amin insallah canim cok sagol peki.sen senden daha yulardaki balkonlara imrenmedin mi hic mesela yaniMüstakil evin ikinci katında oturuyorum, yani sizin gibi zemin üstü sayılır.. birinci kata 3 basamakla giriliyor öyle diyim.. kayınvalide altta oturuyor, bize her geldiğinde, senin kat çok havadar, ferah diyor.. balkona oturup keyif yapabiliyorum.. güle güle oturun evinizde, hiç dert etmeyin bence
evet altta ev var giris katin bile balkonu var tesekkur ederim inslalah guzel olurAltta daire varmış bence sıkıntı yapmayın .ısınma problemi falan da olmaz daire olmasa isitamazdiniz .gule güle oturun
daha yuksek kat istiyordu gönlum ondan canimAlçak kat olduğu için üzülünüz sanırım
Güvenlik açısından mı rahatsız oldunuz
amin insllah canim cok sagol hayirlisi insallah memmun kalirim insallahÖncelikle hayırlı olsun Rabbim ödeme kolaylığı versin bence bir eviniz olsunda bu zamanda kiralar cok pahalı alt kat ust kat sıkintısı yapmayin alt katin artısı daha cok asansör bozulsa sıkıntı yok güvenlik deseniz daha yeni 5. Katta oturan arkadaşimin evine hırsız girdi bodrum olmadığı icin su basma derdi yok hem bahceyede yakın olursunuz bardağın hep dolu kısmindan baktım
evet 2. kat gibi insallah iyi olur ev tam bitmedi icim tam rahat degilManzarası varsa evin zemin bile olsa çok güzel oluyor.Balkonda gayette oturursunuz canım niye oturamayasınız mis gibi olur.
Bide artık zeminlerde yüksek giriş olunca sizin ev 1.kat değil 2.kat gibi olur muhtemelen.Yani yere çok yakın olmazsınız
daha yuksek kat istiyordu gönlum ondan canim
Benim üstüm teras, kayınvalide kullanıyor o katı da.. çocuk oynasın diye çıkıyoruz arada.. manzarası güzel tabi ama ben panik bir anneyim, her an gözüm çocuğun üzerinde.. terasın keyfini çıkaramıyorum :) kendi balkonumda daha rahatım nedenseamin insallah canim cok sagol peki.sen senden daha yulardaki balkonlara imrenmedin mi hic mesela yani
evet altta ev var canim6 katkı bir apartmanda ilk kat olmak çok sıkıntı olmaz aslında. Zemin olsa üzülmekten haklı olabilirsin. Çatı katı gibi zemin katın da kendince sıkıntıları olabiliyor ama anladığım kadarıyla senin altında bir kat var zaten. Hiç canını sıkma
insallah bende mutlu olurum oturunca canimBenim üstüm teras, kayınvalide kullanıyor o katı da.. çocuk oynasın diye çıkıyoruz arada.. manzarası güzel tabi ama ben panik bir anneyim, her an gözüm çocuğun üzerinde.. terasın keyfini çıkaramıyorum :) kendi balkonumda daha rahatım nedense
Halam tokide 1. Katta çokta iyi valla kullanışlı hayırlı olsun
insallah canim 5 sene oturma zorunlulugu var zaten her katta asansor var tam sevinemedim sizde evinizde gule gule oturun benimde istegim 5. katti 3 .kat olsa yine mutlu olurdum ama nasipBen bodrumda otururken yüksek katta oturmayı hayal ederidm şimdi 5.katta dubleks evde oturuyorum pazara gidince ölüyorum asansör yok,hayırlı olsun bence 1.kat ideal giriş değilmiş çok şanslısın,hayırlı olsun.Olmadı sonra satar daha iyi bir yerden alırsın ev olsun da boşveerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?