sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

Benimkisi sevgiliye yada esime oldugum rezillik degil ama anlatayim yinede
12-13 yaslarindayim ozamanlar babaannemin evinde yasiyoruz ev mustakil teras katti filan var neyse enistem geldi arabasini yikayacakmis alt kattada su var ama nedense terastan buyuk hortumu assaya sallamami istedi tamam dedim citim terasa ozamanlarda musluklar ince bakir olanlardan baktim kisa hortum var onu cikartip uzun olani takmam gerek. hortumu musluktan cikarmaya calisiyorum cikmiyor kackere denediysem gucum yetmedi enistem assadan bagiriyor noldu sallasana diye ben asildim hortuma assagi dogru cektiriyorum nasil becerdiysem musluk hortumdan cikti ama agzimin icine girdi aman allagim muslugu kucuk dilimde hissttim agzimdan kanlar geliyor gulimmi canimin acisindan agliyayimmi anlamadim hemen dilimle dislerimi yokladim hepsi yerli yerinde eksik yok ama kan geliyor assagiya indim tabi enistem bagiriyor hala annem beni gordu sok noldu sana dedi agzima musluk girdi dedim annemin yuz ifadesini unutamiyorum gozleri yerinden portlicekti sonra gulucek ama agzimin kanli hali gulmesine engel oluyor hemen agzima bakti disler yerinde ama yanagimin ic tarafi yirtilmis sonra enistem geldi kizgin bir sekilde noldu beceremedinmi dedi annem musluk agzina girmis diyince kahahalar havada ucusuyor ben artik hem rezilligime agliyorum hem guluyorum. babaanemi ziyarete gittigimiz zaman o muslugu gorunce annemle gulme kirizlerine giriyoruz o muslugun anisi buyuk bende :)

mavi ocak alevi :))))))) süper ya

Allah canınızı almasın emi koptum yaws okurkennnn alemsiniz hepiniz... ben de anlatıcam bi tane nişanlımla yeni tanıstığımız sıralarda yeni yeni hoslanıyoruz birbirimizden.ablam eniştem nişanlım dördümüz programlar falan yapıyoruz tatlı tatlı biz de arkadas gibi davranıyoruz birbirimize.hatta ben ona ağbi falan diyorum düşünün artık :) bir gece ablamın oğlu da bizimle geldi o zamanlar 9 yaşında.gece evlere dağılıcaz nişanlım bana seni istersen ben eve bırakayım dedi ben de oluuurrr dedim tabi ki.ablamın cıkıntı oğlu tutturdu ben de sizle gelcem diye ve hooop ön koltuğa kuruldu.ben de arka koltuğa gectim ama söylene söylene polis ceza yazar bak bi şey olur yasın kücük diye ama nafile.ağladı zırladı olmaz bi şey saklanırım falan neyse oturdu.yolda gidiyoruz ben hala kızıyorum yeğenime.nişanlımda bana öne oturmak istiyorsan eğer istersen gel benim kucağıma otur demez mii???ben yükses bir sesle ve kızarak ben ablamların arabasıyla gidicem durdur arabayı lütfen ağbiiiii diye bağırdım böylesi ikimiz icin de daha iyi olacak diye cıkısıyorum.9 yasındaki yeğenimin bile gözleri fırladı.meğer cocukcağız istersen kucağına otursun demiş.neremle dinlediysem artıkkkk lafı.tabi coook sonra söyledim ona gerceği hala arada dalga gecer benimle gel kucağıma otur diyeee

arkadaşlar bu alıntıdaki mesajda benim... benim rezilliğimdi...ve ben gene bir rezillik daha yaptım 4-5 gün önce :))
erkek arkadaşımla 5 yıldızlı bir otele baloya gittik... ben sabahtan beri otelde açık büfe ne varsa yemiştim zaten...bi de gece baloda her şeyi sildim süpürdüm...içki içmem ama kola mola ne kadar asitli şey varsa içtim... gece boyu dansettik zıpladık odamıza geldiğimizde yorgunluktan ölüyorduk... sevgilim sarıldı bana ikimizde uyuyup kaldık... artık midem ve bağırsaklarım ne hale geldiyse ................ :)) sevgilim bacaklarını benim bacaklarıma dolamış o halde uyuyoruz benden bir pırt sesi çıktı ki ne pırt :)) beim uykum çok derindir normalde hiç bir şeyde uyanmam ben bile kendi sesimden uyandım :)) sevgilimin uykusu tilki uykusudur zaten tık desen uyanır... sevgilimde uyandı nasıl gülüyo hemen bacağını çekti üstümden " pis kız bacağımı hissetmiyorum çürüttün bacağımı" dedi ve gülerek sardı beni... "gazlı yarim" dedi gülerek uyudu... tabi ben uyandığımı belli etmedim uyuyor numarası yaptım sanki hissetmemiş gibi... belki sabaha unutur hatırlatmaz diye... ama maalesef sabah uyandığımızda söylediği ilk şey "gazlı yarim" deyip gülme krizine girmek oldu... "daha geçen sene ilk haftamızda yaptığın şeyden anlamalıydım" dedi ve bir sürü dalga geçti benimleee :))

not: dünyalar tatlısı bir sevgilim var o kadar rahatız ki birbimize sevgilim yerine bir başkası olsa çok utanırdım heralde :))

var ya kahkahalarlaa güldüm ya kıkıkıkıkıkır kıkıkıkır :)))))) aklıma her geldğnde gülcegm bi hkyeee çok komk ya

kızlar ben de anlatayım gene :)
bu kış 1 2 ay boyunca nezlem hiç geçmemişti.
aramız da kötüydü bir ara.
ben bigün çok fena salya sümük ağladım kavga ederken.
e bi de nezle olunca paltoma silmişim burnumu farkında değilim.
kavga bittiğinde sevgilim kolumu gösterip ne parlıyor orada ıyy dedi güldü
çok utanmıştım
işin kötüsü, paltoyu asıp temizlemeyi unutmuşum.
ertesi gün gene gördü kurumuş bi halde
çok fenaydı çokkk

eşim ogünün sabahı
hatun yemin edrim kendi osuruğuna uyandın sonra tekrar geri yattın dedi..
hadi ordan ben gaz çıkarmam dedim .
hla anlatır güler laf arasında sen kendine bak kendi osuruğuna uyanıyorsun diyor.

