bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruzbişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu... yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı... bluzumun kollarıyla södürdüm sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu
benimki daha kötü burda paylaşmalı mıyım bilemedim ama :)) bi keresinde ben işten gelmiştim çok yorgundum uzanmıştım kanepeye...(o zaman daha yeni çıkıyoruz ilk yada ikinci haftamız) bu geldi yanıma beni canlandırmak için gıdıklıyo sonra bacaklarımı bebeklerin bacaklarını yaparız ya büküyo uzatıyo kıvırıyo... sonra hani bebeklerin gazını çıkarmak için bacaklarını büküp karınlarına bastırırsın ya) o da aynı şekilde bacaklarımı büktü karnıma bastırdı ve benden aynı bebeklerden çıkan pırt sesi çıkıverdi :)) ama o kadar utandım ki anlatamam...kıpkırmızı oldum...ağlıcaktım nerdeyse...erkek arkadaşım zaten koptu gözünden yaş gelene kadar güldü... ben azarladım kızdım bağırdım ama olan olmuştu :))
sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında
iyiki açmışım konuyu kızlar ya çok güldüm akşam akşam :)
bi tane daha anlatayım ama anlatırken bile utanıyorum hala . benim çorap takıntım var herkesin çoraplarına bakarım sevgilimde benden alıştı oda hergün ne çorap giydim diye bakar . bi gün buluştuk özlemişiz kikirdiyorruz falan :) aa benim meleğim ne çorap giymiş bugün bakalım dedi tabi kış ayları bacaklarım orman ve bileklere kadar çoraplardan giymişim . yaa bebeğim dur şimdi gel öpeyim fln dedim ilgisini dağıtmak için yok bi açtı aman allahım rezilliğin belgesidir nasıl utanmıştım anlatamam ya
sevgilimle yeni çıkmaya başlamıştık. 14 şubat hediyesi olarak bana kolye almış. takarken dedi ki "gümüş değil bak" dedi güldü. ben de "yok bide gümüş olaydı" dedim. bunu söylerken aslında pahalı bişeye gerek yok, yani gümüş almasına gerek yok anlamında söylemiştim.o da gümüş değil derken pahalı bişey deil anlamında söylüyor sanmıştım.ilişkimizin 12. ayında kolyem kayboldu, ben çok üzülmedim. aradım ama bulamadım. sevgilim dedi ki "nasıl kaybettin beyaz altındı o" dedi.ben şoka girdim. dedi ki "hani demiştin ya yok bide gümüş olaydı diye" dedi. meğer o "tabiki altın alıcaksın" anlamında söylüyorum sanmışallahım tam rezillik.ve bu adam 12 aydır benim böyle maddiyatçı biri olduğumu sanıyor çok şaşırmış zaten duyunca tabi ben sonra o kolyeyi ne yaptım ettim buldum, ama valla maddiyatçı olduğumdan deil hiç altınım olmadı da :)))
İkinci rezilliğimde şuydu.
Bu küfürümü duyan sevdiğim adam benim aynı zamanda ünide derslerime giriyordu.
Ben üşütmüşüm. Nezle olmuşum. Gözlerimden yaşlar akıyor. Benimki şiir okuyor (edebiyatçı) idi. Bana bakarak okuyordu. Beni ağlıyor sandı heralde. Ben o an bi hapşırdım. Benim yüzüme böyle bakakaldı ne olduğunu anlayamadım. Yanımda oturan arkadaşım da yüzüme bakmasıylakaldı. Ne oldu dedim. Sevgi yüzünde sü.. süü.. sümük var dedi. Allahım oan bütün sınıfa rezil olmuştum. Hele yüzüme bakarak şiir okuyan insanı hiç söylemiyim. Adam benle sevgili niye olsun haha bide kocaman baloncuk olmuş sümük burnumda
Allahtan sonra kendisi gitti bizim okuldan şuan evli başkasıyla
nişanlımla uyuyoruz.gece bi anda bi'' pırttt''sesiyle yatakta oturmam bir oldu. insan kendi gazındanda korkarmışbi an o kadar utandımki yerin dibine girdim o duydu sandım ama nerdee o öyle derin uyuyorki dünyadan haberi yok.
tabi bi anda ben kalkınca hemen o da sarıldı bana'' noldu aşkım neyin var'' dedi.bende dedim hemen ''çok korktum aşkımya çok kötü bi rüya gördüm ''falangaribim nasıl sarılyo bana ''oyy oyy birtanem korkma ben yanındayım hiçbirşeyden korkmana gerek yok'' vs sardı beni korkmayım diye sıkıca öyle yine uyumuşuz.psikolojikmidir nedir bi kaç gece üstüste aynı senaryoları yaşadık
hatta bi gün dedi'' aşkımya bu aralar sende birşey var noluyor neden bu kadar korkuyorsun geceleri ?kafana takılan birşey mi var bana söyle içine atma '' falanbilmiyoki gerçekleri .bende dedim'' yok aşkımya ne bilim'' falan derken en son dayanamadım açıkladım . bayağı bi gülmştük o gün Ama allaha şükür hiçbi zaman yakalanmadım
senaryoyu çok güzel kurmuşsun tebrikler valla
eeee:)))bu kadar tutmayacaktın canım kendini:)))) sonra bir yerde patlayıveriyor işte:)))
aynı şey benim de başıma gelmişti de ondan biliyorum...maalesef:)))
ben sevgilimin bi hikayesini anlatayım o zaman :) birgün arabayla dolaşalım dedik neyse uygun bir yer bulduk park ettik.10 metre ilerimizde asfalt yol var onun arkasında da kavak ağaçları ve toprak yol var müstakil evler falan var.Neyse ben arabada makyaj yapıyorum parfüm sıkıyorum falan o da daraldı ben ineyim de bir sigara içeyim dedi indi kapıyı kapadı yaktı sigarasını camdan bana şirinlikler yapıyo dans ediyo falan bir an durdu ben de niye durdu diye düşünüyorum o ara da arabanın aynasına bakarak kalem sürüyorum.Bir dk falan kitlendi kaldı öyle bende bişi inceliyo diye ses çıkarmadım.Bİr bindi arabaya kapıları kilitledi tuce kafa gidiyo tuce napcaz lan kafa gidiyo diyorum sana hala makyaj yapıyosun diyo ama nasıl heyecanlı korkmuş basireti bağlanmış cümle kuramıyobende hala makyaja devam beni sallıyo falan kontağı çeviremiyo elleri öyle titriyorki.Sakinleşti falan.Neyse o ağaçlar var demiştim ya adamcağızın biri bisiklet sürüyomuş toprak yolda ağaçlardan dolayı da vücudu görünmüyomuş benim bebeğim de bi kafa uçuyo sanmış çok da korkar böyle şeylerden sakinleşince çarpılcaz sandım sende hiç sallamıyosun falan demişti,hala kafa gidiyo diye geyiğini yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?