#SevgiliyeNeAlinmaz ?

biz eşimle 14 şubatı kutlamıyoruz.çünkü 1 ay öncesi benim 10 gün sonrasıda onun doğum günü :))) ama yinede kocacım dün akşam bana bi gül almış

[video=youtube;jw9ctfYR9Lc]http://www.youtube.com/watch?v=jw9ctfYR9Lc[/video]

yorumlarınızı alayım .... Baba parası bu kadar kolay harcanıyor sanırım ...

sanırım daha sonra bu videonun kızla dalga geçmek için çekildiği ortaya çıkmıştı..
ama emin değilim..

kocamı yıllar oncesı tembıhledım..çıçek alınmasından nefret ederım..
bana cıcek alman gereken bı durum olursa,kesınlıkle saksı cıcegı al benım sınırlerımı bozma..

Fakirlerin sevgililer günü 29 şubat olmalı. 4 senede bir !

Kırmızı-Beyaz Gerbera ve Lilyum ile Cenaze Çelengi : 219TL+KDV

Ölmek bile masraflı bu ülkede...

acaba sevgilisine böyle bir çelenk yollayan öküz var mıdır ki ?

Ömrümü yedin bitirdin babında : )

Sevgilim bunu alsa bana,Zincirlikuyu'dan rezervasyon yaptırırım ben de ona...

Çok iyiymiş kazen Ben en baştan demiştim ben öyle bıdı bıdı yapıpta adamın kafasının etini yemem yedinmi ömrünü yiyeceksin diye o da hep ondan sonra ömrümü yedin der durur yapsa şaşırmam yani

hahaha var :)
benim tanıdığım mafyavari bi abi vardı.sevgilisi ondan çok korkardı ama herkesin ağır abi diye de tanıdığı biriydi belalı yani.
kızla bigün çok kötü kavga ediyolar.bahsi geçen abinin de hiç öyle gönül alma huyu falan yoktur.
ama keza bu sefer kızın gönlünü almak için bi cenazeden çelenk çalıp kızın kapısının önüne koyuyo :)
kızın da hiç aklına gelmiyo tabi adamın gönlünü almaya çalıştığı.
kapıya gelen çelenkten "bu senin cenaze çelengin olacak" gibi bi anlam çıkarıyo ve
apar topar bi saat sonra ilk otobüs biletiyle şehri terkediyo :))
o olaydan sonra 4 sene dönmemişti kız :))
oğlan ne kadar derdini anlatmaya çalışsa da nafile tabi öyle korkmuş ki garibim
ahahaha
hala aklıma geldikçe gülerim :)

Son düzenleme:
Bana bir keresinde kurbağa şeklinde yastık almıştı. Benim aldığım hiç bir hediye kötü değildi

Bu başlık, twitter başlığından mı alınma Kazen?
Valla ayıcık alınmasın da herşey olabilir başka.
Ayıcık ne ya bir de kırmızı kurdela saç tokası olsun tam olsun

Ben ayıcık hakkımı doldurdum allahtan bizim yeni evli bi tanıdgmız var evlerine bi gittik 4 tane ayı vardı :)))) bnde nişanlıma ala ala ayımı aldın demiştim :)))) ayı mayı bi çeyrek fiyatına satıyolar demişti öküzüm bnm :)))))

Ahahahahahahahhahahqhqhqah gidip mezar üstünden çiçek toplasaymış daha iyimiş

Tarzı bu olmasa da basına yansıyan tek sevgiliye çelenk haberi Demet Akalın a aitmiş Kazen Bey .

"Kurt, Akalın'a geçtiğimiz gün "Bahçeye çık" dedi. Akalın, bahçeye doğru baktığında eşinin, üzerinde evlilik tarihlerini yazdırdığı bir çelenk yaptırdığını gördü. Sürprizden oldukça mutlu olan Akalın da bunu takipçileriyle paylaştı." Haber kaynağı : http://www.haberturk.com/tv/haber/744907-demete-esinden-surpriz/0

Bence bu gün bnm gbi öküz sevgilisi nişanlısı kocası olanlar için yapılmış :))) böyle bi gün olmadımı durup duruken hayatta gidipte hediye alıp süpriz yapmaz öküzcük

Banım yeni kalktı dünden beri bu konuyu okuyorum.
3 yıldan sonra tek geçireceğim ilk sevgililer günü
Sevgililer gününü ilk yıl tek doğum günümle arada 2 gün olduğu için kutlamıştı ex
Sonra ne doğum günü ne sevgililer günü ne yıldönümü pehh
Bana göre insan sevdiğine arada hiç beklemediği anda sürprizler yapmalı.
Herkesin birbiriyle sevgi yumağı olduğu günlerde değil.
Doğum günü ve yıldönümü dahil değil tabi o günlerde hediye olmazsa bile bi öpücük versin

Bence bu gün bnm gbi öküz sevgilisi nişanlısı kocası olanlar için yapılmış :))) böyle bi gün olmadımı durup duruken hayatta gidipte hediye alıp süpriz yapmaz öküzcük

Hahaha bak iyi taraflarida yok degilmis yani
Bi nevi odunlara yardimci olan gün

Sevgisizlikten,saygısızlıktan,hoşgörüsüzlükten yakındığımız şu dönemde...
Her tarafın kalplerle ve çiçeklerle süslenmesinde hiç sakınca görmüyorum.
Aksine kalpli,çiçekli,böcekli mağazalara girdiğimde yüzümü bir tebessüm kaplıyor.
Sevgiyi,aşkı yansıtan süslemeler bence güzel bir enerji yayıyor.

Tüketim çılgınlığı sayılabilir mi bilmem.Yılbaşı gibi herkese değil,bir tek özel kişiye hediye alınıyor.
Eşiyle bir zamanlar sevgili olduğunu bile unutmuş nice çiftler var.Varsınlar hatırlasınlar,güzel olur :)
Düşünmeyen zaten hiç düşünmüyor.Biz kutlamayız,her gün bize özel diyen adamla,hiç umursamayan adamın bahanesi aynı.
O yüzden düşünülmek hoşuma gider.Her özel günü özel kutlamak isterim.

Torku gofret değil ama:) bir önceki sene hediyem şuydu :

Şimdi fiyatına baktım 7.90 olmuş.Sigara parası bile değil neredeyse.
Verdiği mutluluksa paha biçilemez.Hala tuvalet masamda küpe kutusu olarak kullanıyorum :)

Bu başlık, twitter başlığından mı alınma Kazen?
Valla ayıcık alınmasın da herşey olabilir başka.
Ayıcık ne ya bir de kırmızı kurdela saç tokası olsun tam olsun

hayyalim aynen cnm yaaa ayıcık ne arkadasss

burda arkadasın biribine kocası tarak almış

Bu sene sevgililer gününü hiç kutlayasım yok. Bi ara eşime hediye fikirleri sunuyordum şunu alabilirsin bunu alabilirsin diye ama almasada çok önemli değil yani, sabah işe gelirken öptüm yanağından sevgililer günün kutlu olsun dedim indim. Oda bıyık altından güldü :)
Bu gülüşe bi anlam yüklemedim dersem yalan olur :) Bakalım bekleyip görücez :) Yavru muhabbet kuşu istemiştim ben ama :)

Evlilik yıldönümü ve doğumgünü daha önemli, sevgililer günüde neymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…