ben de bazen sevgilimin kulak memesiyle oynuyodum öylesine çok sert bu fln dedim, sen bunun ne anlama geldiğini biliyo musun dedi yok dedim ne bileyim, meğer efendim onların kendi aralarında kulak memesine dokunup çok sert bu sen bi kadına git gibisinden bi espirileri varmış.. böyle bişi duyan beri gelsin?:))) çok utanmıştım..
Sevgilimle daha yeniyiz 2. haftamız falan sevgilimde film izliyoruz. Nese film bitti saate bi baktık aman tanrım yurda giriş saati çoktan geçmiş e mecbur onda kalıcam. Üzerimde dar kot fln var bacaklarımıda almamıştım e kış napim pürüzsüz dolaşmıyorumÇocuk diyo ya ev sıcak sana şort verim böyle yatamazsın bende dedim takıntılıymışım nımarası yapim yoksa görecek mağara adamı gibi hatunu
+ayy yok ben giymem öyle birinin giydiği şeyi hiç huyum değildir lütfen ısrar etme
-aşkım bak saçmalıosun bide külotlu çorap giymişsin rahat yatamazsın
+ bende kansızlık var üşüyorum ben valla böyle çok iyiyim nolur ısrar etme ya rahatım diyorum
en sonunda tabiki ben kazandım da rahatladım. Çok korkmuştum valla o halimi görecek die
kızlar bir tanede benden...eski erkek arkadaşım bana supriz yaparak mihribat korusuna götürdü yürüyoruz romantik romantik sonra ben tutturdum resmimi çek diye oradada tahtadan yapılmış sur şeklinde setler vardı dedim ben bunun üstüne oturcam orda çekermisin tamam dedi güzelce oturmamada yardım etti .. sonra neyse resim falan çekti kimse yok etrafta bide üstüne cebinden tek taş çıkarıp evlenme teklifi etti tabii benn o an bulutlardayımm sarıldım falan sonra kalkmak istedim kalkamıyorumm bişi beni sanki olduğum yere geri çekiyo sonra sanki pantolum yırtıldı gibi oldu ama hala olduğum yerden kalkamıyorum dedim galiba pantolum yırtıldı yardım et kalkıcam sonra elimi arkama götürmemle birlikte ne olduğunu anlamak içinnn anaaaammmm ziftinn üstüne oturmuşum arkamm simsiyahhh ellerime bulaştıı sonraa o bana yardım edeyim derken onada bulaştı zift biz bi güzel ziftlendik ama ben ağlıyorum hayatımın en mutlu günü maf oldu diye yemek falan yicektik sonra ben böyle dolaşamam dedim bana pantolon bakmaya çıktık ama arabaya binerken poşetin üstüne oturdum ziftliyim buram buram o da yapışmış sonra arkama ayyyy ne rezillikti anlatamamm ... sonra aldık bi pantolonda ferahladımm
sana gulemedım ıcımde patlayacak ofiste okumamak gerek
bızde fethı pasa korusuna gıttık gezdık hava guzel cımlerde uzandım dızlerınde uyudum..Sonra kalktık yeMek yemeye..Fena grıp oldum tabı..Yemek ortasında burnumu sılmeye cekınıyorum..ıkıdebır lavoboyaBen ona yenı ıse basldı dıye hayırlı olsun Çikolatası gondermiŞtim..oda cok sevınmıs ve heyecanla gıtmıs hedıye almıs..Süprizini yaptı hedıyesını verdı..Bide mektup yazmıs Okuduk ettık falan hersey cok romantık ben Kalktım ayaga sarılacagım..Meğer fermuarım açılmış kas goz ettı anlamadım..Sonra kalktık hemen soyledı Önüme gecıyo ceketıyle kapatıyo falan hıc bu kadar utandıgımı hatırlamam :26:
ahahah bende anlatayım birtane yazarken bile gülüyorumm
- bu geçtiğimiz kış nişanlımla oturuyoruz solan salomance bizim ev içerde sabo yanıyo butun evi ısıtıyor. ben gittim gayyte ısındım 15 dk felan. Bizimki otruyor tekli koltukta mac izliyor ben önünden geçerken bir zooorrtt yaptım ahahahah amaaa nasıl oldum tişortumun koluyla oynuyordum gene devam ettım yurudum. demezmi bana duydumm duydum dıye ama yarı saat yarıldık gülmekten ama benim en çok o hiç birşey yokmuş gibi davranmama koptuk:>D ben duydumu duymadımı emın olamadım devam ettım yurudum en bilimm ahahah ama halen daha gülerizDaha Var anlatcam ahahah
1 tane daha anlatayım aklıma okudukça geliyor. Sevgilimle uyuyoruz bende o gün çok yorgundum ağzım açık uyumuşum çocuğun omzunda oda tv izliyor tabi. Neyse bi uyandım allahım yanağım saçım başım sırılsıklam noluoz dedim bi baktım tüm salyalarım çocuğun omzunda ağzımı toparlamaya çalışıyorum salyalarımı silerek falan. Garibim sesde çıkarmamış uyanmayayım diye
sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında
bugün sevgilim memleketinden döndü. bana askılı bluz almış, çok beğendiğimden. denesene göreyim üstünde dedi. ben bi heyecanla apar topar soyunuyorum falan, son anda aklıma geldi koltukaltıma ağda yapmayı unutmuşum. neyse ki o sırada mutfağa gitmişti, 30 saniye içinde giydim-gösterdim-soyundum-giyindimçok şükür kılları görmedi
vallahii öldümm gülmekten gece gecee bende anlatayımmmm o zaaaamaaaannnDDDD
şimdi eczanede çalışıorum sevgilimde orda tabikii birr yogunlukk birr yogunluk anlatamammD 2 katlı eczaneemizz :)) halaa gülüoruzzzz yhaaaa yenii terliklerimizzz geldii eczacımızz verdii falaann ben hemen giydimm tabii alt kattan üst kataaa ilaç almayaa çıktım sevgilimde çalışıoo tam yanından geçerken aşkımmm müsterimee bakarmısın wc ye gitmem lazım dedii efendim hasta bekliyio dedimm beklee gelicem dememe kalmadıı zorttt bi sess amann allahımmm bu ses tee neeeee ben çaaatlıyorumm gülmektenn yogunluk varr o utanndıı falann tam merdivenlerden aşagıı iniodumm kiii pat kütt merdivenlerden yuvarlandımmm DDD ehehehheh ayyy ilaçlar elimdenn fırladıı bizim kalfa arkadastaa adımı sölüyoo kalkk dioo elimii bilee gülmekten tutamıoo D ilaçlarıı topluyoo ben sinirdeenn sevgilime gülüorumm pırtladı diyee terlikleree kızıorumm hep bunlar yüünden oldu diee eczanenin ortasına fırlatıorumm terlikleri ayagımdan çıkarıp sevgilim dee heyecandan ne oldu diee telaşlandıı arkamdann oda kaydıı D bizz yarıldıkk müsterilerr bizee gülüoo o gunu unutamıorumm çokk utanmıştımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?