Bence böyle birşeye kalkışma .. Nerde görülmüş ateşle barutun yanyana durduğuu .. Haberleri izlemiyorsun sanırım .. Müge Anlıyı izleyip psikolojisi bozulan bir anne modunda söylüyorum no no no .Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Amaaan yemek ister temizlik ister .Kafana göre gezemezsin .Giydigine karişir .Ayrilacak olursan evden çıkmak zorundasin .Zor o iş .
Su yorumu bide 63 kisi begenmis!Ateşle barut yanyana durur mu
Ayrı yatak alıp boşuna para vermeyin.
Kendini gerçekten kötü hissediyorsan çık tabii. Ama sevgilisiyle bir sene aynı evde yaşamış birisi olarak pek tavsiye etmiyorum. İlk sene de hemen hemen her gün onda kalırdım çok iyi anlaşırdık ama aynı eve çıkınca kavgalar daha çok olmuştu nedense. Tabii bu durum benim için geçerli. Ailenin öğreneceğini sanmıyorum, diğerlerinin dediği ateşle barut olayını da çok takmaIl disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
yahu sen ne cesaretle elin oğluyla aynı eve cıkıcaksın kim ki o neyin olur o senin
insanlar evli oldugu eslerinden bile ne laflar duyuyor nelere maruz kalıyor düşün sen
bide sen sadece sevgiliyken aynı eve cıkmayı düşünüyorsn.başına bişey gelirse ne olcak
ülkemizde yasanmamıs sey degil cem garipoğlu ve münevver karabulut da sevgiliydi
insanları tanıyamazsın bak buradaki aklı başında insanları dinle
gaza gelme sonra hayatında aklından silemeyecegin pişmanlıklar yasrsın
o yaslarda cok heyecan verici olur bazı seyler ama hersey resmiyken güzel olur
birbirinizdende sıkılırsınz olacaksada bozulur ilşkiniz
sana en kötü sahneyi sunuyorum
birlikte yasarsınız odanız ayrıdır ama hep bir araya gelmeye calısrsınz yatak olayının dısında herseyi yaparsınz evin her yerinde
sonra onuda gaza gelir yaparsınz olduda bitti maşalhhh sonra
basına belayı sarar düşünür oturursun ne yapacagım diye
kendini ailene karsı kedine karsı kirli hissedersin bak pişmanlık kötü bişeydir yer bitirir seni unutma
yıllardır sevgili olanlar bile ayrılıp baskasıyla evleniyor ve keske diyor
bunları sana acıkca yazdım karar senin yarın buralara tuh vahhh diye gelme
aman siz evladınızı gönderin kimle sevgiliyse yasasın cinselliğide rahatca yasasınkadın cinselliği yaşayınca neden kendini kirli hissedecekmiş. o cinayetler o tecavüzler hep bu zihniyetin ürünü işte. hayret bir şey ya başına bir şey gelir döver, söver çıkma aynı eve deseniz anlayacağım da tek derdiniz yine kadınların bacak arası başka bir şey değil.
aman siz evladınızı gönderin kimle sevgiliyse yasasın cinselliğide rahatca yasasın
siz anne olarak saygı duyun ben duymuyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?