- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
Söz veriyorum yani gerçekten bir daha asla aramayacağım bu olaya çok tepki geldi şaşırıyorum bu kadar büyük bir şey değil idiSiz bilirsiniz abartma olmadıgını dusunuyorsanız zaten bir şey diyemeyiz kimseye bizi alakadar eden durum yok
Söyleriz gerisine karışmayız
Allahım ne yapmamı istiyorsun yemin ediyorum bir daha asla onu aramayacağım yani ailem mi öğrensin?çocuk lafıyla hareket edemeyiz kusura bakma.
ya bıze soz vermene gerek yok bak hala anlamıyorsun yaptıgının yanlıs oldugunun da farkındasın aılenın duymasından bu kadar cekındıgıne goretamam söz veriyorum bir daha asla aramayacağım lütfen bu kadar abartmayalım
evet, çocuklarına sahip çıksınlar biraz , çocuk neler yapıyor internette böyle pedofillere bulaşıyor mu biraz elleri üstünde olsun.yarın öbür gün müge anlıda görmeyelim.Allahım ne yapmamı istiyorsun yemin ediyorum bir daha asla onu aramayacağım yani ailem mi öğrensin?
Anneni babani uzme. Sevgili falan dusunme .eline ekmegini almaya bak kuzum.Allahım ne yapmamı istiyorsun yemin ediyorum bir daha asla onu aramayacağım yani ailem mi öğrensin?
Yalnız buraya küçük yaştaki kızlar bi kere mesaj yazdığı zaman yöneticiler olayı takipte kalıyorlar polise bildiriyorlar bilgin olsunTamam söz bir daha asla aramayacağım buna hiç gerek yok
sen bu şekilde sormadın, ben 16 yaşındayım SEVGİLİM 24 yaşında , ÇOK AŞIĞIZ, İLİŞKİ YAŞIYORUZ diye sordun, sallama.Ben sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım
Evet haklısınız ama gerçekten abartıyorsunuz ben sadece kendisini seviyordum karşılık bile verilmediya bıze soz vermene gerek yok bak hala anlamıyorsun yaptıgının yanlıs oldugunun da farkındasın aılenın duymasından bu kadar cekındıgıne gore
sen kendıne deger ver once 1 sene sonra bıle fıkırlerın suankınden baska olacak
hatta 5 sene sonra su hallerıne ınanamayacaksın
kendıne zaman ver kendınde dogru olanı bulmaya calıs
hepsı senın ıyılıgın ıcın senı tehtıt etmek veya kotulugune soylemedık hıcbırseyı bız aılene veya emnıyete ulasmasak da sen yaptıgın hataları kendı agzınla hakime anlatmak zorunda kalırsın zaten hayatda hıcbır sey gızlı kalmaz
bak eskıler bılır
ıkı kısının bıldıgı sır degıldır :)
hersey bırgun ortaya cıkar olan sana olur bunu unutma
Tabiki var benim konuya ilk yazdığım mesaj zaten buydu, ailene sor onlar bilir ne olacağını diye.Ailemin haberi olmasına gerek var mı sence?
O zamanlar çocukluk işte. Şimdi olsa bir gözünden lafından anlarsın, gözünü oyarsinHahahahahaha fakırmısız biz gencken toptan
Bı de sey vardı, bi no secıyodun aksam sekizden sonra mı ne bedava konusuyordun o noyla
Ay benim bir sevgilim vardı ya ben gencken gercekten gerızekalıymısım dostlarbir sevgilim vardı bana habıre SMS atıyor kontur bitiyor diye gider ona kontör yuklerdım 100 kontör jest yapacam ya..
O da baska kızla yazısırmıs......
öfffEvet haklısınız ama gerçekten abartıyorsunuz ben sadece kendisini seviyordum karşılık bile verilmedi
bende olmama ihtimalini biliyordum sadece sormak istedim onlar büyükler olayları daha iyi görürler sandım ve yemin ederim daha aramıcam derslerimde gayet iyi
bir tane o aşık yerini gösterir misin ?sen bu şekilde sormadın, ben 16 yaşındayım SEVGİLİM 24 yaşında , ÇOK AŞIĞIZ, İLİŞKİ YAŞIYORUZ diye sordun, sallama.
Tamam hadi git uyu cocukla da gorusme artıkBen sadece kendisini çok seviyorum buraya da sormak istedim gerçekten çok abartınız bu kadar büyük tepki ile karşılaşacağımı bilseydim asla sormazdım büyükler onlar akıl verir sanmıştım
Insallah öyleyimdirO zamanlar çocukluk işte. Şimdi olsa bir gözünden lafından anlarsın, gözünü oyarsin
Büyüğüz ama bunamadik daha değil mi?Evet haklısınız ama gerçekten abartıyorsunuz ben sadece kendisini seviyordum karşılık bile verilmedi
bende olmama ihtimalini biliyordum sadece sormak istedim onlar büyükler olayları daha iyi görürler sandım ve yemin ederim daha aramıcam derslerimde gayet iyi
He bi de telefona sapık dadanması vardı az önce anlattığım gibi rasgele numara çevirmeceHahahahahaha fakırmısız biz gencken toptan
Bı de sey vardı, bi no secıyodun aksam sekizden sonra mı ne bedava konusuyordun o noyla
Ay benim bir sevgilim vardı ya ben gencken gercekten gerızekalıymısım dostlarbir sevgilim vardı bana habıre SMS atıyor kontur bitiyor diye gider ona kontör yuklerdım 100 kontör jest yapacam ya..
O da baska kızla yazısırmıs......
tamam en ıyısı sıte yonetıcısı aılene ulassın cunku ip adresınden ev adresıne kadar ulasılırEvet haklısınız ama gerçekten abartıyorsunuz ben sadece kendisini seviyordum karşılık bile verilmedi
Ne dememi bekliyorsun aşırı tepki verdiniz. Biraz anlayışlı ola bilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?