Pisman olcaksin ne saniyorsun mutluluk?Ne var biliyomusun sevmedigin adamin oturusu bile gozune batiyor bir sure sonra mantik evliligi manyaklikdan baska bise degil bana bi sans verseler mantik evliligi hatasini bidaha yapmamEvet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
Hayır zorunda değil ama, herşeyi değiştirmek istiyorumEvlenmek zorunda mısın?
İnanki evlilik senin durumunda çare değil aksine herşeyi daha da zorlaştırır 26 yasındasın ohooo daha neler vvar hayatında görüp yaşayacağın kesinlikle bu kafada evlenme.Hayır zorunda değil ama, herşeyi değiştirmek istiyorum
Keşke hadi bunu seveyim deyip sevebilsek. Ben de benzer bir durum yaşamıştım. Beni çok seven birine şans verdim sırf hayatım bir yola girsin diye. Okulum yeni bitmişti iş bulamamıştım en azından hayatıma evlilik yolunda devam edeyim mantığındaydım. Ama bir süre sonra dediğim gibi her şeyi batar oldu. Bir agresiflik oluştu üstümde mutlu değildim. Bir gün arkadaşıma eşlik amaçlı psikoloğa gittim, öylesine girdim seansa. Hayatımdaki insanı sorduğunda hiçbir şey hissetmediğimi ve hissedemeyeceğimi daha iyi anladım. Bu gidişata son verdim. Kısa bir süre sonra da eşimle kesişti yolum, çok sevdim ve seviyorum. Belki siz de bir psikoloğa gidebilirsiniz. Kararlarınızla yüzleşme fırsatınız olur.Çok sağolun şundan hala karar aşamasındayım , karar versem bile o saniye pişman olurum biliyorum ama işte düşünüyorum , keşke insanları sevmek bu kadar kolay olsa
Sakin ol, yanlış karar vermek üzeresin, sakın sakın yanlış bir adım atma, evlilik öyle uzaktan görüldüğü gibi bir çıkış yolu değil.Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
İlk mesajını bir de bu mesajını okudum. Kardeşim sakın ama sakın kurtuluşun evlilik olmasın. Sakin ol kendine gel ne yaşadığını bilmiyorum, ama bilsem yine de aynı şeyleri yazarım. Kurtuluş sadece evlilik değildir. Muhtamelen sana burada daha mantıklı şeyler yazılacak onları dinle.Hayır zorunda değil ama, herşeyi değiştirmek istiyorum
Çok sağolun umarım geçerKendinize yetin . Yanlis evlilikle basiniza dertt almayin. Evlilik sevmeden cekilcek bi is degil. Evlilik sevgi ile yurur saygi ile yurur. Evlenmeden de mutlu olabilirsiniz. Ask acisinida dubyada milyonlarca insan cekiyor. Bunlardan sadece birisiniz. Bu da gececek zaten .
Sevgiler :)
Doğru çok daha sinirle yazdım ilk mesajımı , sanırım daha büyük bela alıcam başıma ,semdeğimle evlenerekİlk mesajını bir de bu mesajını okudum. Kardeşim sakın ama sakın kurtuluşun evlilik olmasın. Sakin ol kendine gel ne yaşadığını bilmiyorum, ama bilsem yine de aynı şeyleri yazarım. Kurtuluş sadece evlilik değildir. Muhtamelen sana burada daha mantıklı şeyler yazılacak onları dinle.
Biraz zaman tanı kendine. Acele verilecek bir karar değil hele bu psikolojideyken. Zamanla duyguların durulunca acın hafifleyince içinin ısındığı, beraber vakit geçirmekten keyif aldığın, evet ben bu adamla bir ömür geçirebilirim dediğin biri çıkacaktır karşına, bu fikri o zaman değerlendirebilirsin, ama şimdi hemen şuanda değil. Aman diyim, evlilik zaten kolay bir şey değil, hayatı zindan edersin kendine, karşındakine de haksızlık olur bu.Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
İste bu ani sinirle sakın yanlış bir adım atmayın. Nolur hayatınızda başka çıkışlar vardır onları deneyin. Anlatın hepimiz yol gösterelim.Doğru çok daha sinirle yazdım ilk mesajımı , sanırım daha büyük bela alıcam başıma ,semdeğimle evlenerek
Evlilik sevdiğin adamla bile zor. Hele sevmediğin adamla aynı evi paylaşmak katlanılmaz olur. Hem adamada yazık. Mutsuz olmak için evlenmez kimse. Ama sevilmediğinde mutsuz olacak. İlerde sizde çok pişman olursunuz.Evet bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum, hatta zorluyorum kendimi ; daha 2 gün önce açtım konu gerek evde tıkılmam gerek aşk acısı, aklım bana bunlardan kuruluş için tek bu çareyi buluyor , eğer kabul etmezsem başkasıyla evlenmeyi ileride çok pişman olurum hissediyorum , o kadar karışığım ki lütfen bişeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?