Kışın sevdiceğimin yanıma geldiği günlerden birinde,kol kola dolaşıyoruz mutlu mesut.Ben tabi üşütmüştüm o günlerde,durmadan hapşırıyorum. Ağzımı kapatmadım bi seferinde de,nasıl olsa açık hava diye. Çok afedersiniz ama ağzımdan balgam fırlayıp bizim uşağın koluna yapışmasın mı.:26::26: ''Aşkııııımmm çok özür dilerim.''dedim.Garibim de anlamamazlığa vuruyor''Hani yaaa bi şey yok diye.''
hahayyy ne dedi bacakları görünce
ben evliyim ama yinede yazcam rezilliğimi....fetih 1453 e gittik eşimle.akşam 9 seansına girdik.bayağı bi izledik.artık film bitecek.eşim yanaştı ve kulağıma ''ulubatlı hasan kim biliyo musun'' dedi.bende kendimden emin.tabiki biliyorum iffetin sevgilisi dedim DD...eşim bana ulubatlı hasan kimdir biliyomusun diye sormuş.bende iffet dizindeki iffetin sevgilisi cemil diye cevap verdim.eşim sinema salonunda kahkaha attı.gülcem diye filmin kalanını izleyemedi DDD
biz yeni çıkarken çok şiddetli kavga etmiştik...ve bende arkadaşıma onun bana yaptığını anlatıp arkasından atıp tutuyordum..o sırada msj attı bende mesajı okuyup kapattım bir yandanda arkadaşıma bişeyler anşatmaya devam ediyorum..sonra bi mesaj daha attı..ben ne yaptım şimdi sana diye..bende hiçç bişey yapmadın nerden çıktı yazdım..öküüz diye mesaj göndermişsin dediyoo öle bişey demedim nerden çıktı o dedim..şimdi yazdın dedi..gönderielnlere bi baktım gerçekten öküüz yazıp yollamışım:) arkadaşıma onunla ilgili kızarken öküz demiştim o sırada mesaj atınca ona vevap olatak öküz yazmışım çok bozulmuştu bende utanmıştım.. şimdi ayrıyız iyiki yapmışım pişman değilim yine olsa yine yazarım
ay seni çok iyi anlıyorum oluyor öyle şeyler. bende sevgilimle mesajlaştığım bi sıra arkadaşlarımla konuşuyorduk kızın sevgilisi cumaya gtmiş onu söylüyordu bende sevgilime mesejda cumaya gidiyorum yazmıştım
bi gün sabah işe gidicem ne giysem diye düşünüyorum kot pantolon giymiştim yok dedim ya daha klasik olım bugün krem ispanyol paça pantalon giydim arabaya binerken sanki çıt diye bi ses duydum aldırış etmedim bindim bastım gaza gittim dükkana tabi ilaçlar geldi ilaçları yerleştirdim merdivene in çık falan rafa uzanmalar falan dünyadan bi haber altımda da o gün mor kurdeleli bi külot var rezillik üzerimde forma var ya fark etmiyorum hastanın birine ilaç veriyorum arkadaş ilacı yanlış çıkarmış bende doğrusunu almak için rafa tekrar eğildim ki keşke eğilmeseydim adam arkada tabi ilacı veriyorum adama aldı gidicek geri döndü şey afedersiniz ama donunuz patlamış dedi ben o an yıkıldım ölsem daha iyidi bide baktım ki mor külot sırıtıp duruyor.... rezillik
ben de bazen sevgilimin kulak memesiyle oynuyodum öylesine çok sert bu fln dedim, sen bunun ne anlama geldiğini biliyo musun dedi yok dedim ne bileyim, meğer efendim onların kendi aralarında kulak memesine dokunup çok sert bu sen bi kadına git gibisinden bi espirileri varmış.. böyle bişi duyan beri gelsin?:))) çok utanmıştım..
ben de bazen sevgilimin kulak memesiyle oynuyodum öylesine çok sert bu fln dedim, sen bunun ne anlama geldiğini biliyo musun dedi yok dedim ne bileyim, meğer efendim onların kendi aralarında kulak memesine dokunup çok sert bu sen bi kadına git gibisinden bi espirileri varmış.. böyle bişi duyan beri gelsin?:))) çok utanmıştım..
Bir keresinde bana bunu eşim yapmıştı kulağıyla oynarken kıvama gelmişmi deyip gülmeye başlamıştı benim şaşkın bakışlarım arasında.ben nebileyim kıvam kulaktan anlaşılıyor.
aaa bi ben geri kalmışım bunu deneyeyim bakalım benimki ne dicek
Sonucu bızede yaz bakalım.Birde ben eşimle çıkarken elımı tuttugunda sureklı avuç içinı ellermısım onunda farklı bır anlamı varmış en son dayanamayıp söylemıstı son oldu yapmadım bıdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?