#SevgiliyeNeAlinmaz ?

bize henüz yıllardır kutlamak nasip olmadı zaten
sebep belli sözlüyken biz sözlüyüz sevgili değil dedi
nişanlıyken malum nişanlıyız sevgili değil
ve şimdi evliykende cevap belli
sen benim karımsın sevgili olmak ayrı bişey
bize her gün sevgililer günü dediğini yazmama gerek bile yok sanırım
bu konudada hiç tartışmadık ama sanırım sebebi benimde tıpkı onun gibi düşünüyor olmam

Son dakikada ne alcak bakalım
Bence benimki almicak bişey, zaten doğumgünün 6 gün sonra ne gerek var iki kere hediye almaya dicek

seni mutlaka haberdar etcem yarın bende merak ederm sende bana yaz

"Nişanlılar Günü" çok mantıklıca....

ya sormayın kızlar eşim bigün bana kazak almıştı tabi ben dumur olmuştum bu ne gibi.yüzüm düşmüştü.ama sonra üzerimden çıkarmadım o kazağı çok sevmiştim

birde merserize bi hırka almıştı hiç giymedim kolları upuzun gelmişti.kaç yıl oldu hala onu söyler.sen bir kere bile giymedin onu diye

o gün bugündür bana hediye alırken ya sorar ya birlikte alırız

ama bunlar sevgililer günü için değildi sanırım sevgililer günü ve dogum günüm arasında 3-5 gün varda

Son düzenleme:
[video=youtube;jw9ctfYR9Lc]http://www.youtube.com/watch?v=jw9ctfYR9Lc[/video]

yorumlarınızı alayım .... Baba parası bu kadar kolay harcanıyor sanırım ...

ben istemezdimmm bmv falan baba parası kolay harcanır ben de bmv ye kanacak kadın değilimmm

10 tl lik bişi alsın kendi kazancıyla alsın bnm için her zaman daha değerlidir

Biz ne sevgiliyken kutladık 14 şubatı, ne nişanlıyken, nede evlenince.

Hani tanışma yıldönümün olur özeldir, sana aittir o gün ve birşeyler hissettirir kutlarsın.

Ama sırf şubatın 14ü geldi diye, 13 şubat ve 15 şubattan farkı olmayan bir günde sevgi kelebeği gibi dolaşmak mantıklı gelmiyor.

Madem ilan etmişler sevgililer günü diye, bari 29 şubatı yapsalarmış da insanlar her yıl strese girmeseymiş

Hahahahahahaha

Google reklamlarında incili istiridye reklamı çıkıyor şaka gibi :)

Ama patron 2 martta da doğumgünü var. Ben 2 hediye almak zorunda kalıyorum doğal olarak.
Adam tek hediyeden yırtmak için yaptığına bak

sence kimi tutarım ? Adam sonuna kadar haklı ve "nişanlılar günü" tezi ile beni fetih etti !

Pistlerde de görmek isteriz bu hareketleri
Bizimkinin baba parası olsa da almaz bana bmw filan

aaa nie ayıcık için öyle diyosun bnmkide bana kocaman bnm boyumda bi ayıcık almıştı askere ilk gittiği zaman ayıcıgma sarılıp aglıodum gece uykum gelene kadar ayıya sarılıodum uyku bastırıncada tekmeyi basıp yattaktan aşşağ atıodum

benim oğlum sevgilisine böyle bir araba alsa, "erkeklerin ilk aşkı annesidir" der arabayı alırdım elinden ya da sonra ki birkaç sene işe yürüyerek giderdi

Sevgililer günü ya da herhangi bir gün hiç fark etmez. Sevdiğim adamın beni düşünüp aldığı herşeyi beğenirim. Gerçi hediye konusunda gerçekten zevkli bir adam ama olmasaydı da fark etmezdi sanırım. Bu sevgililer gününde beyaz altından üstü taşlarla süslü bir ay yıldız kolye aldı ve daha sevgililer günü gelmeden dayanamadı verdi:) Bir kağıdın üstüne bana karşı hissettiklerini yazıp verseydi de mesela dünyanın en güzel hediyesi olurdu benim için. O yüzden ne alınmaz ya da ne alınır gibi bir yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…