- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- Konu Sahibi standartfit
-
evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur ettamam pedofilinin ihtimali bile korkunç, biz şikayet edelim de nolur nolmaz eğer anlattıkların hayal ürünüyse zaten bir şey olmaz adama he ama böyle bir hikayenin cezası sana ne olur bilemem, yok gerçekse de çocuk kurtarmış oluruz pedofilden
O kiz için ciddi depresyon sebebi bu tabiannem de o yüzden izin vermezdi, beynini yakıcaksın saçmalama diyesınıftan bi kızın saçları beline kadardı ütüleyince , onu kıskanırdım, sonra bi gün saçları ütüye yapıştı kaldı.....
vardı vardı, hayalet sevgilim de geldi sonralardaSaç ütüleme yıllarında Emre Aydın var mıydı
Seviyorum kendisini bende olmayacağını biliyordum sadece sormak istedim bu kadar kızmanıza gerek yoktu18 yaş sınırı yok mu burada
Kazen beye şikayet edecegım de sizi varsa biri aydınlatsın sizi
16 yaş ve 24 yaşındaki iki insanın ilişkisi istismar olarak geçer....
Demekki neymiş 16 yaş durumları yorumlayıp muhakeme etme yeteneğinin tamamlanmadığı bir yaşmış
Tek sorun uzak mesafe değil adamın da başını belaya sokmayın karşılık vermiyormuş işte
Ben anne babanıza ulaşılması taraftarıyım
Çünkü sağlıklı bir durum değil
Tabiki vardı. O zamanlarda bileklikler, boyna bağlanan iplik ve bolero yeni modaydı. Emo kızlar gelip hocalarla tartisirdi. Biz asiyiz diyeSaç ütüleme yıllarında Emre Aydın var mıydı
Oy kiyamam korktun mu?evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur et
tam olarak sevgili oldugumuz söylenemez ben seviyordum dügün de tanıştık o uzak durdu bende buraya konu açmak istedim
Saça takılan of aman Nalan boncuklarını unutmaTabiki vardı. O zamanlarda bileklikler, boyna bağlanan iplik ve bolero yeni modaydı. Emo kızlar gelip hocalarla tartisirdi. Biz asiyiz diye
bak canım konunda ne yazıyor.sen 16 yaşındasın "sevgilin" 24 yaşında , ilişki yaşıyorsunuz, anladın mı neyin şikayet edileceğiniMerhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Vardı vardı git şarkısıSaç ütüleme yıllarında Emre Aydın var mıydı
Ben bir önceki modelim o zaman.Tabiki vardı. O zamanlarda bileklikler, boyna bağlanan iplik ve bolero yeni modaydı. Emo kızlar gelip hocalarla tartisirdi. Biz asiyiz diye
Onu takan kızlar ne kadar havalı görünüyordu yaSaça takılan of aman Nalan boncuklarını unutma
Hayır korkuyla ilgisi yok ben kendisini seviyorum ama o karşılığını benim gibi vermiyor. Uzaklaşmak istiyor ben her defasında söylüyorum sevdiğimi bu kadar kızmanın bir anlamı yok bende olmayacağını biliyordum girip anket yapmak istedim biraz abarti ile karşılaştımOy kiyamam korktun mu?
Hani sevgiliydiniz?
Ben artık buyuktum bu sarkıdaVardı vardı git şarkısı
Bunu geç yüklemişler 2005-2006 da vardı youtube kapalıydı yasaklıydı
Hı hı, öyledir tabi.Hayır korkuyla ilgisi yok ben kendisini seviyorum ama o karşılığını benim gibi vermiyor. Uzaklaşmak istiyor ben her defasında söylüyorum sevdiğimi bu kadar kızmanın bir anlamı yok bende olmayacağını biliyordum girip anket yapmak istedim biraz abarti ile karşılaştım
kısacık kestirmişti saçlarınıO kiz için ciddi depresyon sebebi bu tabi
Kafelerde otururduk saatlerce, ortaya birşey alırdık kovmasinlar diye.birde kantinde ki sosisli sandviçi cok severdim, lise hayatım boyunca bir kere okuldan kaçma teşebbüsünde bulundum onda da müdür yardımcısına yakalanmıştım.
Konu gerçek değil bence ama lise anılarına döndük güzel oldu
Facebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlardaOnu takan kızlar ne kadar havalı görünüyordu yahiç takamadim. Bir de Facebook ta resmini paylasan haber verirdi herkes beğensin diye. Güya hoşlandığı kişiyi kıskandıracak
Karşılık verip vermediği mesaj dökümanlarında çıkar, sizin şu an karşılık vermedi demeniz bir şey ifade etmez. Vermediyse ne ala ama ilk yazdığınız mesajda biz sevgiliyiz diyorsunuz?evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur et
Tutarsızsınız sevgilim yazmıssınız tepki alınca değiştirip bana karşılık vermiyor yazmıssınızSeviyorum kendisini bende olmayacağını biliyordum sadece sormak istedim bu kadar kızmanıza gerek yoktu
Ben bir önceki modelim o zaman.Rabbime bin şükür emo dönemi ben mezun olduktan sonra çıkmıştı
bız buyuktuk kızlar o emre aydın ve hayalet sevgılım zamanıBen artık buyuktum bu sarkıda
Diyorum neden hıc dinleyip acı cekmemısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?