6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim.sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili DİPNOT: hala birlikteyiz
kızlar 1 tane daha geldi aklıma.
sevgilim ehliyetini yeni almıştı daha çıkmaya başladığımızın ilk haftaları falan. bendede 1 yıldır ehliyet var güya prof şöforüm hava atıyorum çocuğa. Neyse bi gün babasından aldı arabayı bu çorba içmeye gidicez. Yolda allaha emanet gidiyoruz ne hatalar yapıor ama yanında ben varım ya prof sürücü çocuk bana güveniyor ben diyorum aşkım bak şöyle sürcen falan telkinde bulunuyorum. Mekanın önüne geldik arabayı parkettik indik çorba içmeye buraya kadar sorun yok. Çorbacıdan bi çıktık arabanın sağı solu arkası araba dolmuş baktım benimki telaşlı naısl çıkcak bu burdan napacaz demeye başladı. Bana bırak ben hallederim dedim arabayı çıkarıyorum ordan usta hareketlerle(güya!) adamların hepsi dizildi bize bakıyor kim bu avanaklar diye bende kendi kendime niye bakıyorlar diyordum akşamın bir yarısı farları yakmazsan e bakarlar tabe kızım. Çıktık ordan ben sürmeye devam. Aşkım yollar bugün bi karanlık sanki demeye başladı benimki bide ne görim farlar kapalıBulamıyorumda nerden yanıyor arabaları farklı bizimkinden. Nasıl morardm ama sormak durumnda kaldım farlar nerde diye o gün bu gündür benle dalga geçer usta şöfor diye
sen bulucan gwen azmettinbenimde senin gibi bir olay başıma geldi ama sen şanslısın popiş görünmüş. ben o gün memleketten yeni gelmiştim altımdada evde giydiğim atındı donum vardı nene donu gibi çocuk onu gördü şok oldu çıkalı 1 hafta fln olmuştu daha
Bikeresinde topuklu ayakkabi giymisim sevgilimle yürüyoruz baya bi yokus falan derken tabi ayakkabilar baya yiprandi ztn fazla kullanilmistiNeyse baya bi gezdik dolandik falann baktimm benim ayakkabilar yavas yavas onlerden genisliyor tamda ankara kizilayin tam ortasindayiz birden ayakkabimin ikiside onlerden nasil yirtildiysa parmaklarim disari cikti düsünsenize tam carsinin ortasinda Benim oduncugum kopmaya basladi tabii hic rezilligime bakmiyor ben nasil bozuldum kipkirmizi oldum ikimizinde cebindede bitek otobüs paramiz var diyorum ya bi 10 milyondami cikmaz bi babet aliyim ben boyle nasil eve gitcem yürüyemiyorum bile diyorum bisey olmaz askim boyle daha sekersin diyip duruyo en sonunda dayanamadim ayakkabilarimi cikarip cöpe atip ayakkabisiz yürümüstüm kizilayin ortasinda
bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruzbişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu... yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı... bluzumun kollarıyla södürdüm sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu
[SUP][/SUP]
valla sevgiline acıdımyazık ne bekliyodu ne çıktı :) senin yaptıklarına ragmen seninle olması büyük şans
iyiki açmışım konuyu kızlar ya çok güldüm akşam akşam :)
bi tane daha anlatayım ama anlatırken bile utanıyorum hala . benim çorap takıntım var herkesin çoraplarına bakarım sevgilimde benden alıştı oda hergün ne çorap giydim diye bakar . bi gün buluştuk özlemişiz kikirdiyorruz falan :) aa benim meleğim ne çorap giymiş bugün bakalım dedi tabi kış ayları bacaklarım orman ve bileklere kadar çoraplardan giymişim . yaa bebeğim dur şimdi gel öpeyim fln dedim ilgisini dağıtmak için yok bi açtı aman allahım rezilliğin belgesidir nasıl utanmıştım anlatamam ya
hahayyy ne dedi bacakları görünce
bi gün sabah işe gidicem ne giysem diye düşünüyorum kot pantolon giymiştim yok dedim ya daha klasik olım bugün krem ispanyol paça pantalon giydim arabaya binerken sanki çıt diye bi ses duydum aldırış etmedim bindim bastım gaza gittim dükkana tabi ilaçlar geldi ilaçları yerleştirdim merdivene in çık falan rafa uzanmalar falan dünyadan bi haber altımda da o gün mor kurdeleli bi külot var rezillik üzerimde forma var ya fark etmiyorum hastanın birine ilaç veriyorum arkadaş ilacı yanlış çıkarmış bende doğrusunu almak için rafa tekrar eğildim ki keşke eğilmeseydim adam arkada tabi ilacı veriyorum adama aldı gidicek geri döndü şey afedersiniz ama donunuz patlamış dedi ben o an yıkıldım ölsem daha iyidi bide baktım ki mor külot sırıtıp duruyor.... rezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?