olur vallatorku gofret olur mu ?
Amaç hatırlanmak ya : )
Biz hediyeleşmeyiz sevgililer gününde .
Evliyiz biz sevgili miyiz diye değil ama ... Sevgiliyiz tabii ki
Ama özel gelmiyor bize .
Genel olarak çat diye , patdadanak günlerde hediye alırız . Daha çok son zamanlarda gündem olup konuştuklarımız üzerine şekillenir hediyeler .
İlk ps aldığımızda mesela , pes oynuyor adam habire , gidip bir oyun kolu daha alıp kurdela ile hediye süsü vermiş , üzerine de geç kaleye yazmıştım
Yalnız dün haberlerde izledim bu sene moda kadınlar estetik operasyonun ödenmiş faturalı randevusundan falan pek memnun oluyormuşLen bu bildiğin sana randevu aldım git şu ağzını yüzünü düzelt demek hatunlar , sevinmeyin bence
Biz hediyeleşmeyiz sevgililer gününde .
Evliyiz biz sevgili miyiz diye değil ama ... Sevgiliyiz tabii ki
Ama özel gelmiyor bize .
Genel olarak çat diye , patdadanak günlerde hediye alırız . Daha çok son zamanlarda gündem olup konuştuklarımız üzerine şekillenir hediyeler .
İlk ps aldığımızda mesela , pes oynuyor adam habire , gidip bir oyun kolu daha alıp kurdela ile hediye süsü vermiş , üzerine de geç kaleye yazmıştım
Yalnız dün haberlerde izledim bu sene moda kadınlar estetik operasyonun ödenmiş faturalı randevusundan falan pek memnun oluyormuşLen bu bildiğin sana randevu aldım git şu ağzını yüzünü düzelt demek hatunlar , sevinmeyin bence
eylem diil beklenti,umut...:)bak ne güzel bişi yazdın ama:))) tebriklerrrrrr kazenn"anladım ki aşk; her iki tarafı da mağdur eden, yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem." demiş can yücel
sonra devam etmiş ; "kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksın."
gün eylem günüdür...
çok üzüldüm kocalarınıza sevgililerinize : )
şu eşlerinizi organize etseniz de online olarak bir PES 2014 yapsak... Bir üyemizin eşini ekledim ama daha denk gelmedik : )
Valla çiçek dışındaki tüm hediyeleri bana sorarak almasını tercih ederim. Zira kuyumcudaki en sarı altından yapılan bilezik veya yüzükle gelmesi muhtemel
Bozdurunca değer kaybetmezmş en azından..hediyeyi bile bir yatırım olarak görüyor
yarım altın haaa çok iyiahahahaha yine sizinki bilezik yada yüzük alıyo bnmkş yarım altın alıo :)))) yıl dönümümüzde vede yılbaşında hediyem yarım altındı :)))))) bakim bugünde bi çeyrekle gelmez inşallah :))))
yarım altın haaa çok iyi
ee adam tasarruflu adam demekki iyi bişi kız boşver
ya çok tasarufludur :) bide bi verişi var görmen lazım :) bunların evinde oturuyoruz bana dediki ya gömleğimin yakasında bi iz var nasıl geçer dedii ne izi dedim? Ruj izi gbi dedi :)))) aldım dolaptan gömleğin yakasına bi baktım altını oraya takmış :)))) romantik mi öküz mü daha karar verememdim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?