Sanki her ev arkadaşı ilerde evlilik planı yapıyor.İki ayrı yatak olacak, ayrı odalarda kalacaksınız... Kesin evleneceğim diyorsan, karşındakine kendinden çok güvenebiliyorsan evlenebileceğine, kal.. Ayrı yatak ve oda yapmanıza gerek yok aynı yatakta kalabilirsiniz. Seninki bahane olmuş, erkek arkadaşın da fırsatını bulmuş kaçırmaz. Hangi erkek sevgilisiyle aynı evde kalmak istemez ki, nikah-evlenme derdi yok evliliğin bütün nimetlerinden de faydalanıyorsun... Daha ne...
Biz ne diyelim ki? Herkes kendi inanışına göre cevap verir buna. Kimisi normal der, kimisi günah der, kimisi ailen falan filan der... Bana sorarsan bence normal sevgiliyle kalmak ama ayrı yatak falan diye kastığınıza göre pek size göre bir şey değil. Bocalarsınız gibi geliyor...Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Ateşle barut yan yana durmaz . daha sonra buraya bekarete onem veren nişanlım diye konu acarsin.1yılın kalmış .sık dişini boyle konuları okudukca kızlarımı sehir dışına göndermeme kararı aldım ünüv icin.Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?