sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

1 tane daha anlatayım aklıma okudukça geliyor. Sevgilimle uyuyoruz bende o gün çok yorgundum ağzım açık uyumuşum çocuğun omzunda oda tv izliyor tabi. Neyse bi uyandım allahım yanağım saçım başım sırılsıklam noluoz dedim bi baktım tüm salyalarım çocuğun omzunda ağzımı toparlamaya çalışıyorum salyalarımı silerek falan. Garibim sesde çıkarmamış uyanmayayım diye

yöhhh kızım sende yaaaaaa
harbı sevıo o cocuk senı bırakma
korkuyorum bı kerede yanlıslıkla agzına s.çmıştım felan yazıcan

Salyangoz seni dikkat ette kışın yatma omzuna salya sümük bir arada olmasın

ya sabahtan beri dusunuyorum benim basıma geldimi diye yok bulamadım he bir keresinde sey olmustu tuvaletten cıkmıstım ustumde tunik vardı mini elbise gibi iste aceleyle cıktım hemen megersem o katlanmıs arkadan benim popiş meydanda hoppidi hoppidi dolasıyorum katlanmıs arkan demisti bi baktım acıkta heryer ama bayada sonra dedi diye hatırlıyorum he bakim baska bişiler gelcekmi aklıma uzun zaman olunca unutuyorum ya

sen bulucan gwen azmettin benimde senin gibi bir olay başıma geldi ama sen şanslısın popiş görünmüş. ben o gün memleketten yeni gelmiştim altımdada evde giydiğim atındı donum vardı nene donu gibi çocuk onu gördü şok oldu çıkalı 1 hafta fln olmuştu daha

anaaaammmmm cıplak gorse daha iyiydi be nene donu he hayalleri yıkılmıstır o an

anaaaammmmm cıplak gorse daha iyiydi be nene donu he hayalleri yıkılmıstır o an

hala dalga geçior valla. ya neden o donu giydyisem annem giy kızım çıkarıp atarsın diye kandırdı beni napim lastik kısmında lastikler atmış renk ten rengi penye boş poşet gibi dondu valla

Son düzenleme:
hala dalga geçior valla. ya neden o donu giydyisem annem giy kızım çıkarıp atarsın diye kandırdı beni napim lastik kısmında lastikler atmış renk ten rengi penye boş poşet gibi dondu valla

Boş poşet mi Allah iyiliğini versin senin inşallah.O boş poşete değil içindeki cevhere baksın

ay inanmıyorum yaaçocuğun bütün hayalleri yıkılmıştır içindeki donu görünce

Supersin yaa cok guldum :)

keşke daha çok anlatan olsa valla komikler :))

aynen öyle valla benmde aklımdan tamda bu geçiyodu. inan 500 sayfa olsa usanmam sıkılmam okurdum

Böyle bi topic var arkadaşlar bayada yazmışlar ben geçen gün 25. sayfaya kadar okudum gecenin üçüne kadar altıma işeyecektim gülmekten diyeyim..
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye birşey.. buyrun okuyun..

keşke daha çok anlatan olsa valla komikler :))

aynen öyle valla benmde aklımdan tamda bu geçiyodu. inan 500 sayfa olsa usanmam sıkılmam okurdum

Böyle bi topic var arkadaşlar bayada yazmışlar ben geçen gün 25. sayfaya kadar okudum gecenin üçüne kadar altıma işeyecektim gülmekten diyeyim..
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye birşey.. buyrun okuyun..

bitanede ben anlatayım benim değil nişanlımın ilk bana rezil olduğu anı:):)tanıştığımızın ikinci günü ben artık istanbula dönücektim terminaldeyiz ve cafede oturuyoruzz..nişanlımı tabi öpüyorum sarılıyorum omzunda yatıyorum o arda wc ye gitmem gerek canım dedii..bende yaa nedenki dedim biraz daha otur zaten şimdi gidicem dedim...aşkımda arkasını bana döne döne gitmeye çalışsada ben durumu fark etdim:):):)

Cok komiksin yaaa bayildim hehehhe

agladim resmen yaaaa hehehhehe

ayy semiramise cok güldüm yaaa s.. beni hee ben de yapmstım onuu bende yanlıs yazmaktan çok eksik yazma varr.bi keresinde sevgilimle onun bi arkadaşı yanyanaydı bana kamera actılar makara yapıyoruz fln. "ben askere gitsem çok dayak yerim haa" dedim güldümm,sevgilimin suratı asıldıı kızdı baana. "ben askere gitsem çok yerim haa" yazmışım meger, tabi bunların erkek aklı yaa arkadaşı gülünce sevgilim bayaa bozuldu ne diyosun sen diye kızdı. Cok utandım o an ama napıyım eksik yazmışım zorla aldım gönlünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…