Anket SEVIYORUM AMA..

Siz bilirsiniz abartma olmadıgını dusunuyorsanız zaten bir şey diyemeyiz kimseye bizi alakadar eden durum yok

Söyleriz gerisine karışmayız
Söz veriyorum yani gerçekten bir daha asla aramayacağım bu olaya çok tepki geldi şaşırıyorum bu kadar büyük bir şey değil idi

tamam söz veriyorum bir daha asla aramayacağım lütfen bu kadar abartmayalım
ya bıze soz vermene gerek yok bak hala anlamıyorsun yaptıgının yanlıs oldugunun da farkındasın aılenın duymasından bu kadar cekındıgıne gore

sen kendıne deger ver once 1 sene sonra bıle fıkırlerın suankınden baska olacak
hatta 5 sene sonra su hallerıne ınanamayacaksın

kendıne zaman ver kendınde dogru olanı bulmaya calıs

hepsı senın ıyılıgın ıcın senı tehtıt etmek veya kotulugune soylemedık hıcbırseyı bız aılene veya emnıyete ulasmasak da sen yaptıgın hataları kendı agzınla hakime anlatmak zorunda kalırsın zaten hayatda hıcbır sey gızlı kalmaz
bak eskıler bılır
ıkı kısının bıldıgı sır degıldır :)
hersey bırgun ortaya cıkar olan sana olur bunu unutma

Allahım ne yapmamı istiyorsun yemin ediyorum bir daha asla onu aramayacağım yani ailem mi öğrensin?
evet, çocuklarına sahip çıksınlar biraz , çocuk neler yapıyor internette böyle pedofillere bulaşıyor mu biraz elleri üstünde olsun.yarın öbür gün müge anlıda görmeyelim.

Ben sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım

Tamam söz bir daha asla aramayacağım buna hiç gerek yok
Yalnız buraya küçük yaştaki kızlar bi kere mesaj yazdığı zaman yöneticiler olayı takipte kalıyorlar polise bildiriyorlar bilgin olsun görüşme yoksa sevgilinin emniyete gitmesi gerekebilir.

Ben sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım
sen bu şekilde sormadın, ben 16 yaşındayım SEVGİLİM 24 yaşında , ÇOK AŞIĞIZ, İLİŞKİ YAŞIYORUZ diye sordun, sallama.

Evet haklısınız ama gerçekten abartıyorsunuz ben sadece kendisini seviyordum karşılık bile verilmedi
bende olmama ihtimalini biliyordum sadece sormak istedim onlar büyükler olayları daha iyi görürler sandım ve yemin ederim daha aramıcam derslerimde gayet iyi

Ailemin haberi olmasına gerek var mı sence?
Tabiki var benim konuya ilk yazdığım mesaj zaten buydu, ailene sor onlar bilir ne olacağını diye.
Bence sen sevgiline anlattın konuyu ve o sana bu aklı verdi, şimdi onu aklamaya çalışıyorsun ama çok geç. Herkes bunun farkında ve sevgilin yakında hapishaneye gireceği için mecburen görüşemeyeceksiniz artık. Buyursun seninle konuşmaya devam etsin.

O zamanlar çocukluk işte. Şimdi olsa bir gözünden lafından anlarsın, gözünü oyarsin

öfff

sen bu şekilde sormadın, ben 16 yaşındayım SEVGİLİM 24 yaşında , ÇOK AŞIĞIZ, İLİŞKİ YAŞIYORUZ diye sordun, sallama.
bir tane o aşık yerini gösterir misin ?
ben kendisine sevgimi defalarca dile getirdim ama o istediğim gibi geri dönüş vermedi ve bende olmama ihtimalini biliyordum sadece buraya gelip sormak istedim ve siz çok abarttınız. Abarttınız gerçekten bir daha da aramıyacağım

Tamam hadi git uyu cocukla da gorusme artık
O zamanlar çocukluk işte. Şimdi olsa bir gözünden lafından anlarsın, gözünü oyarsin
Insallah öyleyimdir

Büyüğüz ama bunamadik daha değil mi?

Konuyu sevgiliyiz diye açmışsın..

He bi de telefona sapık dadanması vardı az önce anlattığım gibi rasgele numara çevirmece

tamam en ıyısı sıte yonetıcısı aılene ulassın cunku ip adresınden ev adresıne kadar ulasılır
bız abartıyorsak aılen karar versın mercii onlar cunku onların sorumlulugu altındasın

24 yaşında bir adamın 16 yaşındaki kızla işi olmaz. Yaşıtlarını neden bulamamış bunu hiç düşünmüyor musun? Belli ki bir falsosu var, sen "aşık"sın diye göremiyorsun. Ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…