sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

o kadar kolay değil
ne olursa olsun onu seviyorum ve para için incitmek istemiyorum
üstelik konuşmadan dinlemeden reaksiyon gösterirsem sonra pişman olma olasılıgım cok yüksek
Ne olursa olsun sevmek diye birşey yok bence
Alışkanlığınızdan kurtulmak zor geliyor değil mi
Sizin hayatınız

Böyle yapmiyacaginizi biliyorum.cunku siz onu seviyorsunuz.cok üzgünüm ama anlattığıniz adamin davranışları seven biri gibi değil.ama önce siz kendinize değer vermiyorsunuz ki.kendinize değer verseniz böyle gereksiz fedakarlıklar yapmaz emeğinizin kıymetini bilirsiniz.su zamanda alnının teriyle kazanılan para bu kadar kiymetliyken emeklerinizi dahası hayatinizi böyle bı adamla paylaşmak kendinize ihanet.emek kıymetli.bol keseden dagitmayin noolur.

Eksi yanlar devam ediyor satır aralarında atlanıyor, bir önceki yoruma yazdığım konulara ek olarak bir de hediye alamama almayı bilememe ve özel gunleri unutma eklendi... ha bir de önceki açıklamalardan ailesiyle her gün saatlerce konuştuğu bilgisi var. Evdeki kediciklerle de ilgilenmiyor belli ki bir kere size ben gotureyim talebi olmamış yarim ağızla söyler insan ya...

Özetle her açıdan sorumluluk sıfır, bu tip sizden geçinmemiş haliyle bile sevgili olacak kapasitede biri değil. Nerden tutsan elinde kalıyor adam, yanınızda olup sizi bi silkelemek isterdim... masrafları paylaşmayı kabul etse bile bununla gelecek düşünme, dönüp dolaşıp olacağı adam bu sorumsuz adam. Ve ayrıca ne yazık ki sevgisiz de, acı ama sevdiğini ben de düşünmüyorum tembel bi insan bu şartları ona sağlayan herkesle yaşar ve seviyor gibi davranır bence.

Ne olursa olsun sevmek diye birşey yok bence
Alışkanlığınızdan kurtulmak zor geliyor değil mi
Sizin hayatınız
alışkanlıkların payı da var elbette
ama en cok maddi konular dışında güzel giderken bu konuları acıp tatsız anlar yaşayacağımı düşünmek üzüyor

Hic bir şey karsiliksiz değildir siz de zaten emeklerinizin karşılığında azicik karsinizdaki sizi dusunsun istiyorsunuz bu da bir beklentidir ve yaptıklarınızın karşılığınin aslinda zerresi bile değil bana göre
Klasik bir laftir "almadan vermek Allah'a mahsustur" anneler bile bu kadar kosulsuz verici degildir bir yerde en azindan evladi yüzünu güldürsun ister.
Siz de ya fedakarlik yapin ama hic sikayet etmeyin ya da istemeyi öğrenin
Biraz almayi deneyin fazla verici olmak günün sonunda sizi tüketir
Param cikismiyor yerine, bu evin giderleri var ve ben iki kişilik masrafa tek basina yetemiyorum bir erkek olarak senin gücünü hissetmek istiyorum tarzi bir konuşma ile destek beklediginizi soyleyin
Kira su kadar yarisini alayim, bu ay su faturasi 50 lira geldi sen odeyiver gibi... ya da bana 2 bin lira lazim yetemiyorum diyin size gondersin

cok haklısınız
kolay değil bir şeyler elde etmek
hakeden uğruna tüketilse neyse de haketmeyene yazık

Öyle hediyeler isteyerek alınmaz. Süpriz hediye alınır verilir. Ayrıca niye, yok istemem diyorsunuz. Siz de bi tuhafsınız. Sizin bu ilişkiyi değil,kendinizi değiştirmeniz lazım.

saygı duyuyorum görüşünüze ama herkesin kendini açıklamaya hakkı olmalı bence
bir kez dahi sorunu dile getirip çözüm aramadan bitirmek benim seçeceğim bir yol değil
Umarım bir an önce bu adam kendini gösterir ve yoluna gider değilse siz kurtulamayacaksınız. Yanlış anlamayın kırılmayın ama üzülüyorum iyi niyetli bir kadının böyle sömürülmesine ben zor koşullarda okudum meslek sahibi oldum o yüzden kazandığım kıymetlidir ailem dışında kimseye maddi olarak sömürülme derecesinde emeğimi kullandırmam. Herkesin çalıştığı emeği de kutsaldır benim için bu yüzden tepkim

ama en cok maddi konular dışında güzel giderken bu konuları acıp tatsız anlar yaşayacağımı düşünmek üzüyor
Maddi yardımı bırakınca bu adam gidecek haberiniz olsun
Sizde bir sülükten kurtulacaksınız
Seven insan kadın olsun erkek olsun sömürmez
Dahası sevmese bile her insan sömüremez herkes böyle karaktersiz olamaz

bu meselenin sonuçta buraya varacağını hiç düşünmemiştim

Bir üstteki mesaja bakarsak ilişkiniz güzel gitmiyor ki. Siz güzel gitmesini istediğiniz için öyle görüyorsunuz.

Güzel giden ne var peki söyler misiniz merak ettim?
Güzel ilişki beklentiniz epey düşük duruyor burada.
Tüm sorumsuzluğuna karşılık, kendini yedirip içirip barındıran sevgilisine güler yüz göstermesi mi?
Başka birşey kalmıyor geriye çünkü, iyi güzel diyebileceğiniz.

tepki gösteren herkesi anlıyorum ve her görüş hepsi ayrı ayrı çok değerli
gaza gelip değil de kendim görüp ölçüp tartıp adım atmayı istiyorum
o nedenle anlık reaksiyon gösterip pişman olmak istemiyorum
sonucu aynı bile olsa incinmeyeceğimiz bir yol varsa onu seçmiş olmak isterim

Bakın kiranın yarısını hadi hiç o topa girmediniz anlarım o zaman insan faturaları öder onu da yapmasa alışverişi öder hadi onu da yapmadın bari verdiğini alma gerçekten sizce de aşırı fazla değil mi ? Bariz alışmış böylece para biriktirip ekmek elden su gölden gidiyordur ohhh...

Son düzenleme:
bu meselenin sonuçta buraya varacağını hiç düşünmemiştim

Sevginden dolayı bu kadarını görememen normal; olayları objektif değerlendirmek önemli... ciddi sorunlar bence saydıklarım, ki sen hala 15inde para bitti diyeceğim diyorsun. Mutlaka çok zor gerçekten anlıyorum, ama para bitince vermesi değil olay para bitmeden yaşadığınız hayata ortak olması lazım... derin bi nefes al ve evirip çevirmeden konuş bence en doğrusu bu. Yok para yetmedi yok bilmemne değil, ben böyle düşünüyorum geçinmekte zorlanıyorum senden bi hareket göremiyorum bir plan yapalım maddi yönden de kendisine bırak madem bakalım nasıl fedakarlık yapacak ya da yapabilecek mi mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…