Anket SEVIYORUM AMA..

teşekkür ederim haklısınız

Ya ne guzel yıllardı
bence en guzel yıllar kaset kalem donemıydı
80 ler sonu 90 lar bası

sımdı 7 bılınmeyenlı uzay matematıgı gıbı bakanlar olur kaset kalem ılıskısıne ah ahh
bırde tam yerınde sarardık tam zamanında baslardı sarkı sımdıkı gence versen yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kalır anlamaz bıle
ne gunlerdı

Yaa saç ütülemek ❤ ben

Benim annemde izin vermezdi, sabah evden erken çıkar arkadaşıma giderdim, orada beraber ütülerdik. Az yakmadim kendimi saç ütüleme sevdasına, hey gidi gunleer

O bana oldukça mesafeli duruyor ben de ihtimal vermiyordum size sormak istedim
Ya lütfen dediklerimizi bir abla tavsiyesi olarak gör, bundan bir kaç ay önce ben o zamanlar hesabımı kapatacaktım son bir konu okudum burda aylarca o kızcağızı düşündüm. Sevgilisi ile başka şehirlerde yaşıyorlarmış internetten tanışmışlar, 1 kere gelmiş görüşmüşler sonra 1 hafta sonra tekrar gelip otelde kalacağını söylemiş 2 günlüğüne. Sonra kızla orda buluşmak istemiş. İstemediğin birşey olmayacak diye çağırmış sanırım 24tü üstelik yaşı neyse kız gitmiş kıza dokunmuş sonra ileri giderse evlenebileceklerini söylemiş sonra olan olmuş ayrılamam da ben şimdi senden vicdan yaparsın bana demiş bi de kıza. Kız diyor ki kan aktı napıcamı bilemedim, sonra beni bi daha aramadı sormadı hiç diyor. Burda bütün kadınlar kulübü olarak ona üzüldük. Aşık olduğunu sanmış... ona da dedik keşke daha önce söyleseydin diye. Şimdi onun yerine sana diyoruz olacak olanlar belli. Lütfen bizi dinle su gibisindir. Acele etme aşk için.

ben sevdiğimi ona dile getirdim ama o tam karşılık vermedi bende olur mu diye buraya sormak istedim
Konuyu ilk goruste asık oldum 16yasındayım sevgilim 24 yasında kesinlikle ayrılmak ıstemıyorum uzakta suan sizce ne olur diye açtın

Yorumlardakı ciddiyeti gorukce mevzuyu sevgili degılıze getirdin, olmada zaten.

Ama bizi kandırmaya calısmanın alemi yok
Bız seni uyarıyoruz
Uzaktasiniz ya simdı senden Bı foto ister atarsın
Yarın ayrılmak istersin, fotonu babana atacam der al basına belayı.

24 yas sana olmaz. Gitsin 20 22 yasındakı kızlarla sevgılı olsun.
Dogru degıl.
Bizi kandırsan ne kandırmasan ne.

Yaa evet :) bende saçımı utuledim çok. Acayip döküldü ya arkadaşlarımızla giderdik kafede otururduk sohbet ederdik. Ne güzeldi

Bi neslin kafasini cidden utulettiler ya bi sey demiyorum herkes bunu guzel bi ani gibi anlatiyor afsgag
Bi nesil resmen catlak olarak büyüdük

elimin ayarı o zamanlardan yokmuş ne kaset koleksiyonları mahvettim ben o kalemlerle annemi nasıl sinir hastası etmemişim ben ya

Konuştuğum kişinin nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum herhalde öyle birşey yapcak değilim
O yaslarda herseyi cok iyi bildigini saniyor insan fakat yillar gecince anlıyorki hicbirsey bilmiyormuscok sey yazmak istiyorum aslinda ama ne yazarsam yazayim kafanin dikine godecekmis gibi bir izlenim yarattin bende yorumlardan anladigim madem dinlemeyeceksin neden konuyu actin burada sana yazanlar senden yasca buyuk hayat tecrubesi olan kisiler yorumlari gözardı etme ilerde pisman olursun

evet haklısınız ama biz daha tam sevgili olamadık ben aşığım ama o karşılık tam vermiyor bende acaba olur mu diye buraya sormak istedim bildiğim gibi çıktı

Nasil ne ya

Duygularimizla oynuyor

Bunun cezasi yok mu yani

Onu degilde kendini sev.Okulunu oku gelecegini hazirla hee he deme sonra cok basini tas degil kayalara vurursun.Hem 24 yasinda sen 16 sencede resit bile degilken sana fazla degil mi?

sadece olurumuz var mı diye merak ettim sormak istedim bende olmayacağını biliyordum ben seviyorum ama o karşılık vermedi onun için anket düzenledim

evet haklısınız ama biz daha tam sevgili olamadık ben aşığım ama o karşılık tam vermiyor bende acaba olur mu diye buraya sormak istedim bildiğim gibi çıktı
Lütfen boşver onu gitsin. Önünde o kadar güzel yaşlar var ki.

Yaa saç ütülemek ❤ ben

Benim annemde izin vermezdi, sabah evden erken çıkar arkadaşıma giderdim, orada beraber ütülerdik. Az yakmadim kendimi saç ütüleme sevdasına, hey gidi gunleer
annem de o yüzden izin vermezdi, beynini yakıcaksın saçmalama diye sınıftan bi kızın saçları beline kadardı ütüleyince , onu kıskanırdım, sonra bi gün saçları ütüye yapıştı kaldı.....

Onu degilde kendini sev.Okulunu oku gelecegini hazirla hee he deme sonra cok basini tas degil kayalara vurursun.Hem 24 yasinda sen 16 sencede resit bile degilken sana fazla degil mi?
evet bende olurmuyuz acaba diye merak ediyordum. ben aşığım ama o karşılık vermedi bende acaba diye buraya sormak istedim haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…