- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kız sen deli misin? Bu adamı 2 senede zor buldun erkek de erkek diye geze geze. Daha iyisini bulacağına emin misin? Zengin erkeğin çevresinde çok insan olur, seninse iki konundan biri kendini çirkin bulman, obez oluşun... Sen de biliyorsun ki ülkede erkek kıtlığı var. Daha iyi kazanan adam daha citirini bulur. Bence eldeki kuş daldaki kuştan iyidir,adamı bırakma. Hatta yapış ona
Hemen evlenmiyosaniz olmaz o is22 ben
23 o
1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Dişlerini fircaliyor mu? Fircaliyorsa bırakma bence.1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Kizim size ne? Amma ne koca meraklisi ciktin ha.. destek olacagina köstek oluyorsunuz yani sen sevgilinin karakterine degil parasina bakiyorsun dimi? Simdiden ayril canim cocuk senden kurtulduguna dua etsin :)1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Sen önce okulunu bitir de, daha staj yapmayı toton yemiyo bir de çalışıp daha fazla para kazanacağın hayalindesin.1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Çocuk çok güzel düşünüyor kendi geleceğine odaklanmış. 22 yaşında ne evliliği arkanızdan atlımı kovalıyor acaba? 23 yaşında biri ve sizden daha mantıklı düşündüğüne kanaat getirdim. Adam tamamen geleceği ve kariyerine odaklanmış bence siz bu adamı bırakın adam kariyerine doğru engel olmadan koşsun.1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Yeterince kazanamazsa para kavgası yapılıyor evet.bu arada neden beğenmemiş arkadaşlar anlamadım1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?