- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi hildabroom
-
Ya adam resmen bariz bir şekilde evlenmek icin birikim yapıyor, ailesi bile gözdağı veriyor telefonda cünkü biliyorlar. Gönül eylesin gözünde herkes aptala yatıyor.Bu ay büyük bir ihtimalle, konu sahibi konuşursa da adam "ödemelerimi yaptım, aileme de gönderdim, bende de kalmadı para" diyecek. 15'ini bekleyerek adamın bunu demesinin yolunu açtı. Önümüzdeki ay da adam ölü taklidi yapar bence, konuyu unutmuş gibi yapar.
Kaybetme korkusundan dolayı bu konuyu hiç açmayacak benceKonu sahibi gözlerini kapatmayı tercih etti bence çünkü gerçekleri gösterdik..
Duymak iyi gelmedi
Valla maaşımı bile bu kadar beklemiyorum ama konu sahibini bekliyorum istediğim cevabı alamazsam vay halineYarın büyük gün.. ayın 15i
Orhan veli-delikli şiir olup sonradan şarkısı da yapılmıştır efenimYok gibi sanki
Ps : H Heytttt be nick altında yazan Erdem Alkın şarkı sözleri değil mi? Herkes bilmez, tanımaz Erdem Alkını
evet hem o hem de orhan velinin şiiri.Yok gibi sanki
Ps : H Heytttt be nick altında yazan Erdem Alkın şarkı sözleri değil mi? Herkes bilmez, tanımaz Erdem Alkını
niyeki?Adam balik burcu mu acaba?
Bence yay burcu yaAdam balik burcu mu acaba?
Aydınlattığınız için teşekkür ederim efem ben Orhan Veli şiiri olduğunu bilmiyordumOrhan veli-delikli şiir olup sonradan şarkısı da yapılmıştır efenim
“Cep delik, cepken delik,
Kol delik, mintan delik,
Yen delik, kaftan delik,
Kevgir misin be kardeşlik!”
Bence yay burcu ya
Annem öküzler burcu derdi onaburcu bence.
niyeki?
Ay ne oldu son durum sevgili konu sahibi konuştunuz mu sevgilinizle
Walla sevdiğim dizinin yeni sezon ilk bölümünü bekliyor gibi hissettim kendimibende az önce konuya baktim güncelleme var mi diye. Hepimiz merak icindeyiz
Siteye bile girmiyor konu sahibi :)Ay ne oldu son durum sevgili konu sahibi konuştunuz mu sevgilinizle
Kahkaha attım biz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?