Anket SEVIYORUM AMA..

evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur et

O kiz için ciddi depresyon sebebi bu tabi

Kafelerde otururduk saatlerce, ortaya birşey alırdık kovmasinlar diye. birde kantinde ki sosisli sandviçi cok severdim, lise hayatım boyunca bir kere okuldan kaçma teşebbüsünde bulundum onda da müdür yardımcısına yakalanmıştım.

Konu gerçek değil bence ama lise anılarına döndük güzel oldu

Seviyorum kendisini bende olmayacağını biliyordum sadece sormak istedim bu kadar kızmanıza gerek yoktu

tam olarak sevgili oldugumuz söylenemez ben seviyordum dügün de tanıştık o uzak durdu bende buraya konu açmak istedim

Canım bak bu yalana burada kimse inanmaz.
16 senelik tazecik beyninle bizi salak yerine koymaya çalışma. 30-40 yaşındaki kadınları buna inandıramazsın.

"Sevdiğim çocuk bana bakar mı" diye düşünerek konu açtığına inanmak istiyorum ama olmuyor. Şikayet ederiz dediler diye geri vites yapıyorsun belli ki.
O vitesi bize değil o sapığa yap.
24 yaşında, akli melekeleri yerinde olan hiç kimse 16 yaşındaki bir kıza bakmaz, o yaştaki biriyle "karne nasıl" dışında konuşacak bir şeyi olamaz; böyle saçma ilişki olmaz.

Bak bu kadar kadın boşuna uyarmıyor seni. Kendini tehlikeye atma.
Hemen şu an her yerden engelle, bir daha görüşme. Hatta internetten tanıştığın hiç kimseyle görüşme.
Yaşıtlarınla masum flörtler yaşaman normal ama şu anki durum kesinlikle normal değil.

bak canım konunda ne yazıyor.sen 16 yaşındasın "sevgilin" 24 yaşında , ilişki yaşıyorsunuz, anladın mı neyin şikayet edileceğini google'a pedofili yaz bakalım çocuğum evladım

Saça takılan of aman Nalan boncuklarını unutma
Onu takan kızlar ne kadar havalı görünüyordu ya hiç takamadim. Bir de Facebook ta resmini paylasan haber verirdi herkes beğensin diye. Güya hoşlandığı kişiyi kıskandıracak

Oy kiyamam korktun mu?
Hani sevgiliydiniz?
Hayır korkuyla ilgisi yok ben kendisini seviyorum ama o karşılığını benim gibi vermiyor. Uzaklaşmak istiyor ben her defasında söylüyorum sevdiğimi bu kadar kızmanın bir anlamı yok bende olmayacağını biliyordum girip anket yapmak istedim biraz abarti ile karşılaştım

Hı hı, öyledir tabi.

kısacık kestirmişti saçlarını ben de kantinin hamburgerini severdim, zar kalınlığında soğuk köfte , 2 (iki) adet donmuş patates, ketçap ve mayonez...Kantindeki en pahalı yemek

Onu takan kızlar ne kadar havalı görünüyordu ya hiç takamadim. Bir de Facebook ta resmini paylasan haber verirdi herkes beğensin diye. Güya hoşlandığı kişiyi kıskandıracak
Facebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlarda
Sms bile 2 kontördu stalk yapamıyoduk
Amma sanssızmısım ayol

evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur et
Karşılık verip vermediği mesaj dökümanlarında çıkar, sizin şu an karşılık vermedi demeniz bir şey ifade etmez. Vermediyse ne ala ama ilk yazdığınız mesajda biz sevgiliyiz diyorsunuz?

Son düzenleme:
Seviyorum kendisini bende olmayacağını biliyordum sadece sormak istedim bu kadar kızmanıza gerek yoktu
Tutarsızsınız sevgilim yazmıssınız tepki alınca değiştirip bana karşılık vermiyor yazmıssınız

Normal mi?
Ben normal bulamadım
Anlayan üyeler demek istedıgımı anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…