- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi standartfit
-
Hayır korkuyla ilgisi yok ben kendisini seviyorum ama o karşılığını benim gibi vermiyor. Uzaklaşmak istiyor ben her defasında söylüyorum sevdiğimi bu kadar kızmanın bir anlamı yok bende olmayacağını biliyordum girip anket yapmak istedim biraz abarti ile karşılaştım
Ailemin haberi olmasına gerek var mı sence?Karşılık verip vermediği mesaj dökümanlarında çıkar, sizin şu an karşılık vermedi demeniz bir şey ifade etmez. Vermediyse ne ala ama ilk yazdığın mesajda biz sevgiliyiz diyorsunuz?
Allahım sınıfta en arka sırada oturup kulaklıkla dinlediğim günler!!!Vardı vardı git şarkısı
Bunu geç yüklemişler 2005-2006 da vardı youtube kapalıydı yasaklıydı
Aynen ben artık buyumustum o yıllarda.. ondan hatırlamıyorım demek yoksa kesin ask acısı cekerken emre aydını katık ederdimbız buyuktuk kızlar o emre aydın ve hayalet sevgılım zamanı
sac utuleme uzun yıllar devam etmıs demek kı
evet var cunku yasın cok kucukAilemin haberi olmasına gerek var mı sence?
E bacım usttekini diyen de sensin,alttakini diyen de. Hangisine inanak??evet ben seviyorum kendisini, ama o bana tam anlamıyla bir karşılık vermedi ? bunun neyin şikayetini edeceksin buyur et
Sevgilim diyorum sapığım demiyorum
Çünkü basit bir şeydi aşırı derecede büyük bir tepki ile karşılaştım ama sizin abartıcağınız kadar büyük bir şey yok ki neden bu kadar abartıldıTutarsızsınız sevgilim yazmıssınız tepki alınca değiştirip bana karşılık vermiyor yazmıssınız
Normal mi?
Ben normal bulamadım
Anlayan üyeler demek istedıgımı anladı
Şey vardı çağrı bırakma olayıFacebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlarda
Sms bile 2 kontördu stalk yapamıyoduk
Amma sanssızmısım ayol
Ve benim ilk gerçek aşkım, yakın arkadaşımla çıktılar. Bendeki hayal kırıklığı, bendeki dehsetul vahşetFacebook yoktu benim boncukları takip sahilde arz ı endam ettıgım zamanlarda
Sms bile 2 kontördu stalk yapamıyoduk
Amma sanssızmısım ayol
Tamam söz bir daha asla aramayacağım buna hiç gerek yokevet var cunku yasın cok kucuk
bu kucuk yasa fazla buyuk oynuyorsun aılenın bunu bılmesı lazım
tabiki de, çocuklarına sahip çıksınlar biraz neler yapıyor internette ilgilensinler.Ailemin haberi olmasına gerek var mı sence?
Bir şey sorucam ama ciddiyim eba dersleri sizce nasıldı?Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
sana nasıl ınanabılırız ?Tamam söz bir daha asla aramayacağım buna hiç gerek yok
tamam söz veriyorum bir daha asla aramayacağım lütfen bu kadar abartmayalımtabiki de, çocuklarına sahip çıksınlar biraz neler yapıyor internette ilgilensinler.
Yemin mi edeyim asla aramayacağıma yemin ediyorumsana nasıl ınanabılırız ?
Siz bilirsiniz abartma olmadıgını dusunuyorsanız zaten bir şey diyemeyiz kimseye bizi alakadar eden durum yokÇünkü basit bir şeydi aşırı derecede büyük bir tepki ile karşılaştım ama sizin abartıcağınız kadar büyük bir şey yok ki neden bu kadar abartıldı
Bu ilişki yada adı her neyse ailenin öğrenmesine gerek kalmadan buradan yada dışarıdan biri şikayet eder, adam mahkemelerde çocuk yaşta bireye istismardan şikayet edilip mahkemelerde surununce öğrenirler. Acelesi yokAilemin haberi olmasına gerek var mı sence?
çocuk lafıyla hareket edemeyiz kusura bakma.tamam söz veriyorum bir daha asla aramayacağım lütfen bu kadar abartmayalım
Hahahahahaha fakırmısız biz gencken toptanŞey vardı çağrı bırakma olayıhem kontör gitmiyor hem de kendini hatırlatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?