- 1 Mart 2021
- 88
- 123
- 13
- 38
- Konu Sahibi hildabroom
-
hayır konuyu açmak için bir sebep olarak kastettimKonu sizin paranızın kalmaması değil bence
Adamın kendine çeki düzen vermesi
Milyonlarınız olsa da bu böyle
Yardım edecek, arabayi itecek poşetleri dolduracak arabaya taşıyacak eve çıkaracak... Yavaş yavaş ortak hayatınız için çaba sarfetmeye başlaması lazım o yapmıyorsa siz yaptıracaksınız mecbur.gidilebilir elbette ama bu tarza alışmış olduk pandemi nedeniyle daha güvenli vs gerekçesi ile
eksiklerin belirlenmesi ve market tümüyle bende haliyle benim kararım ama dediğim gibi zaten markete gitsek de ben ödüyorum yorulmuş oluyorum bir de
böyle her şeyi anlatayım derken kendim de görmüş oldumBirde evliliğe hazır hissetmiyorum demiş sevgiliniz, eh tâbi o durumda cebinden para çıkma ihtimali var. Bu şekilde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor, neden evlensin?
Araba borcu ödüyor, ailesine yardım ediyor, para biriktiriyor, sevgilisi üzerinden de geçiniyor, siz hala iyi niyet besliyorsunuz kendisine, bu konu çok sinirimi bozdu benim.
hepsi benim hatamYardım edecek, arabayi itecek poşetleri dolduracak arabaya taşıyacak eve çıkaracak... Yavaş yavaş ortak hayatınız için çaba sarfetmeye başlaması lazım o yapmıyorsa siz yaptıracaksınız mecbur.
Bu bi örnek tabi o ev ve hayatınızla ilgili her işin bir ucundan tutması gerekir.
Zararın neresinden dönülse kardır. Ya düzelir ya da gider para ile sevgi ve şefkat satın alıyormuş gibi hissetmeye başlamanızdan iyidir. Ne olursa olsun üzülmeyin ama bu da yaşamanız gereken bir tecrübe demekki...böyle her şeyi anlatayım derken kendim de görmüş oldum
benim de canım çok sıkıldı
Ben deliriyorum su an. Aksam esyalarini toplar sabah kapiya koyardim. Bu nasil is aklim almiyor.Birde evliliğe hazır hissetmiyorum demiş sevgiliniz, eh tâbi o durumda cebinden para çıkma ihtimali var. Bu şekilde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor, neden evlensin?
Araba borcu ödüyor, ailesine yardım ediyor, para biriktiriyor, sevgilisi üzerinden de geçiniyor, siz hala iyi niyet besliyorsunuz kendisine, bu konu çok sinirimi bozdu benim.
evet bu zamana kadar tek beklentim şefkati ve sevgisi olduZararın neresinden dönülse kardır. Ya düzelir ya da gider para ile sevgi ve şefkat satın alıyormuş gibi hissetmeye başlamanızdan iyidir. Ne olursa olsun üzülmeyin ama bu da yaşamanız gereken bir tecrübe demekki...
Ay bunu da gördüm şok oldumBirde evliliğe hazır hissetmiyorum demiş sevgiliniz, eh tâbi o durumda cebinden para çıkma ihtimali var. Bu şekilde ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor, neden evlensin?
Evliliğe hazır değilim dediği kısmı görmemişim.böyle her şeyi anlatayım derken kendim de görmüş oldum
benim de canım çok sıkıldı
o kadar kolay değilBen deliriyorum su an. Aksam esyalarini toplar sabah kapiya koyardim. Bu nasil is aklim almiyor.
Hayır değil adam olan başkasının sırtından asalak gibi geçinmezhepsi benim hatam
çünkü ona hiçbir sorumluluk vermedim
o da almayınca hepsi bana kaldı
ben onun üstüne titredim durdum elde var sıfır
Sevgiliniz üste çıkıp sizi dediğinize pişman edecek zaten yada bunu fırsat bilip kendi gidecek.o kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
üstelik konuşmadan dinlemeden reaksiyon gösterirsem sonra pişman olma olasılıgım cok yüksek
ben böyle yapmazdımYahu sabahtan beri girip yazdıklarınızı okuyup okuyup sinir oluyorum.nasil goremiyorsunuz anlayamıyorum.ya herşeyi geçin siz kendinizden pay biçin seven insan böyle mi yapar.durumun tam tersini düşünün.sevgiliniz evin tüm masrafini yüklenmiş adam sıkıştım diyor.siz ne yapardınız.erkekler sevdiğini sahiplenir.sevdigi zaman daha çok kol kanat germek daha çok kadının yükünü sirtlanmak ister.cunku böylece kendilerini daha çok erkek hissederler.ne kadar modernize olsada genelde durum bu.lutfen bı siyrilin kendinizden sevginizden.bi de dışardan bakın.ananiz babanız sizi bu arsizi bakın besleyin diye mi okuttu.niyetim sizi üzmek değil.kendi kızım da olsa bunları söylerdim.yazik degilmi sizin emeklerinize.para kolay mı kazanılıyor.
Bu yorumla birlikte konu kapanmıştır bence bayanlaro kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
üstelik konuşmadan dinlemeden reaksiyon gösterirsem sonra pişman olma olasılıgım cok yüksek
Siz çok seviyorsunuz da karşınızda sizi pek seven bir adam yok. Bunu farkettiğinizde çok üzüleceksiniz.ben böyle yapmazdım
karşılıksız şekilde elimden geldiği kadar omuzlamaya çalışırdım
çok seviyorum onu azıcık da katkım olan bir sıkıntı çekmesini istemezdim
size kızmıyorum ayrıca haklısınız ne diyebilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?