Anket SEVIYORUM AMA..

Ne anketi?
Anketin cikmamis yaz bakalim cevaplayalim

bız buyuktuk kızlar o emre aydın ve hayalet sevgılım zamanı
sac utuleme uzun yıllar devam etmıs demek kı
Aynen ben artık buyumustum o yıllarda.. ondan hatırlamıyorım demek yoksa kesin ask acısı cekerken emre aydını katık ederdim

Tutarsızsınız sevgilim yazmıssınız tepki alınca değiştirip bana karşılık vermiyor yazmıssınız

Normal mi?
Ben normal bulamadım
Anlayan üyeler demek istedıgımı anladı
Çünkü basit bir şeydi aşırı derecede büyük bir tepki ile karşılaştım ama sizin abartıcağınız kadar büyük bir şey yok ki neden bu kadar abartıldı

Facebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlarda
Sms bile 2 kontördu stalk yapamıyoduk
Amma sanssızmısım ayol
Şey vardı çağrı bırakma olayı hem kontör gitmiyor hem de kendini hatırlatıyorsun

Facebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlarda
Sms bile 2 kontördu stalk yapamıyoduk
Amma sanssızmısım ayol
Ve benim ilk gerçek aşkım, yakın arkadaşımla çıktılar. Bendeki hayal kırıklığı, bendeki dehsetul vahşet stalk yapamiyorduk ki ne olmuş bitmiş öğrenelim.

Bir şey sorucam ama ciddiyim eba dersleri sizce nasıldı?
Bugun olan burada pek liseli birini bulamıyorsunuz konudan bagımsız olarak soruyorum

Çünkü basit bir şeydi aşırı derecede büyük bir tepki ile karşılaştım ama sizin abartıcağınız kadar büyük bir şey yok ki neden bu kadar abartıldı
Siz bilirsiniz abartma olmadıgını dusunuyorsanız zaten bir şey diyemeyiz kimseye bizi alakadar eden durum yok

Söyleriz gerisine karışmayız

Ailemin haberi olmasına gerek var mı sence?
Bu ilişki yada adı her neyse ailenin öğrenmesine gerek kalmadan buradan yada dışarıdan biri şikayet eder, adam mahkemelerde çocuk yaşta bireye istismardan şikayet edilip mahkemelerde surununce öğrenirler. Acelesi yok

Şey vardı çağrı bırakma olayı hem kontör gitmiyor hem de kendini hatırlatıyorsun
Hahahahahaha fakırmısız biz gencken toptan

Bı de sey vardı, bi no secıyodun aksam sekizden sonra mı ne bedava konusuyordun o noyla

Ay benim bir sevgilim vardı ya ben gencken gercekten gerızekalıymısım dostlar bir sevgilim vardı bana habıre SMS atıyor kontur bitiyor diye gider ona kontör yuklerdım 100 kontör jest yapacam ya..
O da baska kızla yazısırmıs......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…