sevilen gelinken istenmeyen gelin oldum

tabiki sizin düşüncenizdir saygı duyuyorum ama Allah aşkına neyin garantisi varkiii bugün iyi olanın yarın kötü olmayacağının yada bugün kötü olanın yarın hatasını anlayıp iyi olmayacağının garantisi yokk ama böyle hemen kestirip atmakk niyee hiçmi emek vermek yok hiçmi çaba yok.. o zamn sizede kv boşatağım demiş aileler girmiş işin içine hadi hemen boşayın iflah olmaz bu evlilik... ne kadar yanlışş dimii

ben evliyim ama , kv nin demesiyle olmaz bu işler eşim kabul ederse olur ...konu sahibi daha bekar .... onlar baştan sorunlu başlıyorlar ve daha baştan ilişkilerinin içine girmiş aileler...evlenmeden yol yakınken dönmek var bir de bile bile göre göre riske atılmak var... ayrıca çocuk da demiş zaten aileler iyi olmadan olmaz diye yani baştan ailesini ilişkisine tercih etmiş...bu tarz olaylarda iki taraf arasında denge kuramayan biri olduğu aşikar zira iki tarafı da önemseseydi sevdiği kıza olmaz demezdi....siz hangi kafadan yazıyorsunuz bilmiyorum ama bende kötü olan bir şey bir daha asla iyi olamaz...

zor gibi ama ne olacak oğlu seninle evlenmek istiyor eminim oda oğlunun evlenmesini istiyordur oğlunun senden sonra hayatına kimseyi almadığını gördüğünde ikna olacaktır biraz daha sabır :) bence sevgilin doğru düşünüyor her şey unutulur kanlı bıçaklı değiller ya

Hem de cok istiyor evlenmesini oglunun. Insallah hersey duzelir biz sabredip ayrilmazsak ne yapabilirler mecburlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir yerde yazmıştınız ben şimdi nişanlımla hiç bu konuları açmadan eski mutlu günlere döneyim mi diye bence öyle şey olmaz siz gelecek planınızı bilin ne yapacağınıza karar verilsin sorunlar görmezden gelinerek halledilmez ve ben de burdaki arkadaşlara katılıyorum nişanlınızın sizin arkanızda duramuyorr gibi yani sizin istediğiniz kadar sizinle evlenmeyi istemiyor bence
şimdi siz bu iş iyi olacak bakmayın etrafa evlenin denilmesini bekliyorsunuz
ama ailelerin anlaşamadığı halde mutlu olabilen çiftlerin hepsi eşlerinin kadının arkasında durmasıyla oluyor öyle bile çok zor

Bence aileniz haklı... Kültür farkı bir yere kadar önemli değil aşılabilir ama ben olsam kadın erkeğin ayrı oturtulduğu bir ortamda bir dakika bile bulunamazdım Anlamadım ki normal bi tanışma merasiminde neden kadın erkek ayrı oturur, en çok buna takıldım o ne öyle ya... Aileniz onların deyimiyle onlara göre fazla modern kalıyorsa bu iyi bir şey bence. Ayrıca aileler anlaşamazsa bu iş olmaz nedir...Tamam size tekrar onları bir araya getiricez dedi ama bunun anlamı şu "tekrar bir araya getireceğiz ve eğer hala sorun varsa evlenmeyeceğiz"

Bencede bu ilişkiden hayır gelmez.. Yol yakınken vazgeç bu sevdadan arkadaşım.. Sonradan kv seni çok üzeceğe benziyor..

Aileler sizinde ilişkinizi yıpratır bunu unutma.Sonra arada ne sevgii kalır ne de saygı

Ailesi simdiden boyle tavirliysa uzgunum ama duzelmez. Ben esimin ailesiyle gorumuyorum. Sunuda soylim evlendikten sonra bu esin bile olsa sana su cumleyi kesin kullanir " bizimkiler seni istemedi sen zorla yapistin".

Ne terbiyesiz ve düşüncesiz bir adam bu. Annesinin sölediği lafı miye size söylüyor. Seven uğrasır aile falan hep bahane...bu iş olmaz çünkü sen yoruluyorsun hep

E hadi karsi tarafi ikna ettin kendi aileni nasil ikna olacak ?

kalabalık bir ortam oldu bir anda kadınları salona aldılar erkekleri ayrı bir salona ben de ne olduğunu anlayamadım. erkek arkadaşım da sinirlendi bu duruma , haremlik selamlık gibi ne gerek var , bir arada otursak sohbet ortamı daha iyi olurdu

bence sevgiliniz de sizi gözden çıkarmış.Ne bir çaba ne bir söz ohh ne ala

bu gibi şeylere kısmet diyoruz

erkek arkdaşında tavrınıda beğenmedim ozaman senle neden görüşmye devam ediyor arkandada durmuyor üzüldüm yolunuza bakın.. en azından kaybetme korkusunu yaşatın

