Sevilmemek

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
İnsanin esi tarafından koşulsuz sevilmemek nasıl bir duygu dengesiz hareketleri cocuk buyusun bosucam seni demesi bazen boğazım düğümleniyor cok zor

İnsanin esi tarafından koşulsuz sevilmemek nasıl bir duygu dengesiz hareketleri cocuk buyusun bosucam seni demesi bazen boğazım düğümleniyor cok zor

Ben böyle konuları görünce hem üzülüyorum hem kızıyorum. Asıl sizin, kendinizi sevmemeniz nasıl bi duygu? Kendini seven bi insan bu lafları kendine söylettirmez bi kere. Durduğun kabahat, git boşa deseydin hatta bence bi şok yaşatıp, önce sen boşasaydın.

Üzülmenizi anlayabilirim ama kendinize acımayın asla. Bu duygular bazen karışıyor insanda o yüzden, daha dik olmalısınız. İşiniz gücünüz varsa dehleyin gitsin.

Çocugun büyümesini beklemek zorunda değilsiniz boşanmak için.

Avukat orda. Hakîm orda. Imam orda. Boşanmak istiyorsa gitsin boşasın.

Siz de oturup onun sizi boşamasını beklemeyin ya. Önce siz davranın o da bi silkelenir kapının önüne konulunca

Paşama bak hele çocuk büyüsün boşayacakmışmış öküz herif.Sen tekmeyi bas önce bu adama kendini bulunmaz hint kumaşı falan zann ediyor herhalde.Seni sevmeyeni sen hiç sevme ne hali varsa görsün kendini ezdirme.

Bazen öyle kırıyor ki asla yapamamaz biliyorum cünkü benden baska kimsesi yok dengesiz oldugu icin apuk sapuk söyleniyor

Üzülmeniz normal sevdiğiniz kişi sizi sevmiyor.
Ama oturup sevilmediginizi seyretmek sizin tercihiniz. Sevmiyor mu ne yapayım kendimi öldüreyim mi paralayayim mi. Dünyadaki kıymet verdiğiniz o değil ilk siz ve evlatlariniz olmalı. Kendini bı halt zanneden toksik erkeklerden gına geldi. Şunlara prim vermeyi bırakın. Siz kadinsiniz ve o kadar değerlisiniz ki. Kendinizin kıymetini bilin artık lütfen.

Bazen öyle kırıyor ki asla yapamamaz biliyorum cünkü benden baska kimsesi yok dengesiz oldugu icin apuk sapuk söyleniyor
Sizi sevdiği için değil şu an sizden başka tutunacak dalı olmadığı için yapamaz diyorsunuz ama bu arada tutunacak birini bulana kadar sizi ezmeye devam edebilir tabii.
Neyse siz de bırakıp boşayabilirsiniz haberiniz olsun belki öyle bir haktan haberiniz yoktur ben diyeyim.
Apuk sapuk değil abuk sabuk

Bir saglam bir isim olsa kesin bitiricem bıktım artık dengesiz hareketlerinden ne olur dua edin bana

Bir saglam bir isim olsa kesin bitiricem bıktım artık dengesiz hareketlerinden ne olur dua edin bana
Ailen destekse sana ,çocuğuna bakarlarsa gir bı işe ailenin yanında huzurlu rahat olursun emin ol.
Allah en hayırlısı neyse onu versin sana ve evlatlarına.

Hiç belli olmaz , lütfen bu erkeklere koşulsuz güvenmemeyi öğrenin. İlave olarak onu çekmek zorunda mısınız?? Bosanixam tehditlerini sineye çekmek zorunda mısınız..Öyle olmaz böyle olur diye bı açın dava bakalım..Ya korkar bir daha boşanmanın adını ağzına almaz (tabii kolay ikna olmayacaksınız) ya da biter ki o zaman da hiç gayret göstermemiş olur.. Bu arada bana göre böyle bir ilişki zaten falso..

Kardeşim neden üzülüyorsun bırak getirdiğini al, kendini yok say . Para biriktir ondan gizli sonra buyuyunce calis bırak boşasın . Nafaka alırsın , çalışırsın , tekrar sevilirsin , seversin .bu malda Buda lafı acarsa evet bende boşanmak istiyorum çocuk büyüsün de . Para at kenara . Mal kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor .

Çocuğunuz sağlıkla büyüsün inşalllah.
Ama bir adamı beni sevecek mi ya da ne zaman boşayacak diye beklemek büyük çaresizlik. İnşallah kendiniz ve çocuğunuz için adım atıp şu adamın haddini bildirirsiniz.

Birden mi böyle oldu.Buna üzülerek ağlayarak mi çözüm arıyorsunuz.Biz onu degistiremeyiz.Siz değiştirebilirsiniz.Boşa be kim korkar senden denir bu eşe.Kaybedince ölecek gibiysenizde yapacak birşey yok.Sizi muhtaç görüyor saygı sevgi acımak değildir çocuk için evlilikler yürümüyor artık.Bir şekilde paranız olmalı bence ağlamak yerine düşünün.Böyle yaparak onun gözünden iyice düşersiniz o kendini değerli görür vay be ne kocayim ya siz .Birde güvenmeyin bu çocuk büyüyünce boşanmak kehanettir.Gerceklesir.Çunku bilinçli yada bilinçsiz bu fikri aşılıyor bunu çağırıyor.

Hiç üzülmüyorum senin gibi kadınlara. Dayağını yemiş oturmuşsun sevgi sevgi diye ağlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…