“Sevilmediğimi nasıl anlarım?” Sorusunu soruyorsam, bunu irdeliyorsam muhtemelen sevilmiyorumdur. Bir zamanlar ben de “sevgilinin soğuk davranması” yazıp ekşi sözlük dahil bir çok yerde yazılanları okuma ihtiyacı hissetmiştim :) ekşi sözlükte sanırım bir süser şey yazmıştı “soğuk davranıyorsa sevgili değildir.” Çok doğru. Size bir süredir “acaba” dedirtiyorsa hislerinize güvenin…Evet kızlar, soru anlaşılır. İlişkide sevilmediğinizi ya da en azından eskisi kadar sevilmediğinizi nasıl anlarsınız?
Sizi çok iyi anlıyorummHerkes kendi ilişkim üstünden soruyorum sanmış da aslında genel sormuştum. Tabii ki bazen ben de "acaba" diyorum ama bence bunu herkes diyordur. Çünkü hayat içinde her an sevgimizi gösterecek ruh halinde olmuyoruz. Bazen daha maddi, önemli sorunlarımız oluyor vs. Benim de sorma sebebim aslında kendi muhakememe güvenmiyorum pek çünkü çok duygusalım ve her zaman kalbim, mantığımdan önce geliyor. Sevgilimde ise tam tersi mantık insanı o. Durum böyle olunca bazen umduğum cevapları alamayabiliyorum ama sevildiğimi hissettiren şeyler her zaman oluyor.
Sadece merak ettim, sizce sevilmemek nasıl anlaşılıyor diye.
Aslında biraz da güvenmekle alakalı sanırım. Her zaman, sorulmaksızın sevdiğini söyleyen biri zaten seviyordur yani.
Hazır içimi dökmüşken, ben bu sorularımın sebebinin ailemin dağılmış olmasına bağlıyorum. Babam annemi aldattığı ve ben de bunları küçükken derinden yaşadığım için sanırım sevgiye ve aşka dair şüphelerim hiç bitmiyor.
Zor değil mi ailede böyle şeyler görüp sonra büyüyünce kendi ilişkini yürütmek? :))
Konuşmak istemez, hiç özlemez, güzel şeyler söylemez. En önemlisi sormaz. Nasılsın, günün nasıl, bilmem zart zurt işini ne yaptın.... Ve paylaşımlar azalır. Yanımda sıkılır, konuşurken sıkılır, işim var şimdi der ve bu çok artar.Evet kızlar, soru anlaşılır. İlişkide sevilmediğinizi ya da en azından eskisi kadar sevilmediğinizi nasıl anlarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?