- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
ki ben biliorum kesin fos çıkar çünkü daha almamış ble yarın alçakmış boğcam bu adamı birgün yaa illa yumurta kapıya gelince yapcak herseyiii bu sefer ben de hiç bişi almadım almıcam bananee
alsam mı kii yarın :26:
İstiridye kolye almıştı eski sevgilim, iğrenç vıcık vıcık konserve kutuda böyle, istiridyenin içini açıyorsun inci çıkıyor, ciddi anlamda midem bulanmıştı.Sevgililer gününde aldığınız en kötü hediye nedir ? Hediyenin kötüsü olmaz ama gene de merak ettik :)
Malum yarın 14 Şubat siteyi takip edenlere(!) belki fikir olur !
Ve eşleriniz / sevgilileriniz "canım 14 Şubat'a amma takıldın bize her gün 14 Şubat" cümlesini kurdu mu ?
budur... budur işte ideal kadın tanımına girer bu :)
Hayır anlamadığım hediyeyi neden sizler almıyorsunuz ? Kolay mı sanıyorsunuz hediye seçmeyi ? Saat, cüzdan veya kravat bu mudur ?
Ortada hediye yokmuş ki daha, bence sen bişey bekleme
Ben de almıcam bu sefer, yılbaşında aldım da noldu
evet bu test ettim fiyat performansı oldukça iyi : )
düşünsenize balık tutup karnımızı doyuracağım eve yemek götüreceğim ben ona mikrodalga fırın mı alıyorum ? hayır !
ütü masası aldım : )
Hayır anlamadığım hediyeyi neden sizler almıyorsunuz ? Kolay mı sanıyorsunuz hediye seçmeyi ? Saat, cüzdan veya kravat bu mudur ?
evet bu test ettim fiyat performansı oldukça iyi : )
düşünsenize balık tutup karnımızı doyuracağım eve yemek götüreceğim ben ona mikrodalga fırın mı alıyorum ? hayır !
ütü masası aldım : )
almıcak olsa direk bekleme derdi
kesin alır ama ney süper bişi beklemiorum zatn hediyeyi görünce gülme krizine gireceğime eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?