Sevmediğim biriyle evlenmek

sevmediğin biriyle asla ama asla evlenme. Hatta çok sevsende illa evleneyim diye düşünme evlenincede birşey olmuyor valla.

Ben eşimi çok severek evledim ilk 1.5 yıl bir sorun yoktu 3 aylık bir bebrgimiz var ikimizinde aldığı nefes bile birbirimize batar oldu.

Sevdiğimiz halde bir sürü sonra evlilik zaten o toz pembe hallerini kaybediyor. Bir de sevmezseniz aynı yatağı paylaşmak aynı sofrada oturmak hatta aynı evde nefes alıyor olmak bile işkence gibi gelir.

Evlenmek kolay da,
Nasil seviseceksin ?
Karsindakini sevmemek ayri, aklinda bir de baskasi varken... kendinden igrenmeyecek misin?

Pisman olcaksin ne saniyorsun mutluluk?Ne var biliyomusun sevmedigin adamin oturusu bile gozune batiyor bir sure sonra mantik evliligi manyaklikdan baska bise degil bana bi sans verseler mantik evliligi hatasini bidaha yapmam

Evlilik sihir değildir o deftere imza atmak da matah bir şey değil. Öyle anlar geliyor ki deli gibi sevdiğin adamın gözünü oyasin geliyor. Evlilik eski sevgiliyi unuttursa eşini eski sevgilisiyle aldatan bir ton insan olmazdı. Bir de bunun sevişmesi var hastalığı var tribi var kaynanası var görümcesi eltisi didisi var var da var dertsiz başına dert mi alacaksın aşk acısı nedir yani geçer gider...

Çok sağolun şundan hala karar aşamasındayım , karar versem bile o saniye pişman olurum biliyorum ama işte düşünüyorum , keşke insanları sevmek bu kadar kolay olsa
Keşke hadi bunu seveyim deyip sevebilsek. Ben de benzer bir durum yaşamıştım. Beni çok seven birine şans verdim sırf hayatım bir yola girsin diye. Okulum yeni bitmişti iş bulamamıştım en azından hayatıma evlilik yolunda devam edeyim mantığındaydım. Ama bir süre sonra dediğim gibi her şeyi batar oldu. Bir agresiflik oluştu üstümde mutlu değildim. Bir gün arkadaşıma eşlik amaçlı psikoloğa gittim, öylesine girdim seansa. Hayatımdaki insanı sorduğunda hiçbir şey hissetmediğimi ve hissedemeyeceğimi daha iyi anladım. Bu gidişata son verdim. Kısa bir süre sonra da eşimle kesişti yolum, çok sevdim ve seviyorum. Belki siz de bir psikoloğa gidebilirsiniz. Kararlarınızla yüzleşme fırsatınız olur.

Sakin ol, yanlış karar vermek üzeresin, sakın sakın yanlış bir adım atma, evlilik öyle uzaktan görüldüğü gibi bir çıkış yolu değil.

Kendinize yetin . Yanlis evlilikle basiniza dertt almayin. Evlilik sevmeden cekilcek bi is degil. Evlilik sevgi ile yurur saygi ile yurur. Evlenmeden de mutlu olabilirsiniz. Ask acisinida dubyada milyonlarca insan cekiyor. Bunlardan sadece birisiniz. Bu da gececek zaten .
Sevgiler :)

Hayır zorunda değil ama, herşeyi değiştirmek istiyorum
İlk mesajını bir de bu mesajını okudum. Kardeşim sakın ama sakın kurtuluşun evlilik olmasın. Sakin ol kendine gel ne yaşadığını bilmiyorum, ama bilsem yine de aynı şeyleri yazarım. Kurtuluş sadece evlilik değildir. Muhtamelen sana burada daha mantıklı şeyler yazılacak onları dinle.

Çok sağolun umarım geçer

Doğru çok daha sinirle yazdım ilk mesajımı , sanırım daha büyük bela alıcam başıma ,semdeğimle evlenerek

Biraz zaman tanı kendine. Acele verilecek bir karar değil hele bu psikolojideyken. Zamanla duyguların durulunca acın hafifleyince içinin ısındığı, beraber vakit geçirmekten keyif aldığın, evet ben bu adamla bir ömür geçirebilirim dediğin biri çıkacaktır karşına, bu fikri o zaman değerlendirebilirsin, ama şimdi hemen şuanda değil. Aman diyim, evlilik zaten kolay bir şey değil, hayatı zindan edersin kendine, karşındakine de haksızlık olur bu.

Valla oyle bir geciyor ki ..
Gecmez bitmez saniyosun bitiyor. Daha iyisini bulamam saniyosun sonra bi bakiyosun karsina oyle biri cikiyor ki iyi ki bitmis diyorsun.
Iddaya bile girmisligim var kuzenimle. Kazandim.
Ayrica o karsina cikcak kisi de bunu unutmadan cikmaz. Bunu da unutmak kisa surede olmaz. Sabirli ol . Evlilik gibi bir kurtulus dusunme. Cunku evlilik kurtulus degildir.

Kendi başını yakarsın.
Görücü usulü evlenenler bile ici ısınmadan konuşup anlaşmadan eğlenmiyor artik. Evli olmak icin evlenilmez ya, hayat sevmediğin insanla gecmez

Severek aldığım adamın bile bazen kahrını çekemiyorum bir kaşık suda boğasım geliyor. Bi de sevmeyerek alsaydım neler olurdu ? Sevmediğin insanın nefes alması bile batar canım.

Evlilik sevdiğin adamla bile zor. Hele sevmediğin adamla aynı evi paylaşmak katlanılmaz olur. Hem adamada yazık. Mutsuz olmak için evlenmez kimse. Ama sevilmediğinde mutsuz olacak. İlerde sizde çok pişman olursunuz.

Amaç evlilik mi? Evliyim diyebilmek mi? sıkıntıdan kurtulmak için evliliği düşünen bir bizleriz galiba.. Kendinizi daha fazla geliştirebilirsiniz, seyahat edebilirsiniz.. Neden evlilik??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…