sevilen gelinken istenmeyen gelin oldum

Anlıyorum ama aileniz ya bu iş olmaz diyecek ya da sen mutluysan biz de bunu sorun etmemeye çalışırız diyecek. Her insan çeşit çeşit. Kimi belki de maç açılmasını ya da gün gibi olunmasını samimiyete verir, kimi özensiz bulur. Evet ilk tanışma bence de özenli olmalı ama bu yaştan sonra ne siz ne de aileniz bu insanları değiştiremez. O yüzden tek yapabileceğiniz ne kadar kabullenebileceğinizi görmenizdi. Arada ne söylendi ne edildi bilmiyorum ama karşı tarafın da biraz alttan alması lazım. Yani karşılıklı alttan alınacak. Bunu da siz sağlayacaksınız. Aileniz sizin mutluluğunuz için sizin kararlılığınızı görecek ve ses etmeyecek, erkek arkadaşınızın da ailesi onun sevgisini ve kararlılığını görüp uzatmayacak. Ama erkek arkadaşınız ailesine ben bu kızı istiyorum başkası olmaz sinyalini vermeli. Kendisine şaka yollu tvden manken bile gösterilse, o da şaka yollu bile olsa "benim hayatımda var zaten böylesi anne" diyebilmeli. Ailesi kararlılık görmezse, ailem izin vermezse olmaz şeklinde düşündüğünü bir sezerse bu işin oluru pek yok açıkçası. Tabiki de anne baba rızası önemli ama hiç bir anne de oğlu üzülsün istemez. Sizsiz üzüleceğii göstermeli erkek arkadaşınız.

peki ben şimdi bu konuyu uzun uzun erkek arkadaşımla konuşmalı mıyım yoksa bir müddet unutup eski mutlu hayatımıza devam edip mi devam edeyim. yani düşünüyorum bi diyorum ki hiç açmayayım konuları o da atsın kafasından biraz eski günlerimize dönelim sonra elbet bir şekilde devam edip ayrılmadığımızı görünce onlar da bişey yapamayacak. bir yandan da k.v tavrından dolayı acaba erkek arkadaşımla konuşsam mı dimdik dur arkamda vs. diye

seven adam masaya yumruğunu vuracak arkadaş.
Ben karadenizliyim eşim maraşlı.Askere ustabirliğine giderken ya prensesannesi34 olur yada evlenmem böyle biline demişti.Sonuç farklı kültürde iki insanız ama eşimle çok mutluyum kabullenmek durumunda kaldılar.
Erkek arkadaşınızın kabullendirmesi gerekir.

işte ben de sizin gibi olmak istiyorum umarım yaparız bunu

Amaaaan diyeyim sakın taviz verme alttan alma. Ben de benzer şeyler yaşadim. Kültür farkimiz vardi ve hep mütevaziydik ama karşinda kompleksli kara cahiller varsa iyi niyetin bile enayilik olur. Adım sosyete geline çıktı. Ailece güler yüzümüzü gösterdik alttan aldik. Ama sonuç, 10 aylik evliyim şu an aileler gorusmuyor ve ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Bir gün bir konuşma sirasinda da eşim herseyi duydu herseye şahit oldu Allah a şukurki. Eşimle sorunumuz varmi yok ama bu durumlardan dolayi çok da huzurluyuz diyemem. Nereye kadar gider bilemem. Yol yakinken vazgeç bu işten benden sana tavsiye

Cesaretin içimizdeki istekten geldiğine inananlardanım. Çok istersen savaşırsın, demek ki o yeteri kadar istekli değil.

Bazen birilerini kırmadıkça bizi anlayamazlar. Birileri kırılmayacak diye kendi hayatımızdan mı feragat edeceğiz? Adam öldürmüyor bir şey yapmıyor, seviyorsa sizi, bu ilişkinin arkasında durmalı. Annesi televizyonda birini gösteriyorsa böylesini bul diye, annesini terslemeli alttan almamalı ki kararlılığı anlaşılsın.

