sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Hiicc bosuna beklemeyelim adim gibi eminim konu sahibi olanlari unutmustur.en iyi ihtimalle burda yazilanlardan etkilenmis hafif citlatmistir adamda madem zorlaniyorsun bu ay sana biraz destek olayim demistir.konu sahibide bak beni nasil seviyor kk ancak abartsa olaylari diyip olayin ustunu kapatmistir.yakinda buraya konu acar sevgilim beni terketti diye.adam hemen terketmez sirf para icin demesin diye bekler bi sure.konu sahibi bu yazdiklarimi okuyasan aklini basina al resmen adama birikim yaptiriyosun unutma bu adam seninle kal ma ya cak.sen cok degerlisin kendini ezik hissedip ona boyun egme

Birkaç ay sonra sevgilim beni terketti başkasıyla evleniyor konusuyla geri gelir

Adam dört dörtlük düğün yapacak bu gidişle. Konu sahibi de arkasından el sallar artık.

Birinin seni kullandığını bilip yine de kaybetmemeye çalışmak nasıl bir psikoloji onu da anlamadım. Ev geçimi için para vermek zorunda olduğunu öğrenince ayrılacaksa defolsun gitsin. Öylesi, işi bitince zaten gider.
Kimsenin ilgisini sevgisini sonsuza kadar satın alamazsın.

Çeyrek takar artık düğünde konu sahibi. Bu iyi niyetle beklerim ben.

Çeyrek takar artık düğünde konu sahibi. Bu iyi niyetle beklerim ben.
Bu adama tek kuruş harcatmayan daralınca para isteyip bu parayı borç gören konu sahibi

Çeyrek takmaz bence ona yakışmaz
Düğün masrafını yapar yada bir adana burmasi takar şanı büyüsün

Böyle bütün evi çekip çevirecek, kirayı ödeyecek, alışverişi yapacak, elini cebine attırmayacak birini bulmuş beleşten geçiniyor. Ev kirası masrafı bile yok beleşçinin... Valla bende çok severim böyle kiramı ödeyip tüm harcamalarımı yapan üstelik verdiğim parayı borç olarak bana geri ödeyen birini çooookk severim hem de çokkk... Sizi bulmuş enayi olarak görmüş beleşten yaşıyo... Sizi sevip sevmediğini anlamak için güzel bir harcama yaptırın görün tavrını... Birkaç yıl sonra sizin yanınızda biriktirdiği paraları başkalarıyla yerken üzülürsünüz... Gerçeği görmek için gönül sözünü bırakıp gözünüzü açın.... Sizi sevmiyor...

Valla baya vurdum duymaz birisiymis. Üstelik ultra cimri. Ne demek bir eve yerleşmeye karar verdiysen arkadaş herşey ortaktır. Sen harca ben yiyim olur mu ? Sevgiliniz olmasaydı bu şartlar aslında kimseyi kabul edemzdiniz. Yolun sonu iyi değil fena da alışmış

Hahahah konu sahibinin gizliden okuduğuna o kadar eminimki
Adamın yeni sevgilisine söyleyeceği cümleler bile belli
Biz birlikte yaşamıyorduk eve hiç ödeme bile yapmıyordum bizim icin biriktirdim paramı deyip şak diye 10-15 binlik tektaşı takacak.
Eeee eve para bile vermemiş yeni kız icin sorun olur mu bulunmaz nimet olacak biricik kocişi

Kimse aptal değil. Hele de maddiyat söz konusu olduğunda en cahil adamin bile akli zehir gibi çalışıyor.

Son düzenleme:
Ben konu sahibi adamı metres tutmuş dediğimde bana gülüyordunuz.. Burada herkes konu sahibi bazı şeylerin farkına varsın diye uğraşıyor ama o herşeyin farkında zaten.

Ben konu sahibi adamı metres tutmuş dediğimde bana gülüyordunuz.. Burada herkes konu sahibi bazı şeylerin farkına varsın diye uğraşıyor ama o herşeyin farkında zaten.
Başka bir tabiri var erkek için aslında ama

Başka bir tabiri var erkek için aslında ama
Erkekler için kullanılan tabir daha ziyade tek gecelik bedel karşılığı yatak ilişkileri için kullanılıyor. Burada konu sahibi resmen adam ona aşık rolü yapıyor diye evini açmış, adam canım cicim diyip gönlünü hoş ediyor diye kadın maddi manevi tüm ihtiyaçlarını karşılıyor o yüzden bence metres daha uygun bence

Ekmek elden su gölden yasıyor millet ne güzel.
Yemegi ,camasırı düzenli yıkanıyor.
Ayrı eve cıksa kira derdi var.
Yani evlilik düsünmeyin, bu adamla geleceği görmek icin falcı olmaya gerek yok

bence de yani bişeyi bahane edip terketmek çok zor bişey değil. bu ay destek olur bir sonraki ay aynen devam. sonra da terk. kim bilir sebep ne olur. konu sahibi de mesele para değildi der...

siz demeden onun kendini rahatsız hissedip ödemelerin bir ucundan tutması lazım. bu kadar verici olmayın. kirayı bölmek ev arkadaşlığı gibi olur diyorsunuz peki madem faturaları bölüşün elektriği o ödesin suyu siz ödeyin örneğin. adamın bu gamsızlığı beni sinir etti. kusura bakmayın ama kullanılıyorsunuz bence. asla paragöz değilsiniz bu arada sevgiliniz asalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…