hahaha var :)
benim tanıdığım mafyavari bi abi vardı.sevgilisi ondan çok korkardı ama herkesin ağır abi diye de tanıdığı biriydi belalı yani.
kızla bigün çok kötü kavga ediyolar.bahsi geçen abinin de hiç öyle gönül alma huyu falan yoktur.
ama keza bu sefer kızın gönlünü almak için bi cenazeden çelenk çalıp kızın kapısının önüne koyuyo :)
kızın da hiç aklına gelmiyo tabi adamın gönlünü almaya çalıştığı.
kapıya gelen çelenkten "bu senin cenaze çelengin olacak" gibi bi anlam çıkarıyo ve
apar topar bi saat sonra ilk otobüs biletiyle şehri terkediyo :))
o olaydan sonra 4 sene dönmemişti kız :))
oğlan ne kadar derdini anlatmaya çalışsa da nafile tabi öyle korkmuş ki garibim
ahahaha
hala aklıma geldikçe gülerim :)
Yahu çok canım çekti anlatmazsam çatlarım, eşimin ilk babalar günü deli gibi heyecanlıyım.
Minicik bebeğimi anneme bırakmışım yarım saatim var, nikaha gideceğiz çorabım yok çorap alacağım bahanesi ile koştur koştur hediye almaya gittim ve ilk bulduğumu aldım çok şık güzel bir gömlekti...
Pazar sabahı oldu heyecandan uyku tutmuyor, yıllarca bebek beklemişiz ya önemsiyorum.
Sabahın körü uyandım,
Gömleği güzelce paketledim, birde not yazdım beşiğe kızımın yanına koydum.
Ben: Tarııık çocuk ağlıyor herhalde baksanaaaa
Tarık: yok ya ne ağlaması uyuyor işte...
Ben: Tarıkk Ahmet uyandı herhalde ses var (arkadaşı bizdeydi, amacım kalkınca kızına bakmaya gider paketi görür diye düşünüyorum.)
Tarık : Yahu yok ses mess uyu....
Ben: Tarık susadım, misafir varya üstüm müsait değil ondan su istiyorum ama niyet aynı kalkınca nasıl olsa kızına bakmadan geri yatmaz.
Tarık kalkar su getirir, tuvalete gider gelir yatar....
Nihayet kızımız uyanır,
Ben: Tarık bak kızımız uyandı yanımıza alsana sevelim....
Tarık: sen daha yakınsın sen alsana....
Dayanamaz minicik bebeğimin koluna paketi takarım yanımıza alırım.
Tarık: aaa o ne poşet mi takılmış koluna...
Yahu nasıl bir haldir o, nasıl bir mantık... Minicik bebeğin koluna poşet nasıl takılır, beşiğin içinde poşetin ne işi var değil mi?
Dayanamaz patlarım yahu çocuk sana hediye getiriyor be adam diyerek zorla paketi açtırırım.
Aynı gün bebek bekleyen amcaya kızımın kolunda hediye paketi ile gideriz,
Amcadan cevap aa koluna poşet mi takılmış
Sevgilim yok, derdim yok!
Öyle mesudum ki (!)
(Olsa da sevmem 14 Şubat vs. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?