Sevgiliyle ayni evde

Ben yaşadım zamanında, ailen bilmediği sürece güzel bişey tabiki rahat. Ama o ayrı yatak odası şu bu işlerini unut sen, illaki ateşle barut yan yana durmaz. Ayrı yatak işi yaş.

Bide kavga etsen çekip gidemeyeceksin, aldatsa (ihtimal olarak) ayrılsan ayrı ev bulma durumu falan. Bunları da iyi düşün.

Aynı durumdayız seninle, biz beraber yaşıyoruz, bence problem yok. Çekirdek ailem de biliyor. Ailenden gizli işe kalkışma yani en azından annen falan bilsin, çok ağır yük olur sana.

Ailen sorun yapmayacaksa evet olur ama ailen sorun yapacaksa bu riske girme...

Ayrıca 2 ayrı yatak ve 2 ayrı oda fikri çok komik kusura bakma, 2 gün ayrı yatarsınız 3. gün onun odasına taşınıverirsin bu işler böyle olur genelde....

En azından birileri gerçekçi konuşuyor.

Bence yanlış değil ama bu kişisel bir karar.
Bir de aynı evde ayrı yataklarda yatacağınızı düşünmüyorum sen düşünüyor musun gerçekten

Sonra kaldıramayacağın şeyler yaşama.

Şu ateş barut muhabbeti de bana çoook saçma sapan geliyor hanımlar kusura bakmayın, görüş sizin görüşünüz tamam da... Yıllarca zaten kızlarınızı da erkeklerinizi de ateş-barut muhabbetiyle yetiştirdiğiniz için halen daha insanlar bekaret muhabbetine takılmıyorlar mı? Son iki-üç nesil cinselliği yasak, günah gibi görmeseydi şimdi toplumda "beni kullandı attı, benden faydalandı" zihniyeti de olmazdı. Cinsellik de toplumsal bir mesele olmak yerine tamamen bireysel olurdu ve herkes herkesin tercihine saygı duyardı. Bugün halen daha toplumun büyük bir kısmı bekaret kaybetmeyi "hata" olarak görüyor. Bu konuda bütün iş kadınlarımıza yani annelerimize düşüyor. Kızlarınızı korumak isterken onları korkutmayın, yanlış yönlendirmeyin bence. Elbette her anne korumak ister ama bugün bir erkek bakire olmayan bir kızı aşağılıyorsa bunun sorumlusu "aman bekaretini kaybedersen seni kimse kabul etmez" diyen anneler. O annelerin yetiştirdiği kızlar da "beni bu halimle kim kabul eder" düşüncesine girip kendilerine pazarda satılan eşya muamelesi yapıyor. "Erkektir yapar" deyip oğullarınızın sırtını sıvazlaya sıvazlaya öyle bir hale geldik ki kadın tecavüze uğruyor, "o saatte ne işi varmış? neden o kıyafeti giymiş" gibi yorumlarla suçlu oluyor. Lütfen bunu yapmayın. Oğullarınıza paşa muamelesi yapmayın mesela. Hayatın müşterek olduğunu, cinselliğin de müşterek ve doğal olduğunu, kadının ve erkeğin hakkı olduğunu falan öğretin biraz. Bu konu yasak gibi algılanmaktan çıksın ve bireysel bir konu haline dönsün. Siz bu zihniyeti değiştirin, insanlar da kendilerine göre karar versinler topluma, ailesine göre değil. Siz kızınıza da oğlunuza da doğru olanı öğretin, ha kızınız kendini kocasına mı saklar yoksa sevgilisiyle mi yaşar kendisi karar versin. "Evlenmeden olmaz, mahvolursun, bitersin" demek yerine "bence evlenince yapmak daha doğru ama sevgilinle de yapsan dünyanın sonu değil. Sen değerlisin. Senin değerin bir et parçasıyla ölçülemez" deyin.

