimde şuydu.
Bu küfürümü duyan sevdiğim adam benim aynı zamanda ünide derslerime giriyordu.
Ben üşütmüşüm. Nezle olmuşum. Gözlerimden yaşlar akıyor. Benimki şiir okuyor (edebiyatçı) idi. Bana bakarak okuyordu. Beni ağlıyor sandı heralde. Ben o an bi hapşırdım. Benim yüzüme böyle bakakaldı ne olduğunu anlayamadım. Yanımda oturan arkadaşım da yüzüme bakmasıyla kaldı. Ne oldu dedim. Sevgi yüzünde sü.. süü.. sümük var dedi. Allahım oan bütün sınıfa rezil olmuştum. Hele yüzüme bakarak şiir okuyan insanı hiç söylemiyim. Adam benle sevgili niye olsun haha bide kocaman baloncuk olmuş sümük burnumda
Allahtan sonra kendisi gitti bizim okuldan şuan evli başkasıyla

Kışın sevdiceğimin yanıma geldiği günlerden birinde,kol kola dolaşıyoruz mutlu mesut. Ben tabi üşütmüştüm o günlerde,durmadan hapşırıyorum.Ağzımı kapatmadım bi seferinde de,nasıl olsa açık hava diye.Çok afedersiniz ama ağzımdan balgam fırlayıp bizim uşağın koluna yapışmasın mı.:26::26: ''Aşkııııımmm çok özür dilerim.''dedim.Garibim de anlamamazlığa vuruyor''Hani yaaa bi şey yok diye.''

bi gün sabah işe gidicem ne giysem diye düşünüyorum kot pantolon giymiştim yok dedim ya daha klasik olım bugün krem ispanyol paça pantalon giydim arabaya binerken sanki çıt diye bi ses duydum aldırış etmedim bindim bastım gaza gittim dükkana tabi ilaçlar geldi ilaçları yerleştirdim merdivene in çık falan rafa uzanmalar falan dünyadan bi haber altımda da o gün mor kurdeleli bi külot var rezillik üzerimde forma var ya fark etmiyorum hastanın birine ilaç veriyorum arkadaş ilacı yanlış çıkarmış bende doğrusunu almak için rafa tekrar eğildim ki keşke eğilmeseydim adam arkada tabi ilacı veriyorum adama aldı gidicek geri döndü şey afedersiniz ama donunuz patlamış dedi ben o an yıkıldım ölsem daha iyidi bide baktım ki mor külot sırıtıp duruyor.... rezillik

Koptum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…