#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Ortada hediye yokmuş ki daha, bence sen bişey bekleme
Ben de almıcam bu sefer, yılbaşında aldım da noldu

Kumbara almisti bana gecen sevgililer gününde .
Bebekli kumbara .

İstiridye kolye almıştı eski sevgilim, iğrenç vıcık vıcık konserve kutuda böyle, istiridyenin içini açıyorsun inci çıkıyor, ciddi anlamda midem bulanmıştı.
Eşim öyle bir cümle kurmadı, hediyesini, çiçeğini alır, rezervasyon yaptırır mutlaka yemek için ama ben mecburi gibi dayatılan bu sevgililer günü muhabbetini pek sevmiyorum, çok ticari geliyor bana açıkçası.

evet bu test ettim fiyat performansı oldukça iyi : )

düşünsenize balık tutup karnımızı doyuracağım eve yemek götüreceğim ben ona mikrodalga fırın mı alıyorum ? hayır !

ütü masası aldım : )

Not : latife yapıyorum reklamda görünce bu konu aklıma geldi....

Hayır anlamadığım hediyeyi neden sizler almıyorsunuz ? Kolay mı sanıyorsunuz hediye seçmeyi ? Saat, cüzdan veya kravat bu mudur ?

Hediye seçmek bence kolay
Hele kadınlara alınacak hediye için o kadar çok alternatif var ki
Erkeklere alınacaklar kısıtlı Ama genelde ilgi alanlarına yönelik şeyler seviyorlar erkekler

Ortada hediye yokmuş ki daha, bence sen bişey bekleme
Ben de almıcam bu sefer, yılbaşında aldım da noldu

almıcak olsa direk bekleme derdi

kesin alır ama ney süper bişi beklemiorum zatn hediyeyi görünce gülme krizine gireceğime eminim

ütü masası mı ah bu erkekler gene keendinizi düşünüosunuz demiii pantolonlar ütülensin jilet gibi gezin

Hayır anlamadığım hediyeyi neden sizler almıyorsunuz ? Kolay mı sanıyorsunuz hediye seçmeyi ? Saat, cüzdan veya kravat bu mudur ?

Hayatımda bir kere bir erkeğe hediye aldım. O da 14 şubat değildi. Geçen kıştı, sevgilimle buluşacaktım, ocak ayı lapa lapa da kar yağıyor.
Avmde buluşacaktık erken gidip, güzel bir kaşkol, şapka almıştım. Tamamen içimden gelmişti. Paket falan da yaptırmamıştım. Kendim takmıştım Üşümesin sevdiceğim demiştim.
He 14 Şubata kadar dayanamamıştı ilişkimiz orası ayrı mesele Ne bahtsızım yahu, yine sap sap gezmiştim o gün.

Son düzenleme:
sanırım hediye çeki kötü bir seçenek.
erkeğede saç bakım seti:)

Ayy ben bayılırım eve bişey alsa
Nevresim takımı, şarjlı süpürge, elektronik eşya vs alsa çok sevinirdim

Ben alamiyorum cunku calismiyorum paralarda hep esimde olunca para ver sana hediye alacam da diyemem.. Ama o alir sagolsun evi takiciya cevirdi en kotu kolye alir yine kolye iyide cicek aldimi canim sklyor cunku cope gidecek verdigi paraya yazik

bnm ki çekinio benden yoksaa parasını verim kendin al der gerim gerim gerilio her 14 subatta daha sevgiliyiz evli değiliz kendini mecbur gibi hissedio almazsa basına gelecekleri bilio

sevgililer günü mü o ne ki :26: yenen bişey mi valla nişanlım doğum günümü bile odun gibi kutladı doğum günün kutlu olsun diyo sadece insan 2 güzel söz söyler dimi ama onda nerdeee... o yüzden ona hediye filan da yok ayrıca yanıma gelmeyi bırak aramaz bile beni yarın

almıcak olsa direk bekleme derdi

kesin alır ama ney süper bişi beklemiorum zatn hediyeyi görünce gülme krizine gireceğime eminim

Son dakikada ne alcak bakalım
Bence benimki almicak bişey, zaten doğumgünün 6 gün sonra ne gerek var iki kere hediye almaya dicek

Benim biricik odunum demişti ki haftalar önce
"Bebeğim biz artık nişanlıyız.Nişanlılar günü değil ki allaseeeen" !!!!!
Bir bakışımla aklını başına getirebildiğim için ayrıyetten kendimi tebrik etmeyi bir borç bilirim.
Aferin bana!
Nişanlılar günümüymüş lafa bak öküzcük!

BöyLe bir 14 Şubat gününde asla ev işLerini hatırlatacak bir şey aLmasında,ha birde gelecek Şubata kadar etkisi geçmesin hediyenin, gerisi teferruat

[video=youtube;jw9ctfYR9Lc]http://www.youtube.com/watch?v=jw9ctfYR9Lc[/video]

yorumlarınızı alayım .... Baba parası bu kadar kolay harcanıyor sanırım ...

ütü masasi olmamis kazen agbi bence degistir hediyeyi.. Sevgililer gununde utu masasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…