- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi hildabroom
-
saygı duyuyorum görüşünüze ama herkesin kendini açıklamaya hakkı olmalı benceBu yorumla birlikte konu kapanmıştır bence bayanlardaha da bir şey demenize gerek yok!
Ne olursa olsun sevmek diye birşey yok benceo kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
üstelik konuşmadan dinlemeden reaksiyon gösterirsem sonra pişman olma olasılıgım cok yüksek
peso kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
alışkanlıkların payı da var elbetteNe olursa olsun sevmek diye birşey yok bence
Alışkanlığınızdan kurtulmak zor geliyor değil mi
Sizin hayatınız
Hic bir şey karsiliksiz değildir siz de zaten emeklerinizin karşılığında azicik karsinizdaki sizi dusunsun istiyorsunuz bu da bir beklentidir ve yaptıklarınızın karşılığınin aslinda zerresi bile değil bana göreben böyle yapmazdım
karşılıksız şekilde elimden geldiği kadar omuzlamaya çalışırdım
çok seviyorum onu azıcık da katkım olan bir sıkıntı çekmesini istemezdim
size kızmıyorum ayrıca haklısınız ne diyebilirim ki
cok haklısınızBöyle yapmiyacaginizi biliyorum.cunku siz onu seviyorsunuz.cok üzgünüm ama anlattığıniz adamin davranışları seven biri gibi değil.ama önce siz kendinize değer vermiyorsunuz ki.kendinize değer verseniz böyle gereksiz fedakarlıklar yapmaz emeğinizin kıymetini bilirsiniz.su zamanda alnının teriyle kazanılan para bu kadar kiymetliyken emeklerinizi dahası hayatinizi böyle bı adamla paylaşmak kendinize ihanet.emek kıymetli.bol keseden dagitmayin noolur.
Öyle hediyeler isteyerek alınmaz. Süpriz hediye alınır verilir. Ayrıca niye, yok istemem diyorsunuz. Siz de bi tuhafsınız. Sizin bu ilişkiyi değil,kendinizi değiştirmeniz lazım.su an malum sosyal hayat yok iş dışında birbirimizin hayatının tamamıyız
o yine arkadaşları ailesi ile irtibat halinde ama benim onun dışında fazla bir iletişim kurdugum kimse de yok
ailesinin varlıgımdan bile haberi yok
çünkü birlikte yaşmamızı onaylamazlar ve benim varlıgımı duyarlarsa da bunu farketme ihtmalleri artar
pahalı özel bir hediye almadı aynı şey midir bilmem ama isteseydim de alırdı
bu kanıya surdan varıyorum, arada bir sunu alsam diyince ben alıyım diyo ben de yok canım diyorum konu kapanıyor
Umarım bir an önce bu adam kendini gösterir ve yoluna gider değilse siz kurtulamayacaksınız. Yanlış anlamayın kırılmayın ama üzülüyorum iyi niyetli bir kadının böyle sömürülmesinesaygı duyuyorum görüşünüze ama herkesin kendini açıklamaya hakkı olmalı bence
bir kez dahi sorunu dile getirip çözüm aramadan bitirmek benim seçeceğim bir yol değil
Maddi yardımı bırakınca bu adam gidecek haberiniz olsunalışkanlıkların payı da var elbette
ama en cok maddi konular dışında güzel giderken bu konuları acıp tatsız anlar yaşayacağımı düşünmek üzüyor
Eksi yanlar devam ediyor satır aralarında atlanıyor, bir önceki yoruma yazdığım konulara ek olarak bir de hediye alamama almayı bilememe ve özel gunleri unutma eklendi... ha bir de önceki açıklamalardan ailesiyle her gün saatlerce konuştuğu bilgisi var. Evdeki kediciklerle de ilgilenmiyor belli ki bir kere size ben gotureyim talebi olmamış yarim ağızla söyler insan ya...
Özetle her açıdan sorumluluk sıfır, bu tip sizden geçinmemiş haliyle bile sevgili olacak kapasitede biri değil. Nerden tutsan elinde kalıyor adam, yanınızda olup sizi bi silkelemek isterdim... masrafları paylaşmayı kabul etse bile bununla gelecek düşünme, dönüp dolaşıp olacağı adam bu sorumsuz adam. Ve ayrıca ne yazık ki sevgisiz de, acı ama sevdiğini ben de düşünmüyorum tembel bi insan bu şartları ona sağlayan herkesle yaşar ve seviyor gibi davranır bence.
Bir üstteki mesaja bakarsak ilişkiniz güzel gitmiyor ki. Siz güzel gitmesini istediğiniz için öyle görüyorsunuz.alışkanlıkların payı da var elbette
ama en cok maddi konular dışında güzel giderken bu konuları acıp tatsız anlar yaşayacağımı düşünmek üzüyor
temel sorun bu olabilir evetÖyle hediyeler isteyerek alınmaz. Süpriz hediye alınır verilir. Ayrıca niye, yok istemem diyorsunuz. Siz de bi tuhafsınız. Sizin bu ilişkiyi değil,kendinizi değiştirmeniz lazım.
Güzel giden ne var peki söyler misiniz merak ettim?alışkanlıkların payı da var elbette
tepki gösteren herkesi anlıyorum ve her görüş hepsi ayrı ayrı çok değerliUmarım bir an önce bu adam kendini gösterir ve yoluna gider değilse siz kurtulamayacaksınız. Yanlış anlamayın kırılmayın ama üzülüyorum iyi niyetli bir kadının böyle sömürülmesineben zor koşullarda okudum meslek sahibi oldum o yüzden kazandığım kıymetlidir ailem dışında kimseye maddi olarak sömürülme derecesinde emeğimi kullandırmam. Herkesin çalıştığı emeği de kutsaldır benim için bu yüzden tepkim
bu meselenin sonuçta buraya varacağını hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?