sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Ya adam resmen bariz bir şekilde evlenmek icin birikim yapıyor, ailesi bile gözdağı veriyor telefonda cünkü biliyorlar. Gönül eylesin gözünde herkes aptala yatıyor.
Adam para verir mi hiç cünkü evlenecek birikim yapıyor..
Ha ne olur ayın 15i konu sahibi konusunca ayıp olmasın diye belki o ay yarısını verir giderlerin ama diğer ay bir bahane ile direkt ayrılır.
Bu düzenli şekilde böyle gitmez ayrılır max 1 aya

Yok gibi sanki
Ps : H Heytttt be nick altında yazan Erdem Alkın şarkı sözleri değil mi? Herkes bilmez, tanımaz Erdem Alkını
Orhan veli-delikli şiir olup sonradan şarkısı da yapılmıştır efenim

“Cep delik, cepken delik,
Kol delik, mintan delik,
Yen delik, kaftan delik,
Kevgir misin be kardeşlik!”

Annem öküzler burcu derdi ona gerçi bunların burçla alakası pek yok, dedem Aslan burcu benimle görüntülü konuşurken yanlışlıkla kendi görüntüsünü büyütmüş, şey diyo aaaa ben kendimi görüp napıcam nasıl kendimi küçültürüm
Konu sahibini anlıyorum ya ben de yaşadım bunları, neredeyse aynısını. Tek fark bizim aileler biliyordu ama çocuk hiç utanmıyordu. Size yemin ediyorum bir gün hastalandım 39.5'u gördüm termometrede, o geziyordu
Konu sahibi şimdi kendini hatalı sanıyordur adam onu manipüle de etmiştir, gitmekle falan da tehdit ediyordur kesin.
Ben şey düşünüyorum, bu biraz çocukluktan gelen bir şey. Aileye hayır dediğimiz zaman kötü tepkiler aldıysak, hep "iyi" olduğumuz zaman sevileceğimize inandırıldıysak böyle şeyler oluyor o yüzden bir psikoterapi şart.

Giderleri ortak karsilamayi teklif edince ne mi olacak? Onu bunu bahane edip adam ayrilacak... net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…