Evet kafanız karışık, karışık yazmışsınız.Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Eğer evlenmezsem pişman olurum diye düşünüyorum , kusura bakmayın karışık yazdım biliyorum çünkü çok uzun ve ayrıntılıEvet kafanız karışık, karışık yazmışsınız.
Evlenmezseniz mi evlenirseniz mi pişman olacaksınız.
Her ne olursa olsun bu öfkeyle hareket ederseniz her türlü zaten pişman olursunuz.
Aklınız size oyun oynuyor.
Hiç geçmeyecek gibi açım, çünkü kahretsin ki yaramı kaşıyorum ben durmadanZamanla aşk acısı geçer ama sevmediğiniz biriyle ömür geçmez.Hem ona hem size yazık olur.
Kararsızsan istihareye yatEğer evlenmezsem pişman olurum diye düşünüyorum , kusura bakmayın karışık yazdım biliyorum çünkü çok uzun ve ayrıntılı
Evet kurtuluş olarak görüyorum , sanki herşey düzelir diye düşünüyorumSevmeden evlenirsen, geçirdiğin her bir günün için kendinden nefret edersin. Hem evlilik öyle basite indirgenecek bir şey mi? Ne zannediyorsunuz kaçış mı? Öyle bir sorumluluk ki ancak ve ancak çok seversen altında kalmadan yükünü sırtlayabilirsin.
Yaşın kaç peki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Evet kurtuluş olarak görüyorum , sanki herşey düzelir diye düşünüyorum
26Yaşın kaç peki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Çok sağolun ,sürekli dua ediyorum ama bazen herşey üstüme üstüme geliyorAsla yapmamalısın.
Hiç mantıklı değil. Biraz daha sabırlı olmalısın.
İnşaAllah bir an önce atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?