Sevgilinizin aileler anlaşamazsa bu iş olmaz lafı sizi ondan soğutmadı mı?
Açıkçası beni bile soğuttu
Kusura bakma ama aileler anlaşamazsa olmaz dememiş resmen alttan alttan ailem istemezse olmaz demiş.
Sevgiline mankeni gösterince sevgilin anne boşuna çabalama ben Şeymayı alıcam kimi gösterirsen göster en güzeli o benim için diyememiş mi?
Birde büyük bi gurur gibi gelip size söylüyor mu bunu
Sevgilin bence hiç ikna etmeye çalışmıyor ailesini, çünkü ana kuzusu
Yakın arkadaşım bi çocukla masal gibi aşk yaşıyordu oğlanın babası istemedi ben bunu kızı seviyorum alın bile diyemedi, bitirdiler.
Sözde deli gibi seven adam ne karşı gelebildi ne bir şey dedi savunmadı bile aşkını
Evlense yazık olacaktı istenmeyecekti, zorla gelen gelin olacaktı,
2 yıllık sevgilin ama diğer tarafta 50 60 yıllık ömrün heba olması var 2 değil 3 değil Allah ömür verirse belki daha uzun.
Şimdi bir şekilde evlenseniz bile kök söktürecek kayınvalideniz ve keşke evlenmeseydim diyeceksiniz.
Çünkü evlilik sadece sevgili zamanındaki gibi aşkla olmuyor kayınvalide hayatı zindan etti mi yemişim aşkı diyorsun.
Evli biri olarak diyorum ki evlenince düzelmez, kimse evlendi artık iyi davranalım demez hatta bize mecbur artık diye daha rahat davranır.
Nişanlın evlenince aşkı 2 katına çıkmaz, güzel sözle ikna ederim sanırsın olmaz, aksine o da çantada keklik gibi davranır.
Evlenince işler düzelmez, aksine erkekler evlendim nikahımda diye rahatlar,
Sabah senle uyanınca karım yanımda aile olduk annem babam artık çekirdek ailem değil demez, eskiden annesini umursamayan erkek sen evlenince annem annem moduna girer.
Demem o ki nişanlın arkanda olsa savaş aşkın için derdim de, nişanlın annesinin ağzına bakıyor.
Boşuna harap etme kendini

Nisanlinizin ailesis yaptigi kültür farki ile alakasi yok, umursamiyorlar adamlar, bu isin olmasini istemiyorlar. Yaptiklari sadece muhafazakarligini göstermiyor, istemediklerini gösteriyor. Hem ne münasebet, sizi baska bir evde agirlamak. Benim ailem olsa asla kabul etmezdi, sizin aileniz nasil kabul etti hayret.

Bunun yaninda birde nisanliniz kendisi diyor bu is olmaz diye. Adam yani savasmaya bile hazir degil, istemiyor. Ki bu olgunlukta bile degil. Size "benim annem bana televizyonda birini gösterdi, bu kiz gibi biri ile evlen dedi" diyorsa, ve sizin üzülmenize sok oluyorsa hele hele bu olaydan sonra, nisanliniz resmen olgun degil. Hersey bunu gösteriyor ve kolay bir sekilde annesinin doldurusunada gelebilen bir adam profilini çiziyor.

Ha bu arada nisanlinizin ailesi bu denli muhafazakar ise, üzgünüm siz hiç bir zaman sevilen gelin olmadiniz. Zaten Türk kültüründe söz, nisan olmadan kizin erkegin ailesi ile hasir nesir olmasi pek iyi göz ile bakilmiyor. Üstelik bu aile birde muhafazakar ise, olaya hiç sicak bakmamislardir. Yüzüne karsi iyi davranip, arkanda kesin lafini etmislerdir.

Yani kisacasi, bu is olmaz.

Son düzenleme:
sevilmeyen gelinsin.. peki sevilen bir eş misin?

sevgilin seni seviyorsa gerçekten;
neden; annesinin ona tvden kız beğenmesini sana anlatıyor? neden ailemi ikna ederim diyemiyor? çok mu utangaç biri? ailesine çok mu bağlı?

yani ortada bir sıkıntı var tatlım, sevdiğin için göremiyorsun belki ama umarım hakkında hayırlısı olur senin için..

canım boşver ya bırak onlar senin arkana düşsünler kız evi naz evidir bunlar ne biçim erkek ailesidir ya kendini bi geri çek ağırdan al bak nasıl oluyorlar..
işin açığı bazı kadınlar kendi ailesinden daha modern yaşayan aileleri çekemiyorlar oğlumuzuda kendilerine benzetip bizi beğenmez eder diye böyle yollara başvuruyorlar işte beni dinle vazgeç bu işten daha iyileriyle karşılaşırsın inşallah

Canım benim ya, neleri dert edinmişsiniz öyle. Aileleriniz mi evleniyor sanki onların anlaşması ne kadar önemli? Kanlı bıçaklı olmasınlar yeterli, can ciğer kuzu sarma olmalarına gerek yok. Zaten ne kadar sıklıkta görüşecekler sanki.
Bu gibi konular için asla ilişkinizi bozmayın. Nişanlı adayına da söyle aklını başına alsın. Ailesiyle konuşsun. Sizin anlaşmanız çok muhim değil bizimkinin yanında. İşte olgun davranın azcık yan yana gelince kavga etmeseniz yeter diye konuşsun. Keza sen de. O konuştuktan sonra kv ni arayıp aynı konuşmayı sen de yap. Bi an önce nişanınızı yapın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…