#SevgiliyeNeAlinmaz ?

Muhteşem notları ve zevkle seçilmiş çiçekleri ile her 14 Şubatımı taçlandırır. Bu sabahta masamı, iş yerimi, dünyamı renklendirdi :)

çiçeklerinden ziyade notlarına aşığım.. İyiki evliyim ve iyiki "o"nunla evliyim..

Valla çiçek dışındaki tüm hediyeleri bana sorarak almasını tercih ederim. Zira kuyumcudaki en sarı altından yapılan bilezik veya yüzükle gelmesi muhtemel
Bozdurunca değer kaybetmezmş en azından..hediyeyi bile bir yatırım olarak görüyor

Biz artık özel günlere çeyizimize evliliğimize hazırlık anlamında aldığımız alacağımız hediyeleri sıkıştırıyoruz Zaten alınacak anlamlı günde olsunSağlıklı,huzurlu olduktan sonra gerçekten bir güne anlam sığdırmanın bir anlamı yok yılbaşı,sevgililer günü çokta özel gelmiyor tanışma yıldönümümüz,doğum günleri yeterli evlenince birde evlilik yıldönümü ekleniyor işe

Biz hediyeleşmeyiz sevgililer gününde .

Evliyiz biz sevgili miyiz diye değil ama ... Sevgiliyiz tabii ki

Ama özel gelmiyor bize .

Genel olarak çat diye , patdadanak günlerde hediye alırız . Daha çok son zamanlarda gündem olup konuştuklarımız üzerine şekillenir hediyeler .

İlk ps aldığımızda mesela , pes oynuyor adam habire , gidip bir oyun kolu daha alıp kurdela ile hediye süsü vermiş , üzerine de geç kaleye yazmıştım

Yalnız dün haberlerde izledim bu sene moda kadınlar estetik operasyonun ödenmiş faturalı randevusundan falan pek memnun oluyormuş Len bu bildiğin sana randevu aldım git şu ağzını yüzünü düzelt demek hatunlar , sevinmeyin bence

Aşk varsa seviyor ve seviliyorsa insan , yanında huzuru ve mutluluğu hissediyorsa , çok şükür bugün de hayatta ve beraberiz diyebileceği insanı bulmuşsa zaten en büyük hediyeye sahipler bence. birbirlerine.

"Anladım ki aşk; Her iki tarafı da mağdur eden, Yürekte izinsiz gösteri yapan mutluluk karşıtı bir eylem." demiş Can Yücel

sonra devam etmiş ; "Kadından meleklik bekliyorsan, ona cennetini sunacaksın."

gün eylem günüdür...

çok üzüldüm kocalarınıza sevgililerinize : )

şu eşlerinizi organize etseniz de online olarak bir PES 2014 yapsak... Bir üyemizin eşini ekledim ama daha denk gelmedik : )

eylem diil beklenti,umut...:)bak ne güzel bişi yazdın ama:))) tebriklerrrrrr kazenn

bu yıl hediyeleşmiyoruz sevdiceğimlee
bi sonrakini yanyana kutlamak ümidiyle bu yılı es geçiyoruzzzz

Ahahahaha yine sizinki bilezik yada yüzük alıyo bnmkş yarım altın alıo :)))) yıl dönümümüzde vede yılbaşında hediyem yarım altındı :)))))) bakim bugünde bi çeyrekle gelmez inşallah :))))

ahahahaha yine sizinki bilezik yada yüzük alıyo bnmkş yarım altın alıo :)))) yıl dönümümüzde vede yılbaşında hediyem yarım altındı :)))))) bakim bugünde bi çeyrekle gelmez inşallah :))))
yarım altın haaa çok iyi
ee adam tasarruflu adam demekki iyi bişi kız boşver

Kusura bakmayın arada deneme yaptım... Eğer oldu ise çoklu fotograf ekleyebilirsiniz ki sanırım olmuş ...

yarım altın haaa çok iyi
ee adam tasarruflu adam demekki iyi bişi kız boşver

Ya çok tasarufludur :) bide bi verişi var görmen lazım :) bunların evinde oturuyoruz bana dediki ya gömleğimin yakasında bi iz var nasıl geçer dedii ne izi dedim? Ruj izi gbi dedi :)))) aldım dolaptan gömleğin yakasına bi baktım altını oraya takmış :)))) romantik mi öküz mü daha karar verememdim :))))))

cok güzelmis yaaa
Banada bugün sacma geliyor
Cogu Erkeklerin kendini mecbur hissettigi,kadinlarinda "ay süprize bak beni ne cok seviyor" dedigi, albuki adam aman sorun cikmasin herkes aliyor bende alayim yoksa dirdirindan kurtulamam sebebiyle yaptigi bir süpriz, sürüye uyularak yasanan bigün bence...
Bana yani bize özel degilki, heryerde gözümüze sokulan, nerdeyse kutlamaya hediye almaya zorlandigimiz bi gün
Esnafin yüzünü güldüren bir gün
Herkesin sevgilisini ayni anda hatirlayip, hediye aldigi bigünde, esim beni özel kilip almasin bi zahmet
Hic beklemedigim bi anda, durup dururken, ansizin olan bigünde süpriz yasamak, paha bicilemiycek kiymette

Sevgililer Gününüz Kutlu olsun hepinizin

bana gelen en kötü hediye çerçeveye yapıştırılmış güldü biblo gibi bişey
sonra da ayrılmıştık zaten

Ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu başlık, twitter başlığından mı alınma Kazen?
Valla ayıcık alınmasın da herşey olabilir başka.
Ayıcık ne ya bir de kırmızı kurdela saç tokası olsun tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…