- Konu Sahibi hildabroom
-
Tamam bu şekil size uygunsa söyleyin bu akşam ama bakın kritik nokta şu giderler ikiye bölündüğünde vay kredim var diyip ağlarsa vicdan yapmayın sonuçta kaç aydır sizden geçiniyor kendine birikim yapmış adam o krediye size güvenerek girmedi eğer yarı yarıya bölecek durumu yoksa gitsin annesiyle yaşasınevet bunu söyleyebilirim
çünkü birden çok kez bunu dedi bana
neden paran bitiyor da bana söylemiyorsun diye sitem ediyor
ayın 15 inde harcamaları tamamladıktan sonra hesabımda para kalmadığında söyleyeceğim.Tamam bu şekil size uygunsa söyleyin bu akşam ama bakın kritik nokta şu giderler ikiye bölündüğünde vay kredim var diyip ağlarsa vicdan yapmayın sonuçta kaç aydır sizden geçiniyor kendine birikim yapmış adam o krediye size güvenerek girmedi eğer yarı yarıya bölecek durumu yoksa gitsin annesiyle yaşasın
çok haklısınız
öyle daraldım ki artık yazdıklarınızı okurken ağladım
kendim hiçbir talep olmadan verici olduğumdan dolayı karşımdakinden de hep bunu bekliyorum ama herkes aynı değil sanırım
talep ve konusma sürecini başlatıyorum umarım buradaki çoğunluk haklı değildir
sevgim ve emeklerim boşa gitmez umarım
Umarım biz haklı çıkmayızayın 15 inde harcamaları tamamladıktan sonra hesabımda para kalmadığında söyleyeceğim.
Market alışverişlerini neden beraber yapmıyorsunuz? En azndan ne aldığınızı ne harcadığınızı görsün adam bukadar uzak tutmayın siz de çekin birqz içinetekrar edeceğim
evet ben de artık bu durumdan ziyadesi ile rahatsızım diye bu başlığı açtım
sadece tek acıdan anlatıp ilişkime haksızlık etmek istemediğimden onun haklı olabileceği bir açı var mı diye irdelemeye çalışıyorum. yoksa onu haklı cıkarma cabam yok.
tek basına ev geçindirmediği için masrafların toplanınca ne kadar olabileceğini hesap edemiyor mu acaba diye düşünüyorum bazen. ailesi ile yaşayan birisi neticede. son bir yılda herkes farkındadır her şey pahalılandı ve bu süreç hakkında fikri yok cünkü ev dışı hayatımız yok onda da gideri yok. mesela geçenlerde bir arkadaşı 600 tl market alışverişi yapmış diye ne aldı o kadar diye şaşırdı. ben de gayet normal canım günlük ihtiyaçlar o kdar tutuyor zatwn dedim. farkında değil heralde diyorum. bilmiyorum ya of
pekçok arkadaşı ile tanıştımErkek arkadaşınızın ne kadar asalak olduğunu, yaşadığınız durumun hiç hoş olmadığını pek çok arkadaş yazmış zaten. Bir yorumda ailesine arkadaşında kaldığını söylediğini okudum. Merak ettim sizi ailesinden ya da arkadaşlarından biriyle tanıştırdı mı? Cevap hayırsa bence hiç konuşmayı düşünmeyin direkt ayrılın. Hiç hiç iyi niyetli bir insan değil. Yeterince beslemişsiniz evcil hayvan alın bu insandan daha iyi dost olur size.
pandemi işte malumMarket alışverişlerini neden beraber yapmıyorsunuz? En azndan ne aldığınızı ne harcadığınızı görsün adam bukadar uzak tutmayın siz de çekin birqz içine
Bence çok ağır kendinizi kandırıyorsunuz, hediye almaya niyeti olan adam ben alatım demez, alır getirir hediye eder. Siz bu adamın hayatının hiçbir yerinde de değilsiniz sadece adamın kendi özel ve iş hayatından geride kalan kısımlarda beraber vakit geçiriyorsunuz ve ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz o kadar. Umarım bir an önce gözünüzdeki perde kalkar.su an malum sosyal hayat yok iş dışında birbirimizin hayatının tamamıyız
o yine arkadaşları ailesi ile irtibat halinde ama benim onun dışında fazla bir iletişim kurdugum kimse de yok
ailesinin varlıgımdan bile haberi yok
çünkü birlikte yaşmamızı onaylamazlar ve benim varlıgımı duyarlarsa da bunu farketme ihtmalleri artar
pahalı özel bir hediye almadı aynı şey midir bilmem ama isteseydim de alırdı
bu kanıya surdan varıyorum, arada bir sunu alsam diyince ben alıyım diyo ben de yok canım diyorum konu kapanıyor
Ama ne alaka pandemide dahi eşimle gidiyordum birimizin işi oldğnda diğeri gidiyor tabi evet ama siz hiç beraber alışverişe gitmediniz mi pandemi bahanesiylepandemi işte malum
Bence çok ağır kendinizi kandırıyorsunuz, hediye almaya niyeti olan adam ben alatım demez, alır getirir hediye eder. Siz bu adamın hayatının hiçbir yerinde de değilsiniz sadece adamın kendi özel ve iş hayatından geride kalan kısımlarda beraber vakit geçiriyorsunuz ve ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz o kadar. Umarım bir an önce gözünüzdeki perde kalkar.
Konu sizin paranızın kalmaması değil benceayın 15 inde harcamaları tamamladıktan sonra hesabımda para kalmadığında söyleyeceğim.
gidilebilir elbette ama bu tarza alışmış olduk pandemi nedeniyle daha güvenli vs gerekçesi ileAma ne alaka pandemide dahi eşimle gidiyordum birimizin işi oldğnda diğeri gidiyor tabi evet ama siz hiç beraber alışverişe gitmediniz mi pandemi bahanesiylebu kimin bahanesi bir de?
önerinizi dikkate alacağımO olmasa en basiti mutfak masrafi yari yariya azalacak.
Elektrik, su yari yariya olmasa da yine azalir. Hem belki o olmasa ev arkadasi alip giderlerinizi yari yariya dusureceksiniz.
Bence artik alim gucunun cok dustugunden, ay sonunu getiremediginizden, bunaldiginizdan bahsedin. Bitince benden iste der yine muhtemelen.
Oyle sey mi olur, kac yasinda kadinim, cocuk gibi senden para isteyemem ama birlikte yasiyoruz giderlerin yarisina ortak olursan makbule gecer. Diyebilirsiniz.
Bu konu acilinca buyuk olasilikla sizden ayrilacak. Ya da bir iki ay oder sonra yine eskisi gibi takilir.
talep eden olmayı deneyeceğimAslnda talepkar olmak itici olur gibi geliyor bize ama gerçekten seven adam gibi adamlar tersine işe yaramayı, emek sarfetmeyi seviyor. Siz iki kişilik emek sarfederseniz bi yerden sonra enerjisini ve emeğini sarfedecek başka birini bulması kaçınılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?