Asla ama asla kalma sonra çok pişman olursun. Ne olursa olsun gençsiniz kanınız kaynıyor. Yanlış bir şey yapmaya çok müsait bir ortam olur. Ömür boyu pişman olursun. Sakın

Arkadaşım bencede 2 yatak alarak masraf etmeyin ikiz yatak alın bence hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşa doğru yanlışı kendin öğren bekaretin le seni yargilayanlarada bas tekmeyi doğruyu yanlışı başka nasıl ogreneceksin.. Her erkek ilk olmak istiyor ama hepsi sınırsız sex istiyor ilk leri yaşayanlar nasıl bilicek bunu sonra hop başka kadına konu farklı yerlere gitti kusura bakma çok takıldım. Gonlun ne istiyorsa onu yap bu hayata 1 kere geliyorsun offf yoruldum valla

Üniversitede erkek arkadasiyla kalmiş biri olarak hiç önermem ayni adamla evliyim hatta...
Başka yol bulmalisin

Bence ne istiyorsan onu yap çoçuk degilsin kendi kararlarını verebilirsin artık hayat çok kısa yaşıyoruz ve bitiyor

Yaw he he ayrı yatak ayrı oda sevgilin öyle mi içini rahatlattı senin

Okulum uzadıgında ben de sevgilimle son sene aynı evde kalmıstım
Bir yıl aynı evi paylastık
Güvenilir biri ise bence no problem

Canım ilerde ayrılırsanız bunu koz olarak kullanır bir arkadaşımın başına geldi her zaman atacağın adımdan daha çok ya sonra diye düşün. Sevgilinle aynı evde kal iyi hoş ya sonra

kesinlikle aynı eve çıkma derim.
Söyle yapabilirsin madem eve çıkacak maddiyatin var özel bir yurtta tek.kisilik oda tut

Özel yurda çık. Büyük risk. Ailen öğrenirse ne derler ? İlerde evleneceğin adam sevgilin olmazsa , o bunu kaldırabilir mi ? Vicdanın , sağduyun ne diyorsa onu yap.

Ben sevgiliyle evde kalmayı yanlıs bulmuyorum. Ama söyle bir durum var. Okulunuzun bitmesine 1 yıl kalmıs o yüzden değmez. Sevgilinizle ayrılmama garantinizde yok. Kyk dan ayrıldınız, sevgilinizle ev tuttunuz sonra anlaşamadınız o zaman sıkıntı yaşarsın.

Ayrıca son sınıf olcaksın mezuniyet durumlarını yasayacaksın. Ailen mezuniyetine gelecek daha sonra esyalarını alcaklar falan sürekli diken üzerinde yaşayacaksın ne gerek var?

Bence yurtta kalmaya devam edin. Baktınız yurtta her şey üzerinize geliyor 1-2gün sevgilinizde kalıp kafa dinleyebilirsiniz.

Her ne olursa olsun nisanli biri olarak diyorim atesle barut yan yana durmaz !! Araya seytan girermis ne olursa olsun evlenmedikce ayni evi paylasma fikrini dogru bulmuyorum. Ayrica annengil mezuniyetine gelince kaldigin evi görmek isterse napacan riske girmek yerine durust om aileme yurtta kal yada kiz arkadasinvarsa onlarla kal. Seni bu yasa getiren ailene yalan soyleme derim ben

Eger cinsel anlamda birlikteliginiz varsa dusunmenize hic gerek yok, sevgili candir, en rahat edeceginiz yer onun yanidir.
Ama o tur bir birlikteliginiz yoksa ve olmasini da istemiyorsaniz hic girmeyin o ise. 40 kisi soylemis birde ben soyleyeyim. Atesle barut hadi 3 gun durdu 5 gun durdu bir yil yanyana durmaz.

Çıkma bence. Iki ayri o da diye avutma kendini. En iyisi baştan bulaşma. Oraya para ödeyeceğine tek kişilik odalari olan bir yurda ya da guvenlikli aparta falan cik. Hem de 1 yil boyunca ailene yalan söylerken için rahat olacak mı ? Ayrıca adı üstünde sevgili. Ayrilabilirsiniz günün birinde. Su an güveniyorsun ama ayrıldığında farklı bir yüzünü gortermeyecegi, ailene ulasip beraber kaldiginizi söylemeyeceği, cektigi video veya fotograflari göstermeyecegi ne malum. İnsanlardan hersey beklenir. Kosulsuz guvenmeye gelmez. Sonradan pişman olmayacağın şekilde karar ver tartı ve eksilerini tartarak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…