#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.504
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
Sevgililer gününde aldığınız en kötü hediye nedir ? Hediyenin kötüsü olmaz ama gene de merak ettik :)

Malum yarın 14 Şubat siteyi takip edenlere(!) belki fikir olur !

Ve eşleriniz / sevgilileriniz "canım 14 Şubat'a amma takıldın bize her gün 14 Şubat" cümlesini kurdu mu ?

Vallaaa bana ayıcık almasın meselaaa hiç sevmem öyle şeylerii

Ya eşimi kötülemek istemiyorum ama bi kere tarak almıştı Bi de pepeli bardak

pepeli miii ay bnm ki de bana dio ki saana öyle bir hediye aldım ki yüzyıl düşünsen aklına gelmez ay çatlıcam meraktan ne aldı acaba pepeli bardak olmasın bide

"Okuma Salina III 16000" hiç fena olmaz dı : )

Biz evli oldugumuzan 14 subat bizi baglamiyor...
Evliler günü olursa düsünürüz biseyler..

pepeli miii ay bnm ki de bana dio ki saana öyle bir hediye aldım ki yüzyıl düşünsen aklına gelmez ay çatlıcam meraktan ne aldı acaba pepeli bardak olmasın bide

Ayy olabilir valla, onların mükemmel hediye anlayışlarına bitiyorum zaten
Benim de 20 şubat doğum günüm, aynen seninki gibi sana öyle bir hediye alcam ki şaşırcaksın falan diyor. Sonu fos çıkacak diye çok korkuyorum :18:

valla biz o günü kutlamıyoruz herkesin sevdiği günde sevmesin beni farkım olsun

Bizim ilk 14 Şubatımız ama benden hevesli...

ki ben biliorum kesin fos çıkar çünkü daha almamış ble yarın alçakmış boğcam bu adamı birgün yaa illa yumurta kapıya gelince yapcak herseyiii bu sefer ben de hiç bişi almadım almıcam bananee

alsam mı kii yarın :26:

ayıcık ne yapcaksam ayıcığı ayağımın altında dolanıp durmaktan başka bir işe yaramaz
ikincisi çiçek bir kaç saat sonra soluyor soluğuda çöpte alıyor, paraya yazık.
kullanılabilecek şeyler alınmasını tercih ederim her zaman..

Lütfen hediye diye gidip saçma sapan bez parçalarını alıp, şal diye yutturmaya çalışmayınız diyorum.

Yahu ucuza kaçılır da bu kadar da belli edilmez. Hayır yılbaşı çekilişinde bile millet birbirine ha bire şal aldı. Yahu 10 kişide gördüm

Bir de bayan olup da erkeğe ayı alanlar yok mu Onlara çok gülüyorum. Adam ne yapsın ayıyı zeki hemcinsim!

Bir de şu hediyeyi eziyet olarak görüyorsanız cidden almayın. Bugün birinden duydum, adamın beraber olduğu kişiye saygısı yok, ek masraf olarak görüyor bu işi. Bir insan saygı duymadığı biri ile neden birlikte olur ki? Üç kuruşun lafını ediyorsan zaten durum baştan bitiktir.

Her neyse zaten sevgilim falan yok Bana ne oluyorsa Sap sap geçirilecek bir 14 şubat daha

Son düzenleme:
Çerçeve, biblo vs alınmaz.

Eskiden ilkokulda ortaokulda felan herkes birbirine çekilişlerde bunları alırdı

Erkeğe; kol düğmesi alınır, yüzük alınır, sorumluluk duygusu gelişsin diye fanusta balık alınır vs vs.

Hayır anlamadığım hediyeyi neden sizler almıyorsunuz ? Kolay mı sanıyorsunuz hediye seçmeyi ? Saat, cüzdan veya kravat bu mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…