iki üç gün öncede kayınvalideme rezil oldum
.ok tatlıdır kaynanam
bizim banyoyu tadilat yaptırdık
banyonun kapısıda takılmadı marangoza gidecek çünkü.
tabi ben banyooda tuvaletimi yaparken
o sırada kapı çaldı kaynanam geldi.
eşim demişki ona eda banyoda bişe olmuş bi baksana
tabi kaynanam bi girdi banyoya beni öylece gördü
anne git diyorum o hala noldu diyor eşimin arkadanda gülme krizleri çok utandım
pis uyuz kocam çok utandığımı inadına yapar

Son düzenleme:

ayyyyyyyy benim de olmustu o ama farklı.kendi kendime yaptım resmen.nişanlımla akşam yemeğine cıkıcaktık.beni evden alamaya geldi.yukarıya kadar cıktı.kıştı haliyle ve ben ağda yapmamıstım.cizme giyicem icimde de ten rengi ince corap bacağımı merdivenlere dayayıp pantolonumu bi güzel sıvadım dize kadar ve dona kaldım ben bile ürktüm manzaradan.hızlıca cizmenin fermuarını cektim ve sanki coook normalmiş gibi amaan kıllarım da uzamış üff diyip sıvadım da bi güzel.nişanlımın dili tutulmus olsa gerek ki hicbir sey diyemedi cocuk.asansörle asağı inene kadar hic konusmadık ve unutuldu gitti

ayy çok güldüm benimde bi olay başıma geldi anlatayım size yemek yemeğe gitmiştik erkek arkadaşımla neyse baya yedik falan sonra yolda yürüyoruz bana bi öksürme geldi hafif hafif ama o anda nasıl oldu anlamadım bide ağzımdan gaz çıkarıverdim sasırdım bi an sonra ayy pardon dedim ama erkek arkadaşım bi an güldükten sonra sarıldı falan ama acayıp utandım yaniiii

nişanlımla uyuyoruz.gece bi anda bi'' pırttt''sesiyle yatakta oturmam bir oldu. insan kendi gazındanda korkarmış bi an o kadar utandımki yerin dibine girdim o duydu sandım ama nerdee o öyle derin uyuyorki dünyadan haberi yok.
tabi bi anda ben kalkınca hemen o da sarıldı bana'' noldu aşkım neyin var'' dedi.bende dedim hemen ''çok korktum aşkımya çok kötü bi rüya gördüm ''falan garibim nasıl sarılyo bana ''oyy oyy birtanem korkma ben yanındayım hiçbirşeyden korkmana gerek yok'' vs sardı beni korkmayım diye sıkıca öyle yine uyumuşuz.psikolojikmidir nedir bi kaç gece üstüste aynı senaryoları yaşadık

hatta bi gün dedi'' aşkımya bu aralar sende birşey var noluyor neden bu kadar korkuyorsun geceleri ?kafana takılan birşey mi var bana söyle içine atma '' falanbilmiyoki gerçekleri.bende dedim'' yok aşkımya ne bilim'' falan derken en son dayanamadım açıkladım . bayağı bi gülmştük o günAma allaha şükür hiçbi zaman yakalanmadım

böyle aklıma geldi yine yazayım bir tane daha. Bütün arkadaşlarımla toplandık erkek arkadaşıma gidicez anneside evde hem annesiyle tanışıcam hemde bütün arkadaşlar oturucaz neyse bide kış ayı ayağımda botlar var ben botlarla hiç yürüyemem ördek gibi olurum çok soguktu giyiverdim neyse tam geldik hep beraber herkes girdi içeri bende böyle ağırdan satıyorum kendimi sona kaldım giricem botları çözdüm ama ayağımdan çıkar sandım çıkmadı bi tökezledim sonra kapıda annesinin karşısında yapıştım yere daha dakika bir gol bir hemen geldiler kaldırlar falan ama botlar hala ayağımda neyse sonra erkek arkadaşım çıkarttı botları ama nasıl bi gündü ben bile şaştım kaldım bende baya var rezillikler ya dengesiz gibi hissettim kendimi

Bayıldım buna :)
gül gül öldüm işteyimde :))) bu kız neye gülüyor diyecekler

çok güldümmm ne rezl bir durumdur yaaa ben olsam okulu falan bırakırdım o derecee birde sevgidiğin adam görüyor yanii

Ayy kızlar çok güldüm yaaa Allah da sizi güldürsün emi! Kötü şeyler olmuş ama anlatınca komik oluyo

senaryoyu çok güzel kurmuşsun tebrikler valla

senaryoyu çok güzel kurmuşsun tebrikler valla

valla o an aklıma nasılda geldiyse.erkekler biraz ;tırsak, ay korktum aşkım ,canım diyen kızları severler.kendilerini daha bi erkek hissederlerya ondan sanrıım bende o gece öle dedimya garibim arada gece bi uyanır gibi olsam hemen sarılıyo ''ben yanındayım , iisin demi, hiçbirşeyden korkma ,ben varken hiç kimse sana birşey yapamaz ''falanhehene günlerdi yaa

Son düzenleme:
ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyo bende hala makyaja devam beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım

ahaha pacman gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…