Az önce annesiyle konuşun dememdeki amaç da kendinizi küçük düşürün, gidin sırnaşın, kendinizi sevdirin değildi. Sonuca daha çabuk ulaşabilin diye öyle bir öneride bulundum, yanlış anlaşılmak istemem :26:

aileler arası uyum yoksa olmaz canım ya. evlilik aşamaları çok stresli oluyor. daha nişan olmadan böyleyse evlilik hazırlıklarında nasıl olcak iyice düşün. ozaman ayrılman daha zor. kayınvaliden bikere seni gözden çıkardıysa dönüşü olmaz ağzınla kuş tutsan yaranamazsın

pişman mısın peki

Gerçekten çok sabırlıymışsın aileleriniz yüzünden birbirinizden vazgeçmeyin. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. sen eşini sev ailesini sev onlar istedikleri kadar seni sevmesinler kabullenmek zorunda kalacaklar vazgeçen taraf olma sevgilinde bu kadar şeye rağmen senden ayrılmadığına göre hala seninle olmak istiyor sevginizin arkasında durun

Bizim de 2 yıllık ilişkimiz var bir kaç ay öncesine kadar kv adayım acayip severdi benı kadın şimdi nefret ediyor bende valla yolda görse yolar sanırım o derece ama sevgilim seviyorum evlenicez diyebildi yani iş nışanlında bitiyor. Aıle tabi önemlı kendılerı bılır benle iyi geçinmezlerse torunuda unutsunlar Sevgılımde annesının lafına bakıcak biri değil içim rahat askere gitsin hele o kadın benı arayacak emınım yani

anlıyorum demek istediğinizi ama buluşunca ne konuşacağımı da bilmiyorum kendi ailemi de küçük düşürüp saf dışı bırakmış gibi olmak istemiyorum

Sevgilin niye anasinin tv izlerken soyledigi lafi gelip sana soyluyor cocuk gibi? Bu adam hem seni istemeyen ailesini hem de seni idare edebilecek olgunlukta biri degil kanaatimce

canım benim gerçekten çok sabrettim yani toparlamaya çalışıyorum herşeyi şu bir gerçek ki erkek arkadaşım evet beni gerçekten çok seviyor biliyorum ama şimdi herşeyin durulmasını istiyor sakinleşsin herkes unutsunlar biraz sonra yine deneyeceğiz diyor. bilmiyorum işte kv. böyle yaparsa zor gibi

Erkek arkadaşın senin kadar isteyip çabalamıyor. Çabalasaydı şu anda nişanlı olurdunuz zaten.

Bu iş zor arkadaşım. Senin arkanda durmayan, ailesine karşı seni savunmayan, annem istemezse olmaz diyebilecek biri evlenince farklı mı olacak sence?
Sevgi herşey değil. İleride düzelir diyen ne kızlar pişman oldu. Kimisi ses çıkaramadı çekmeye devam etti, kimisi babasının güvenli kollarına geri döndü. Allah hakkında hayırlısını versin.

Ayrıca annesinin yaptığı densizliği gülerek anlatabilecek adama ayar verilip bu ilişkinin üstüne bir bardak su içilmelidir.

benim erkek arkadaşım da aslında başkasının lafına bakan ana kuzusu değil ama işte bu konuda aileleri çok önemli tutuyor haklı da ama umarım daha baskın olur ilişkimiz konusunda

benim erkek arkadaşım da aslında başkasının lafına bakan ana kuzusu değil ama işte bu konuda aileleri çok önemli tutuyor haklı da ama umarım daha baskın olur ilişkimiz konusunda

Pek öyle görünmuyor ama umarım öyle olur

pişman mısın peki

Pişman olduğum zamanlar çok oldu boşanmayi da ciddi ciddi düşundum. Benim şansim şu, eşim çok güzel ortami idare ediyor. Kendi ailesine de evlatlik görevini yapiyor. Bana karşida iyi hakli olduğumu biliyor. Hele benim aileme karşı o kadar saygili ki. Çünkü mahcup. Aılesinin davranişlarindan dolayi mahçup. Başka bir adam olsa kendi ailesinin yüzüne bakmaz ama benim esim biraz dini yönden olayi düsünüyor ve ailesine gorevlerini yapiyor. Eğer senin erkek arkadasinda böyle seni ayri ailesini ayri tutacaksa. Yani arkanda duracaksa bundan eminsen devam et. Değilsen bırak hiç düşünme. Evlendiğim için pişmanim ama eşimle evlendiğim için asla pişman değilim. Karışık oldu ama hislerimi ayrintili olarak belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…